Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

OTAN EIXAN ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ

1. ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΕΡΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ...ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ :(

ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΒΑΛΑ..ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΑΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ;) ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....ΕΞΟΧΙΚΟ-ΣΕΡΡΕΣ = 1 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΣ

Αρα όλα πήγαν μια χαρά.

Πότε με το καλό ξεκινάς?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θέλω τέτοια..το θαυματάκι σου σε λίγο καιρό θα το έχεις στην αγκαλίτσα σου...και θα είναι και τυχερό(αφού θα έχει εσένα μανούλα) και σίγουρα υγιέστατος...

θα το ταιζεις και kfc:p

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσάκια αποχωρώ γιατί τελειώνει η μπαταρία και εδώ που κάθομαι δεν εχει μπριζα για φορτιστή.

Σας εύχομαι μια υπέροχη νύχτα και καλή αυριανή να έχουμε!

Μάκια καρδιές μου!

Αύριο εχω επιτροπή και τράπεζες κλπ οπότε θα μπω μεσημέρι.

Καληνύχτα αγάπη...

Τα λέμε αυριο.

I81rp3.png

Δεν θέλω τέτοια..το θαυματάκι σου σε λίγο καιρό θα το έχεις στην αγκαλίτσα σου...και θα είναι και τυχερό(αφού θα έχει εσένα μανούλα) και σίγουρα υγιέστατος...

Πάντα με τον καλό λόγο. .

Σ αγαπώωωωωωωωωωωωωω!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια αποχωρώ γιατί τελειώνει η μπαταρία και εδώ που κάθομαι δεν εχει μπριζα για φορτιστή.

Σας εύχομαι μια υπέροχη νύχτα και καλή αυριανή να έχουμε!

Μάκια καρδιές μου!

Αύριο εχω επιτροπή και τράπεζες κλπ οπότε θα μπω μεσημέρι.

Καληνυχτα!!!!!!!!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

OTAN EIXAN ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ

1. ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΕΡΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ...ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ :(

ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΒΑΛΑ..ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΑΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ;) ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....ΕΞΟΧΙΚΟ-ΣΕΡΡΕΣ = 1 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΣ

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

Παω τώρα, μάκια.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αρα όλα πήγαν μια χαρά.

Πότε με το καλό ξεκινάς?

Δεν ξερω...θα παρω αυριο...να μαθω....

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΑΡΤΟΥΡΑ.....

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...ΟΧΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! :lol::lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΑΡΤΟΥΡΑ.....

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...ΟΧΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μπραβο!!!!!!!!!!!:P:pΜια χαρα!Τπτ δεν ειναι μια ωρα...

3231580x15ta1yz3w.gif

Μπράβο κοριτσάκι μου χαίρομαι που το χαίρεσαι.

I81rp3.png

Αμα σου ειχαν αφησει κανενα ωαριο;Ειχαν αφησει;;Εγω τρωω φυστικια και πρεπει να σταματησω κανονικα:tongue:

Είχα τόσα πολλά και είπαν να μου αφήσουν κανένα.:tongue::tongue::tongue:

I81rp3.png

Οχι ακόμα.

Ρε συ πολύ πεινάω...

Λες να είμαι έγκυος???Καλό ε????/

Και γω πειναω...

Μπραβο!!!!!!!!!!!:P:pΜια χαρα!Τπτ δεν ειναι μια ωρα...

Aυτο που περασα φετος...δεν υπαρχει....

Προβλημα να παρω αναρρωτικες τον Σεπτεμβριο,προβλημα να παρω την ανευ αποδοχων 1 μηνα τον Οκτωβριο, αποσπαση γιοκ, προβλημα να παρω τη μεγαλη ανευ αποδοχων εως 31/08, ξαφνικα βρεθηκα χωρις χρηματα να χανω και προυπηρεσια....

Αυτη η μεταταξη ηταν δωρο Θεου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...