Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

:shock:Δεν υπάρχει σωτηρία...:shock:

Καλημέρα....

Αλήθεια είπαμε και σένα σε βάζει ο καλός σου για ύπνο, σωστά? .....

Τουλάχιστον εσύ του κάνεις καφέ το πρωί ????

Εμένα ευτυχώς μου κάνει τον πρωινό ΣΚ καφέ ....

και συμπληρώνω....

Η Σωτηρία της ψυχής

είναι πολύ μεγάλο πράγμα

σαν ταξιδάκι αναψυχής

μʼ ένα κρυμμένο τραύμα.

Μια παραλία ερημική

και νʼ απλώναμε εκεί

της ζωής μας το βήμα

και δεν πειράζει που τόσα φιλιά

πριν να γίνουν παλιά

θα τα πάρει το κύμα.

:confused::confused::confused:

url]

σόρρυ δεν το έλεγες από την αρχή ότι η συνάντηση της Κυριακής είναι ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.... δεν το είχα καταλάβει.... νομιζα οτι ήταν ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!

σε ατομικά πάρτυ απλά....δεν έρχομαι...

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΩ "ΣΕ ΜΕΝΑ" ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ....ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ....!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ποτέ ποτέ ποτέ ποτέεεεεεεε

ήσουν κουρασμένη ομορφούλα μου εχθές κι έκανες νανάκια?

καλά έκανες:D

Θυρίο είσαι...μπράβο...εγώ αν ξενυχτίσω μια μέρα είμαι μια βδομάδα άρρωστη μετά...αχχχχχχ γέρασα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΩ "ΣΕ ΜΕΝΑ" ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ....ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ....!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!

λέγαμε να κανονίσουμε συνάντηση έτσι κι αλλιώς αν θυμάμαι καλά... απλώς επιβεβαιώνεις τα περί κέντρου του σύμπαντος! συνέχισε να λες τέτοια.... αποτελούν σημαντικές αποκαλύψεις......το ποιος έχει πει και τι εδώ μέσα... ευτυχώς φαίνεται και δε σβήνει....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ "ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΈΤΥΧΕ" , ΛΥΠΆΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΙΜΏ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΆ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Θα μου πεις τι παθαίνεις????

Γιατί ρε κοριτσάκι μου μας κάνεις να διαλέξουμε στρατόπεδο, εμείς αγαπάμε και εσένα και την Dada, τόσο κακό είναι αυτό?

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΕΥΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΑ....!!!!!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ....

ΑΝΤΙΟ.

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

επί της ουσίας ναι και το ξέρεις....

Σε τι ρε αγάπη?

Εγώ το μονο πο προσπαθώ είναι να υπάρχει αγάπη εδω μεσα.

Γι αυτό ήθελα να τα βρούμε χθες.

Αλλά τώρα δε θέλω τίποτα.

Ούτε με νοιάζει.

Εξαντληθηκα δε μπορώ, εχω και δικά μου προβλήματα να λυσω.

Δεν αντέχω. .. :-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΕΥΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΑ....!!!!!!!!!

ΑΝΤΙΟ.

και η νταντα σου μίλησε.... αν ψάξεις καλύτερα θα το δεις... να είσαι καλά κι εσύ

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Σε τι ρε αγάπη?

Εγώ το μονο πο προσπαθώ είναι να υπάρχει αγάπη εδω μεσα.

Γι αυτό ήθελα να τα βρούμε χθες.

Αλλά τώρα δε θέλω τίποτα.

Ούτε με νοιάζει.

Εξαντληθηκα δε μπορώ, εχω και δικά μου προβλήματα να λυσω.

Δεν αντέχω. .. :-(

γιατί δεν μπορείς να βάζεις τον ένα να μιλάει υποχρεωτικά με τον άλλο.... και γιατί δε βλέπεις ότι υπάρχει αγάπη εδώ μέσα? απλώς κάποιοι αγαπούν περισσότερο τον εαυτό τους και είναι προφανές... είναι προφανές ομορφιά μου και προτιμάς να κλείνεις τα μάτια σου και να κάνεις ότι δεν το βλέπεις....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΑΝΤΙΟ.

Τι ν σου πω ρε Ανίτα...όπως θες...

Σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να καταφέρεις στην ζωή να λύσεις τα θέματα σου...δεν το λέω ειρωνικά το αντίθετο μάλιστα νομίζω ότι έχεις θέματα να διαχειριστείς μέσα σου και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τα λύσεις...

Η σκέψη μου πάντα θα είναι μαζί σου με αγάπη.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσάκια μου θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι.Εγώ γενικά σαν άνθρωπος είμαι πολύ κοινωνικός,φίλες καρδιακές όμως έχω λίγες.Όλες εκτός από την κουμπάρα μου που αγαπώ πολύ,αλλά δυστυχώς μένει εκτός Αθηνών και δεν μπορώ να την βλέπω,έχουν παιδάκια.Είναι σε άλλη φάση και ούτε με αυτές βλεπόμαστε πολύ.Μιλάμε στο τηλέφωνο,αλλά για καφέ αραιά και που.Νιώθω λοιπόν μαζί σας,όπως με τις κολλητές μου φίλες που μας συνδέουν χρόνια φιλίας.Σε εσάς μπορώ να πω όλες μου τις ανησυχίες και ξέρω ότι θα με καταλάβετε αμέσως,γιατί έχετε περάσει ήδη το μονοπάτι που περνάω εγώ τώρα.Δεν θέλω να μειώσω τις φίλες μου μ'αυτό που λέω,γιατί και εκείνες με στηρίζουν,αλλά με εσάς που το έχετε παράσει είναι αλλιώς!!!!Και γι'αυτό το λόγο θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου!!!

μίλησες σαν να μιλούσα εγώ....είπες πράγματα που σκέφτομαι....

αξίζει να το κρατήσουμε... είναι μέρος της ζωής μου και μου δίνει δύναμη...

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ "ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΈΤΥΧΕ" , ΛΥΠΆΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΙΜΏ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΆ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ.

ελπίζω να αλλάξεις γνώμη... "αδικείς" τις υπόλοιπες χαρά μου....όπως αισθάνεσαι βέβαια...ευαισθητούλι μου εσύ....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...