Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλά είμαι Αναστασούλα μου!!!!

Κοριτσάκια μου πρέπει να σας αφήσω να πάω δουλειά!!!!

Έχει έρθει για 2-3 μέρες και η κολλητοκουμπαρούλα μου και θα την δω το βράδυ μετά την δουλειά,οπότε δεν ξέρω αν θα καταφέρω να μπω ξανά σήμερα!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!Τι κανετε;Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη πηγα και πηρα τα βιβλια μου απο το ταχυδρομειο.Σημερα μαλλον θα ξεκινησω το ενα.Τι μικρα που ειναι βρε παιδια.Το ενα648 σελιδες και το αλλο 746...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημερα!!!!!!!!!!!!Τι κανετε;Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη πηγα και πηρα τα βιβλια μου απο το ταχυδρομειο.Σημερα μαλλον θα ξεκινησω το ενα.Τι μικρα που ειναι βρε παιδια.Το ενα648 σελιδες και το αλλο 746...

Ποια πήρες?

Αλήθεια η Thokos τι κανει? εχει πολυ καιρο να μπει σε μας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ποια πήρες?

Αλήθεια η Thokos τι κανει? εχει πολυ καιρο να μπει σε μας...

Τι κανεις Εφη;;;

Αυτα που διαβαζεις κι εσυ..νομιζω καπου το ειχα δει...

Η Thokos δεν εχω ιδεα.Μπορει να ξερει η Βροχερη ισως..

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Hρθα σπιτι να κανω μπαμιες και θα ξαναπαω πιο μετα φαρμακειο.....:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

αα τελεια...(δε μ αρεσουν καθολου οι μπαμιες):tongue:

Εμενα μ΄αρεσουν και συνηθως τις πετυχαινω...δεν βγαζουν "μυξα"..αλλα σημερα βαριεμαι πολυ και δεν πολυασχολουμαι...οτι γινουν...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εμενα μ΄αρεσουν και συνηθως τις πετυχαινω...δεν βγαζουν "μυξα"..αλλα σημερα βαριεμαι πολυ και δεν πολυασχολουμαι...οτι γινουν...:rolleyes:
Δεν με νοιαζουν οι μυξες:lol:τα σπορακια μου τη δινουν μπλιαχ.

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν με νοιαζουν οι μυξες:lol:τα σπορακια μου τη δινουν μπλιαχ.

:lol::lol::lol:

Εσυ τι καλο θα φας σημερα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

Εσυ τι καλο θα φας σημερα?

εγω ελεγα να φτιαξω τυροπιττα.Αλλα εφαγα ενα τσουρεκακι με μερεντα μεσα:oops: νωριτερα και ανεβηκε πολυ το σακχαρο:-( απροβλεπτο ειναι εντελως:evil: αλλες φορες ειναι οκ.Οποτε θα φαω οταν πεσει πιο αργα...

3231580x15ta1yz3w.gif

εγω ελεγα να φτιαξω τυροπιττα.Αλλα εφαγα ενα τσουρεκακι με μερεντα μεσα:oops: νωριτερα και ανεβηκε πολυ το σακχαρο:-( απροβλεπτο ειναι εντελως:evil: αλλες φορες ειναι οκ.Οποτε θα φαω οταν πεσει πιο αργα...

E και συ αφου εχεις θεμα τι το φαγες????? :rolleyes:

Το ξερω δυσκολο να κρατηθεις...

Παιρνεις ινσουλινη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

E και συ αφου εχεις θεμα τι το φαγες????? :rolleyes:

Το ξερω δυσκολο να κρατηθεις...

Παιρνεις ινσουλινη?

Αλλες φορες δεν ανεβαινει τοσο.Οποτε τρωω και ειμαι ησυχη οτι δεν θα ανεβει και μερικες φορες την παθαινω...Αφου τυχαια το μετρησα ημουν σιγουρη οτι θα ηταν κατω απο 140.Αν επαιρνα ινσουλινη θα ημουν πιο κουλ.Κανεις λιγες μοναδες παραπανω αν φας κατι που στο ανεβαζει.Εγω τωρα θα περιμενω να κατεβει μονο του...Υποθετω σε κανενα δυωρο θα εχει πεσει αρκετα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Αλλες φορες δεν ανεβαινει τοσο.Οποτε τρωω και ειμαι ησυχη οτι δεν θα ανεβει και μερικες φορες την παθαινω...Αφου τυχαια το μετρησα ημουν σιγουρη οτι θα ηταν κατω απο 140.Αν επαιρνα ινσουλινη θα ημουν πιο κουλ.Κανεις λιγες μοναδες παραπανω αν φας κατι που στο ανεβαζει.Εγω τωρα θα περιμενω να κατεβει μονο του...Υποθετω σε κανενα δυωρο θα εχει πεσει αρκετα.

Δυσκολο κι αυτο ρε μαμωτο...

Το μετρας με ταινες μετρησης, μηχανακι και τα λοιπα?

Ξαφνικα σου εμφανιστηκε? Απο το πουθενα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...