Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το inferno πολυ διαφημιζουν...και απο οτι ειδα και η Δημουλιδου εβγαλε νεο βιβλιο?

το διαβασα το ινφερνο. Ειναι κλασικο Dan Brown. Αν σου αρεσουν αυτα τοτε διαβασέ το. Εμενα απλώς μου φαίνεται οτι το εχει παρακάνει...

kOZcp3.png

χμμ εγω οχι.Μου εχει τυχει σπανια να μου αρεσει το 2ο το ιδιο και ισως και παραπανω.Σε αλλα το 1ο και το 3ο.Θα δειξει...Αν αξιζει που θα απαρνηθω την παρεα της Μορφουλας τα βραδια:lol::lol::lol::rolleyes:

δεν θα με απαρνηθεις ειπαμε...εμενα ποιος θα με κανει παρεα εεεεεεεε;:-(:-(:-(

Δεν θυμαμαι νομιζω ναι...Παντως το καλοκαιρι πηρα ενα της Γιαννακοπουλου και ηταν βλακεια:roll:Γενικα δεν πολυδιαβαζω πλεον ελληνικα.Δεν ξερω γτ αλλα δεν μ ου πολυαρεσουν πλεον.Παλιοτερα διαβαζα παρα πολυ ελληνικα βιβλια.

Και η Μαντα λενε εχει ωραια...θα κανω μια καλη αναζητηση στο ιντερνετ και θα σου πω...μολις μαζεψω λεφτα...θα παραγγειλω 2-3 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ!!!

να μου πεις πως τις κάνεις τότε. Δεν μου πετυχαίνουν πάντα οπότε καταληγω να τις βαζω στο τουρλου!

Εφακι μου εγώ πρότεινα να πάμε κάπου εδώ γυρω σε μένα για να μπορέσω να έρθω. Βασικά το προτείνω γιατι βολευει κι εσένα μιας και θα εισαι στο President. Αν βεβαια τα υπόλοιπα κορίτσια εχουν καμια καλυτερη ιδεα που βολευει κι εκεινες και εσενα εμενα αφηστε με εκτος, γιατι ουτως η άλλως η συμμετοχή μου ειναι αμφίβολη. Αυριο εχω γιατρο να δω βαρος μωρων και μαλλον θα μου δωσει και μια εκτιμηση για το πότε περίπου το βλέπει. Πάντως αν κρινω απο την σημερινή μου κατάσταση δεν με βλεπω να βγάζω βδομάδα...

Εμενα δε με νοιαζει που θα βρεθουμε..αρκει να ειναι ευκολο να ρθω..και ευκολο εννοω να μη χαθω...:cool: Να υπαρχει μετρο, ταξι, λεωφορειο ευκολο...

Αν μου πειτε που να ρθω και πως να ρθω ειμαστε οκ!!!!! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ηρθα..τελειωσα την δουλεια μου..και τωρα εριμενω να μπει κανενας πελατης..:lol::lol:

αυτη η υπογραφή ρε Μορφούλα μου φαίνεται παράταιρη....Μηπως να έβαζες κατι λιγότερο ροζ;

ΑΛηθεια κορίτσια η Αννα που είναι; εχει καμιά τηλέφωνο να την παρει; μηνυμα τουλάχιστον να δουμε αν ειναι οκ

kOZcp3.png

αυτη η υπογραφή ρε Μορφούλα μου φαίνεται παράταιρη....Μηπως να έβαζες κατι λιγότερο ροζ;

ΑΛηθεια κορίτσια η Αννα που είναι; εχει καμιά τηλέφωνο να την παρει; μηνυμα τουλάχιστον να δουμε αν ειναι οκ

ειπε και εγω..δεν θα το σχολιασει καμια;

:lol::lol::lol:

...αφου δεν σας αρεσει θα την αλλαξω το βραδυ...:-(

Και η Μαντα λενε εχει ωραια...θα κανω μια καλη αναζητηση στο ιντερνετ και θα σου πω...μολις μαζεψω λεφτα...θα παραγγειλω 2-3 ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ!!!

Εμενα δε με νοιαζει που θα βρεθουμε..αρκει να ειναι ευκολο να ρθω..και ευκολο εννοω να μη χαθω...:cool: Να υπαρχει μετρο, ταξι, λεωφορειο ευκολο...

Αν μου πειτε που να ρθω και πως να ρθω ειμαστε οκ!!!!! ;););)

Διαβασα και την Ντατα της Μαντα..δεν ειναι ασχημο...ειναι διαφορετική ιστορια...ξερεις τώρα πώς διαβάζονται αυτα...σε 2-3 μερες..

kOZcp3.png

Διαβασα και την Ντατα της Μαντα..δεν ειναι ασχημο...ειναι διαφορετική ιστορια...ξερεις τώρα πώς διαβάζονται αυτα...σε 2-3 μερες..

Ειναι ευκολοχωνευτα...καλυτερα να σου πω...δε μπορω αλλους προβληματισμους! :cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

εγω θα παραγγειλω το mad about the boy μολις βγει.Υψηλης ποιοτητας βιβλιο:tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol:

οποτε μεχρι τα χριστουγεννα περιπου θα ειμαι κομπλες.Αναλογα ποσο θα διαβαζω βεβαια.Αν τα διαβασω γρηγορα θα ξεμεινω μεχρι τοτε:tongue:

Αντε ψαξε να μου πεις κι εμενα.

δεν θα με απαρνηθεις ειπαμε...εμενα ποιος θα με κανει παρεα εεεεεεεε;:-(:sad::-(

Παρε να διαβασεις κι εσυ:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ΜΟΡΦΑΚΙ και μενα μου φαινεται λιγο...too much!

Θεωρω δε σου ταιριαζει....εσυ εισαι για κατι γλυκο αλλα δυναμικο..αυτο παραειναι ροζ και νιανια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ειπε και εγω..δεν θα το σχολιασει καμια;

:lol::lol::lol:

...αφου δεν σας αρεσει θα την αλλαξω το βραδυ...:-(

τωρα ειναι που θα διαβαζω σιγουρα χαχαχχαχαχα να την αλλαξεις μονη σου:tongue::tongue:Καλα κι εσυ οτι δεν αρεσει στους αλλους το αλλαζεις;:rolleyes:Αμα σου αρεσει εσενα κρατα το σιγα...

3231580x15ta1yz3w.gif

Οι αντρες/συντροφοι μας, θα μας παρουν δωρο αυτο:

0290347.jpg:):lol::lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σκεφτομαι...μετα τα χριστουγεννα αν δεν ειμαι εγκυος να ξεκινησω πολεμικη τεχνη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Οι αντρες/συντροφοι μας, θα μας παρουν δωρο αυτο:

0290347.jpg:):lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχ το ειδα στην εκθεση και ειπα να το παρω.Το πηρε μια φιλη μου αλλα δεν της το ζητησα γτ θελω να διαβασω τα δικα μου.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...