Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

το εβγαλα..αφου δεν σας αρεσει...:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

ε! βάλε κατι άλλο ρε παιδί μου. Εγω ειπα οτι το πολύ ροζ δεν σου ταιριαζει αλλά μπορεις να βαλεις κατι άλλο. Κατι με την πολεμικη τεχνη της Εφης ας πουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

kOZcp3.png

ποιον αλλον να λεω ρε βλημα;:lol::lol::lol:.......για να βαλω αλλη υπογραφή
να αφηνες αυτη που ειχες.Δεν μας απαυτωνεις τωρα;:roll:

Τι καθεστε και της λετε ρε κοριτσια;Δε με λυπαστε;Φοβερη ηταν η υπογραφη σου Μορφουλα:tongue:Βαλε παλι την ιδια.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ε! βάλε κατι άλλο ρε παιδί μου. Εγω ειπα οτι το πολύ ροζ δεν σου ταιριαζει αλλά μπορεις να βαλεις κατι άλλο. Κατι με την πολεμικη τεχνη της Εφης ας πουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
να αφηνες αυτη που ειχες.Δεν μας απαυτωνεις τωρα;:roll:

Τι καθεστε και της λετε ρε κοριτσια;Δε με λυπαστε;Φοβερη ηταν η υπογραφη σου Μορφουλα:tongue:Βαλε παλι την ιδια.

θα βαλω κατι αγριο...

:tongue::tongue:

αντε μαρη δεν σου ειπα να με βοηθεισεις ...θα το κανω μονη μου...που θα τα βρω δεν ξερω...

Διαφημίσεις

KOΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ θα ερθουμε 18/10...

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Σαββατο 19/10 πρωι (κατα τις 10 ή 11) μπορουμε να βρεθουμε...επειδη θα ειμαι με το μωρο δε μπορω μεσημερι ή βραδυ γιατι δε θελω να τον αφησω μονο του...

Δειτε ποιες μπορειτε, αποφασιστε μερος και πειτε μου...εγω θα μενω president λογικα παλι...

Καλησπέρα Εφάκι,

Εγώ λογικά θα μπορέσω να βρεθούμε!

Φιλιά

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα και στις υπόλοιπες. .

Σήμερα από τις 12 ως τώρα, δεν είχαμε ρεύμα! Δηλαδή ούτε ίντερνετ ούτε τηλεόραση ούτε να μαγειρέψω μπορούσα.

Καπου πήρε το μάτι μου μια να λέει για τον υπνωτιστη.

Το έχω το βιβλίο, έχω διαβάσει το μισό. Ωραίο είναι αλλά το παράτησα για κάποιο λόγο που δε θυμάμαι, θα το αρχίσω ξανά.

Νταντάκι μου καλή αρχή κοπελαρα μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εφάκι καλημέρα

εχω ενα καλό νέο που αφορά μεν όλες μας αλλά λίγο περισσότερο εσένα. Θυμάσαι που σου έλεγα για ενα φιλικό μας ζευγάρι που ειχαν παρόμοια προβληματα υπογονιμότητας με εσας και ξεκινησαν εξωσωματική; Λοιπόν την Παρασκευή η κοπέλα πήρε θετική χοριακή...είχε κάνει μονο ενα ωάριο...! γονιμοποιηθηκε, διαιρέθηκε, εμφυτευθηκε και τωρα τσουπ να η θετικη χοριακή. Και όλα αυτά με την 1η προσπάθεια...Βλέπετε κορίτσια, αρκει το ενα για να μας κάνει μανούλες. Μονο ενα !!!!

Pinkακι συγχαρητήρια για τη φίλη σου!

Να κι ένα θετικό νέο!

Γιουπιιιιιι!!!!! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...