Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

εγω θα παραγγειλω το mad about the boy μολις βγει.

:confused::confused::confused::confused: Ποιο ειναι αυτο???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ειναι ευκολοχωνευτα...καλυτερα να σου πω...δε μπορω αλλους προβληματισμους! :cool::cool::cool:

δεν εχεις αδικο...ταξιδευεις εντελεώς και χαλαρώνεις. Εμένα μου αρέσει και η επιστημονική φαντασία. Περσι το καλοκαιρι διαβασα πολύ Aρθουρ Κλαρκ, κυριως αυτα με το Ραμα..ηταν φοβερα. Μου πηρε ολο τη καλοκαιρι να τα τελειώσω και γενικά μου εχουν μείνει...

kOZcp3.png

Σκεφτομαι...μετα τα χριστουγεννα αν δεν ειμαι εγκυος να ξεκινησω πολεμικη τεχνη...

Λεω για KICK BOXING.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

εγω θα παραγγειλω το mad about the boy μολις βγει.Υψηλης ποιοτητας βιβλιο:tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol:

οποτε μεχρι τα χριστουγεννα περιπου θα ειμαι κομπλες.Αναλογα ποσο θα διαβαζω βεβαια.Αν τα διαβασω γρηγορα θα ξεμεινω μεχρι τοτε:tongue:

Αντε ψαξε να μου πεις κι εμενα.

Παρε να διαβασεις κι εσυ:tongue:

αρνουμαι να διαβασω ειπαμε.....δεν κοιμαμαι που δεν κομαμαι..με το βιβλιο δεν θα κοιμαμαι καθόλου...θα θελω να ο διαβασω ολο αμεσως...

Σκεφτομαι...μετα τα χριστουγεννα αν δεν ειμαι εγκυος να ξεκινησω πολεμικη τεχνη...

σαν τι δηλαδη; Εγω ξέρεις τί θέλω να ξεκινήσω; Kung-Fu... αλλά δεν εχει καπου εδω κόντα ή κάπου κοντά στη δουλειά και είναι και πανάκριβο....

Α!!! τωρα που είπα δουλειά...Με πηραν τηλεφωνο να με ρωτησουν ποτε επιστρέφω για να κανονισουν το budget... Εφαγα μια φλασια...επρεπε ξαφνικα να αποφασίσω κατι που δεν ειχα καν σκεφτει....

kOZcp3.png

αρνουμαι να διαβασω ειπαμε.....δεν κοιμαμαι που δεν κομαμαι..με το βιβλιο δεν θα κοιμαμαι καθόλου...θα θελω να ο διαβασω ολο αμεσως...

θα βλεπεις εφιαλτες;χαχαχχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

τωρα ειναι που θα διαβαζω σιγουρα χαχαχχαχαχα να την αλλαξεις μονη σου:tongue::tongue:Καλα κι εσυ οτι δεν αρεσει στους αλλους το αλλαζεις;:rolleyes:Αμα σου αρεσει εσενα κρατα το σιγα...

καλε μονη μου θα την αλλαξω...πως την αλλαξα μονη μου την αλλη....τωρα εμαθα.:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

σαν τι δηλαδη; Εγω ξέρεις τί θέλω να ξεκινήσω; Kung-Fu... αλλά δεν εχει καπου εδω κόντα ή κάπου κοντά στη δουλειά και είναι και πανάκριβο....

Α!!! τωρα που είπα δουλειά...Με πηραν τηλεφωνο να με ρωτησουν ποτε επιστρέφω για να κανονισουν το budget... Εφαγα μια φλασια...επρεπε ξαφνικα να αποφασίσω κατι που δεν ειχα καν σκεφτει....

ΑΜΑΝ κι αυτοι..λυσσαξαν πια!

Τελεια.Να πας βρε.Μετα τη γεννα σε βλεπω να πηγαινεις ομως:P

Θελω να δερνω και να εχει ενεργεια..καλο δεν ειναι αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Παω να φαω...τα λεμε πιο μετα...

Βρειτε μου πολεμικη τεχνη.....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...