Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι απλα υπαρχει και η μαυρη που εχει μελασσα

κάτι τέτοιο....ροζαλίντα θα φύγω και εγω....νυστάζω...είμαι με 4 ώρες ύπνο....

καλήνύχτα.....φιλιά...σε αφήνω να διαβάσεις..

:lol::lol:

Ναντια καλύτερα στεβια ή μαυρη ζαχαρη ακατεργαστη....η φρουκτοζη εχει θερμιδες

Το βουτυρο δεν ειναι υγιεινο εκτος και αν μιλαμε για το βουτυρο το καλο...οκ τοτε...αλλα αυτο ειναι ακριιβο και δε λεει για καθημερινο μαγειρεμα..συνηθως σε γλυκα το βαζουμε...

Παντως αν δειτε τι βαζουν και πως γινονται η ΦΥΤΙΝΗ και τα συναφη βουτυρα για φαγητο δε θα ξαναφατε...ελαιολαδο και παλι ελαιολαδο αλλα σε σωστη δοση και αυτο αλλιως το φαι ειναι πολυ παχυ στη γευση..

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κούκλες τι κάνετε???Αυτό το τόσο πρωινό ξύπνημα δεν το παλεύω καθόλου.

Εφάκι μου ήμουν σίγουρη ότι εσύ θα ήξερες.Η στέβια είναι αηδία,οπότε θα πάρω ακατέργαστη ζάχαρη.Ίσως πάρω και τη στέβια που λέει η Κακάο,αλλά δεν ξέρω,ακούω στέβια και τρέχω...

Εύχομαι σε όλες σας μια υπέροχη μέρα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Τί κάνετε?

Νελλάκι όλα καλά με τα μωρά?

Ρίκα μου πως πήγε η υστεροσκόπηση?

Νάντια μου στα Μεσαία Τρίκαλα είχαμε παέι στο Καστρο των Ονείρων.

Εμείς μείναμε στο ισόγειο γιατί είχαμε και την Αντζυ.

Ηταν πολύ ωραίο το δωμάτιο με τζακούζι και τζάκι. Είχαμε πάει Νοεμβρη αν δεν κάνω λάθος και είχε ψωφόκρυο.

Ασχετο αλλά είχε και χώρο για πάρκινγκ. Ηταν ακριβό γύρω στα 125ευρώ, αλλά εμείς είχαμε πάει με κάποια προσφορά-δεν θυμάμαι ακριβώς.

Αν βρεις προσφορά χτύπα το αλύπητα..θα περάσετε πολύ ωραία.

Καλημέρα κούκλες τι κάνετε???Αυτό το τόσο πρωινό ξύπνημα δεν το παλεύω καθόλου.

Εφάκι μου ήμουν σίγουρη ότι εσύ θα ήξερες.Η στέβια είναι αηδία,οπότε θα πάρω ακατέργαστη ζάχαρη.Ίσως πάρω και τη στέβια που λέει η Κακάο,αλλά δεν ξέρω,ακούω στέβια και τρέχω...

Εύχομαι σε όλες σας μια υπέροχη μέρα!!!!

Eγω εχω παντα στη τσαντα στεβια της canderel που εχει 100 μικρες ταμπλετες και ειναι πολυ ωραια...και στο σπιτι εχω στεβια χυμα...βιολογικη..δεν τρελαινομαι αλλα την εχω συνηθισει...

Ειχα παρει απο βιολογικα προιοντα κατι δισκια βιολογικης στεβια και δε μπορουσα με τιποτα...ΠΟΛΥ ΣΤΥΦΗ....Την εχω στο εξοχικο για ωρα αναγκης

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Τί κάνετε?

Νελλάκι όλα καλά με τα μωρά?

Ρίκα μου πως πήγε η υστεροσκόπηση?

Νάντια μου στα Μεσαία Τρίκαλα είχαμε παέι στο Καστρο των Ονείρων.

Εμείς μείναμε στο ισόγειο γιατί είχαμε και την Αντζυ.

Ηταν πολύ ωραίο το δωμάτιο με τζακούζι και τζάκι. Είχαμε πάει Νοεμβρη αν δεν κάνω λάθος και είχε ψωφόκρυο.

Ασχετο αλλά είχε και χώρο για πάρκινγκ. Ηταν ακριβό γύρω στα 125ευρώ, αλλά εμείς είχαμε πάει με κάποια προσφορά-δεν θυμάμαι ακριβώς.

Αν βρεις προσφορά χτύπα το αλύπητα..θα περάσετε πολύ ωραία.

Μεσαία Τρίκαλα ειναι τοσο ωραια? Εμεις αυτα τα Χριστουγεννα ακομα δεν αποφασισαμε κατι...αλλα παντα παμε σε μερος με κρυο...Ζαγοροχωρια το 2011, Πήλιο το 2010, Αγιο Αθανασιο περυσι...εμεις παντα θελουμε δωματιο με τζακι και πετρα....εχει τετοια????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ? Οχι η μουλαρα...κατευθειαν στο θεμα μπηκα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ τι εγινε με τον γιατρο??

ΛΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????

