Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δυσκολο κι αυτο ρε μαμωτο...

Το μετρας με ταινες μετρησης, μηχανακι και τα λοιπα?

Ξαφνικα σου εμφανιστηκε? Απο το πουθενα?

Ναι με μηχανάκι μετράω.Αυτα βεβαια παντα βγαζουν λιγο παραπανω απο η αιματολογικη(ετσι για να αγχωνεσαι κιολας...)Βασικα δεν πολυσκαω απλα τωρα που θελω να μεινω εγκυος θα θελα να ηταν χαμηλοτερο.Απο την αλλη πολλες φορες οταν τρωω κατι "απογορευτικο" να το πω ετσι... το σακχαρο δεν ανεβαινει πολυ.Και δεν θελω να στερουμαι αδικα γτ μετα στην εγκυμοσυνη θα πεσει πεινα...Τυχαινει μερικες φορες και ανεβαινει(συνηθως οταν εχω αγχος)Αμα ανεβαινε παντα θα ηξερα και τι μπορω να φαω και τι οχι.Τωρα μπερδευομαι:roll: μια ετσι μια αλλιως...

Τυχαια το ειδα το προβλημα.Με καμπυλη, το πρωινο νηστειας και η γλυκοζηλιωμενη μου ειναι φυσιολογικα.

Δε μου λες;Το εχεις ξεκινησει το βιβλιο;Να μου πεις λεει τιποτα σε σχεση με το πρωτο;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Δε μου λες;Το εχεις ξεκινησει το βιβλιο;Να μου πεις λεει τιποτα σε σχεση με το πρωτο;

Ποιο πηρες? τατουαζ ή αποχρωσεις γκρι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Πηρα τα 2 μετα το κοριτσι με το τατουαζ.Το αλλο λεω να μην το παρω.Σκεφτομαι μηπως καποια στιγμη παρω τον υπνοτιστη

Eγω το σκ θα ξεκινησω το 3ο με το τατουαζ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ο υπνωτιστης ωραιο φαινεται...δεν το ηξερα...

θα το παραγγειλω αν ειναι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

το 2ο πως σου φανηκε;αυτο θα ξεκινησω σημερα

Kαλο ειναι...αλλα οπως ξαναειπα τελικα σε καθε τριλογια που διαβασα παντα μου αρεσε το 1ο παραπανω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Το inferno πολυ διαφημιζουν...και απο οτι ειδα και η Δημουλιδου εβγαλε νεο βιβλιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Kαλο ειναι...αλλα οπως ξαναειπα τελικα σε καθε τριλογια που διαβασα παντα μου αρεσε το 1ο παραπανω...

χμμ εγω οχι.Μου εχει τυχει σπανια να μου αρεσει το 2ο το ιδιο και ισως και παραπανω.Σε αλλα το 1ο και το 3ο.Θα δειξει...Αν αξιζει που θα απαρνηθω την παρεα της Μορφουλας τα βραδια:lol::lol::lol::rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Εμενα μ΄αρεσουν και συνηθως τις πετυχαινω...δεν βγαζουν "μυξα"..αλλα σημερα βαριεμαι πολυ και δεν πολυασχολουμαι...οτι γινουν...:rolleyes:

να μου πεις πως τις κάνεις τότε. Δεν μου πετυχαίνουν πάντα οπότε καταληγω να τις βαζω στο τουρλου!

Εφακι μου εγώ πρότεινα να πάμε κάπου εδώ γυρω σε μένα για να μπορέσω να έρθω. Βασικά το προτείνω γιατι βολευει κι εσένα μιας και θα εισαι στο President. Αν βεβαια τα υπόλοιπα κορίτσια εχουν καμια καλυτερη ιδεα που βολευει κι εκεινες και εσενα εμενα αφηστε με εκτος, γιατι ουτως η άλλως η συμμετοχή μου ειναι αμφίβολη. Αυριο εχω γιατρο να δω βαρος μωρων και μαλλον θα μου δωσει και μια εκτιμηση για το πότε περίπου το βλέπει. Πάντως αν κρινω απο την σημερινή μου κατάσταση δεν με βλεπω να βγάζω βδομάδα...

kOZcp3.png

Το inferno πολυ διαφημιζουν...και απο οτι ειδα και η Δημουλιδου εβγαλε νεο βιβλιο?

Δεν θυμαμαι νομιζω ναι...Παντως το καλοκαιρι πηρα ενα της Γιαννακοπουλου και ηταν βλακεια:roll:Γενικα δεν πολυδιαβαζω πλεον ελληνικα.Δεν ξερω γτ αλλα δεν μ ου πολυαρεσουν πλεον.Παλιοτερα διαβαζα παρα πολυ ελληνικα βιβλια.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...