Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσι. Μπερδευτηκα...Επιτροπη τελικά θα περάσεις για πρόκληση ή για εξωσωματική;

Ανεξάρτητα πάντως απο αυτό νομίζω αυτο που εκανες να πετάξεις εξετάσεις κλπ, ηταν πολύ καλή κίνηση. Αφηνουμε πισω μας ρε παιδί μου τα παλιά και γυριζουμε σελίδα...Πρέπει να δωσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου, στον αντρα σου, στους δυο σας τελοσπάντων γιατί εχετε καλές πιθανότητες να το κάνετε φυσιολογικα ...Μπορεις να το δεις σαν ενα ταξιδάκι ερωτευμένων , κανε σχεδια, ατμοσφαιρα , παιχνιδάκια...και εκτός του ότι θα ξαναερωτευτείτε θα αποκτησετε και παιδακι...Μην αγχωνεσαι κορίτσι, κοίτα να το απολαυσεις. Σου δινεται μια περιοδος χαριτος ας πουμε....Να τη ζησεις γιατι οταν ερθει το παιδί αυτα θα γινουν δυσκολα...

Επιτροπή θα περάσω την Πέμπτη αλλά θα είναι για πρόκληση και όχι για εξωσω. Με το τελευταίο σπερμοδιάγραμμα που είχαμε, δεν με περνάνε για εξωσω μόνο για πρόκληση. Ηδη έχω μιά πρόκληση το 2012, αν περάσω τώρα θα έχω δύο και ο Λυκ μου είπε πως και το ίδιο σπερμοδιάγραμμα θα με περάσουν για τις παραπάνω μονάδες της εξωσω την επόμενη φορά.

Αυτά τα συζήτησα και τον Αρκ-ο οποίος διαφωνεί , θέλει να πάω με τα δικαιολογητικά για εξωσ και να κλαφτώ λέει- ο Λυκ από την άλλη μου έιπε ότι καλό θα ήταν να μη μιλήσω και καθόλου.

Αφού λοιπόν τρελάθηκα από το άγχος και επειδή ηλίθια δεν είμαι, αποφάσισα να ακολουθήσω τις οδηγίες του Λυκ και να μην ριψοκινδυνέψω να με κόψουν.

Δεν ξερω αν κατάλαβες έτσι όπως τα έγραψα..

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ. ΝΑ ΜΕ ΠΡΗΞΕΙΣ..??:confused::(

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΣ ΟΛΑ....!!!!!!;);)

ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!:P:p

Ανιτούλι μου γλυκό, μομολάκι όμορφο, δεν σε πήρα τηλέφωνο γιατί δεν ήθελα να σε ζαλισω!! Σε θαυμάζω για τη δύναμη ψυχής που έχεις αλλά ακόμα νομίζω ότι είναι νωρίς να αγχώνεσαι για άλλους. Αυτά μωρέ..

Δεν σε πήρα και τηλέφωνο για αυτόν το λόγο, για να έχεις χρόνο μόνη σου και να συνέλθεις..

Καλημέρα κορίτσια....! σας μιλάει μια ξενυχτισμένη και ταλαιπωρημένη ψυχη...Εχτές εκανα το λάθος να φτιαξω μπεργκερς για βραδυνο. Το σκυλομετάνιωσα στις 3 το πρωι. Οι καουρες χτύπησαν κόκκινο. Ηπια ενα αντιόξινο, τιποτα...στο τέλος πηγα στον καναπέ, οπου παρόλη τη νυστα μου υποχρέωσα τον εαυτό μου στην καθιστή στάση γιατι αλλιώς υπέφερα και εβλεπα ταινια μεχρις τις 5! Τον υπόλοιπο υπνο τον εκανα ημικλινης! Στις 7:30 ομως απο την πολύ αβολη σταση ξύπνησα με φριχτούς πόνους χαμηλά, είπα στον άντρα μου οτι γεννάω, ηρθε η πεθερά μου να μείνει με το μικρό και εγώ πηρα την γυναικολόγο τηλέφωνο για να μου ετοιμάσει το χειρουργείο.Βέβαια μόλις της ειπε τι νιωθω μου ειπε να καθισω στα αυγά μου γιατι δεν γεννάω ακόμα και όντως ειχε δικιο αφου τωρα κάθομαι και σας διηγουμαι τις περιπέτειές μου χωρίς να πονάω...Μάλλον εντερικό λέει...(που να της ελεγα και τι εφαγα εχτές το βράδυ!!!). Τωρα ειμαι πτώμα αλλά συνειδητοποίησα οτι πρέπει να ετοιμάσω την τσάντα του μαιευτηρίου γιατι μπορεί σημερα να ηταν false alarm αλλά μαλλον δεν θα αργησει να συμβει..το νιώθω. Σε αυτο το σώμα δεν χωράν δυο μωρα...πραγματικά, ειναι κάτω ακριβως απο το διάφραγμα και ταυτόχρονα λιγο πάνω απο τον τράχηλο...φτανω σε δυσκολες πιστες...να δουμε αν θα βγάλω την εβδομάδα, έστω την ημέρα για να παω αυριο για υπέρηχο..! αντε να δουμε

AX Πηνελόπη μου ειναι 2 τα μωρακια και δυσκολευεσαι καλο μου.....

Κανε λιγο υπομονη να κλεισεις και αυτην εβδομαδα και αφου μετα θα ειναι ολα οκ με το καλο να γεννησεις!!!

ΕΦΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΜΑΝΤΕΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!!!!!!!!!!!!!;);););)

99,9 % ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ....ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:P

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ...!!!!!!!!;);)

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εφάκι καλημέρα

εχω ενα καλό νέο που αφορά μεν όλες μας αλλά λίγο περισσότερο εσένα. Θυμάσαι που σου έλεγα για ενα φιλικό μας ζευγάρι που ειχαν παρόμοια προβληματα υπογονιμότητας με εσας και ξεκινησαν εξωσωματική; Λοιπόν την Παρασκευή η κοπέλα πήρε θετική χοριακή...είχε κάνει μονο ενα ωάριο...! γονιμοποιηθηκε, διαιρέθηκε, εμφυτευθηκε και τωρα τσουπ να η θετικη χοριακή. Και όλα αυτά με την 1η προσπάθεια...Βλέπετε κορίτσια, αρκει το ενα για να μας κάνει μανούλες. Μονο ενα !!!!

Μπραβο στη φιλη σου..Ειδες? Αν σε θελει και με 1 θετικη χοριακη εχεις...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

KOΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ θα ερθουμε 18/10...

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Σαββατο 19/10 πρωι (κατα τις 10 ή 11) μπορουμε να βρεθουμε...επειδη θα ειμαι με το μωρο δε μπορω μεσημερι ή βραδυ γιατι δε θελω να τον αφησω μονο του...

Δειτε ποιες μπορειτε, αποφασιστε μερος και πειτε μου...εγω θα μενω president λογικα παλι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Σαββατο 19/10 πρωι (κατα τις 10 ή 11) μπορουμε να βρεθουμε...επειδη θα ειμαι με το μωρο δε μπορω μεσημερι ή βραδυ γιατι δε θελω να τον αφησω μονο του...

Δειτε ποιες μπορειτε, αποφασιστε μερος και πειτε μου...εγω θα μενω president λογικα παλι...

Εγώ λογικά θα μπορέσω. Δεν θα έχω κάνει ET ακόμα.

Yv7Sp2.png

Καλημέρα !!!

Τι κάνετε ?

Εγώ είμαι καλά, μου ήρθε περίοδος εχτές το βραδυ. Έδωσα αίμα το πρωί και περιμένω την E2 και κάτι άλλες.

Άντε να δούμε ...

Εγώ λογικά θα μπορέσω. Δεν θα έχω κάνει ET ακόμα.

ΑΝΤΕ καλη αρχη και επισημως (με την περιοδο) ;)

ΜΑΚΑΡΙ να σας δω ολες!!! Αλλα καταλαβαινω οτι ολες εχετε υποχρεωσεις και δουλειες!

Αρα οσες μπορεσετε θα χαρω πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε???Καλή εβδομάδα σε όλες.

Πηνελοπάκι μου κάνε λίγη υπομονή αγαπούλα μου.Είσαι στο τέλος.Σιγά σιγά θα έρθουν τα μωράκια σου.Πάντως δόξα τω Θεώ μια χαρά τα κατάφερες και όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα.Συγχαρητήρια και στη φίλη σου.Είναι πολύ ελπιδοφόρο όλο αυτό.

Αθανασία μου χαίρομαι πολύ που βρήκες λύση!!!Έχει δίκιο ο γιατρός.Πρέπει να χαλαρώσεις και θα έρθει και το μωράκι σιγά σιγά.Θα δεις.Είναι μια νέα προσπάθεια με νέα και πολύ καλά δεδομένα.Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσέ το!!!!Και μην ξαναπείς ότι μας πρήζεις.Συναισθάνομαι απολύτως την αγωνία σου!!!

Ανιτάκι μου ευτυχώς ξεμπέρδεψες προς το παρόν.Θα ακολουθήσει και δίκη???Για αμέλεια προφανώς????

Εφάκι μου χαίρομαι πολύ που θα έρθεις.Θα κάνω ό,τι μπορώ να έρθω,αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα γιατί έχω μάθημα.

Καλημέρα !!!

Τι κάνετε ?

Εγώ είμαι καλά, μου ήρθε περίοδος εχτές. Έδωσα αίμα το πρωί και περιμένω την E2 και κάτι άλλες.

Άντε να δούμε ...

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!Καλή αρχή λοιπόν.Με το καλό να έχεις ένα θετικότατο αποτέλεσμα!!!!

Διαφημίσεις

εγω θα σας ελεγα να το οργανωναμε κάπου κοντα σε μένα για να μπορέσω να ερθω κι εγω και βολευει και το Εφακι που θα ειναι στο presdent. Επειδή όμως η δική μου κατάσταση είναι πολύ απρόβλεπτη και ρευστή δεν θέλω να σας υποχρεώνω να κατεβείτε ολες κέντρο ή μάλλον να ανεβείτε προς τα εμενα. Κανονίστε το οπως σας βολευει και εγώ βλέποντας και κάνοντας

kOZcp3.png

εγω θα σας ελεγα να το οργανωναμε κάπου κοντα σε μένα για να μπορέσω να ερθω κι εγω και βολευει και το Εφακι που θα ειναι στο presdent. Επειδή όμως η δική μου κατάσταση είναι πολύ απρόβλεπτη και ρευστή δεν θέλω να σας υποχρεώνω να κατεβείτε ολες κέντρο ή μάλλον να ανεβείτε προς τα εμενα. Κανονίστε το οπως σας βολευει και εγώ βλέποντας και κάνοντας

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ θελω παρα πολυ να σε δω...................επειδη ομως θα εισαι κοντα να γεννησεις δε θελω να υπαρξει προβλημα για να με δεις...αν δε πρεπει να μετακινηθεις να μην μετακινηθεις! Σημασια εχει η υγεια σου και τα μωρακια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...