ΑΡΤΕΜΙΣ καλημερα σε σενα και τα αγορια σου!

ΝΤΑΝΙΕΛΑ μου δεν προλαβα να σε παρω εχθες,εφυγα απο το σπιτι και γυρισα απογευμα με τη μαμα να καθαρισουμε :rolleyes: Πως βαριεμαι....

Παντως Ναντιακι να ξερεις το θεμα της ζαχαρης ειναι μεγαλο θεμα σε διατροφη/υγεια..Στο λεει μια μεγαλη γλυκατζου που επινα το τσαι με 4 κουταλιες ζαχαρη....

Το αποφασισα καποια στιγμη και πηγα στην ακατεργαστη μαυρη ζαχαρη και τωρα πλεον ειμαι στη στεβια...μεγαλη διαφορα στο σωμα...Αλλα οκ...βαζω στεβια στο 95%...αν παω ομως παω για καφε και παρω μια σοκολατα θα την παρω με ζαχαρη μετρια...δε θα τρελαθω κιολας....αν παρω τσαι μπορει να βαλω τη στεβια που κουβαλαω...ειναι αναλογα τη διαθεση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Παω φαρμακειο...θα τα πουμε απο κει! ;)

Ξυπνηστε να εχω παρεα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσάκια,χρειάζεται για την επιτροπή να επικυρώσω φωτοτυπία ταυτότητας? Λέει ότι όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι πρωτότυπα αλλά μήπως να έχω κανα αντίγραφο της ταυτότητας?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια,χρειάζεται για την επιτροπή να επικυρώσω φωτοτυπία ταυτότητας? Λέει ότι όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι πρωτότυπα αλλά μήπως να έχω κανα αντίγραφο της ταυτότητας?

Geia sou Athanasia mou,

Oxi den xriazete fototipia. Tous dineis tautotita kai bibliario na ta doun mono.

Yv7Sp2.png

Eγω εχω παντα στη τσαντα στεβια της canderel που εχει 100 μικρες ταμπλετες και ειναι πολυ ωραια...και στο σπιτι εχω στεβια χυμα...βιολογικη..δεν τρελαινομαι αλλα την εχω συνηθισει...

Ειχα παρει απο βιολογικα προιοντα κατι δισκια βιολογικης στεβια και δε μπορουσα με τιποτα...ΠΟΛΥ ΣΤΥΦΗ....Την εχω στο εξοχικο για ωρα αναγκης

Μεσαία Τρίκαλα ειναι τοσο ωραια? Εμεις αυτα τα Χριστουγεννα ακομα δεν αποφασισαμε κατι...αλλα παντα παμε σε μερος με κρυο...Ζαγοροχωρια το 2011, Πήλιο το 2010, Αγιο Αθανασιο περυσι...εμεις παντα θελουμε δωματιο με τζακι και πετρα....εχει τετοια????

Καλημέρα κουκλα...

σου έχω πρόταση για τα Χριστούγεννα. Νυμφαιο Φλωρίνης. Από εκει κατάγομαι και αν ολα ειναι οκ με τα μωρά μάλλον θα ειμαστε και εμεις εκει. Ειναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Πετρινα σπιτια, τζακι και πολυ πιθανο να εχει και χιόνι...! Δειτε το και πες μου αν σε ενδιαφερει να σου συστησω 2-3 μερη διαμονής. Εμεις εχουμε σπιτι εκει...

kOZcp3.png

Καλημέρα σας. Κορίτσια μου ο υπέρηχος καλά πηγε. Το συμπερασμα ειναι γενικά οτι πλεον χρειάζομαι πολύ στενή παρακολούθηση (ισως και περισσότερο από μια φορά την εβδομάδα) μεχρι να αποφασίσουμε πότε γεννησω. Είναι λίγο μικρουλια αλλα προς το παρόν δεν φαίνεται να στρεσσάρονται οπότε τα αφήνουμε ακομα λιγο. Αν στον επόμενο υπέρηχο υπάρχει ενδειξη οτι ειτε δεν τρεφονται σωστά είτε οτι δεν μεγλώνουν ικανοποιητικά θα διακόψουμε την κύηση. Αρα στο επόμενο ραντεβου (14/10) ισως να ξερω και ημερομηνία τοκετου. Παλευουμε βασικά να φτασουν τα δυο κιλά αλλά μαλλον οριακά τα ειμαστε στην καλυτερη των περιπτώσεων. Δεν γλιτώνω δηλαδη θερμοκοιτίδα, που ειναι κάτι που δεν με ενοχλεί αν απο αποψη αναπνευστικου είμαστε οκ!!! αυτα

kOZcp3.png

Geia sou Athanasia mou,

Oxi den xriazete fototipia. Tous dineis tautotita kai bibliario na ta doun mono.

Ξεκίνησες κουκλίτσα ε; Αρα να υπολογίζω οτι σε κανενα 10ημερο περίπου θα ξέρεις πότε πας για μεταφορα..! Αντε με το καλό...εσυ θα σπασεις τη γκινια γιατι δεν παει άλλο..Θετικη χοριακή θέλω λέμε....

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...