Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι αλλο μπορω να κανω απο το να περιμενω....περιμένω...:tongue:

:tongue::tongue::tongue:Μορφουλα κλεινω γτ πρεπει να κανω και μπανιο πριν κοιμηθω.Αντε καληνυχτα.Κι αμα δεν μπω αυριο θα ξερεις με ποιον θα ξενυχταω:lol::lol::lol::lol::lol:Φιλακια!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

:tongue::tongue::tongue:Μορφουλα κλεινω γτ πρεπει να κανω και μπανιο πριν κοιμηθω.Αντε καληνυχτα.Κι αμα δεν μπω αυριο θα ξερεις με ποιον θα ξενυχταω:lol::lol::lol::lol::lol:Φιλακια!!!!!!!!

καλο ξημερωμα....μη με ξεχασεις...φιλια...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

Ηρθα 1η μερα φαρμακειο...:cool:

Νιωθω καπως αλλα θα το ξεπερασω....

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? Τι εγινε τελικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....! σας μιλάει μια ξενυχτισμένη και ταλαιπωρημένη ψυχη...Εχτές εκανα το λάθος να φτιαξω μπεργκερς για βραδυνο. Το σκυλομετάνιωσα στις 3 το πρωι. Οι καουρες χτύπησαν κόκκινο. Ηπια ενα αντιόξινο, τιποτα...στο τέλος πηγα στον καναπέ, οπου παρόλη τη νυστα μου υποχρέωσα τον εαυτό μου στην καθιστή στάση γιατι αλλιώς υπέφερα και εβλεπα ταινια μεχρις τις 5! Τον υπόλοιπο υπνο τον εκανα ημικλινης! Στις 7:30 ομως απο την πολύ αβολη σταση ξύπνησα με φριχτούς πόνους χαμηλά, είπα στον άντρα μου οτι γεννάω, ηρθε η πεθερά μου να μείνει με το μικρό και εγώ πηρα την γυναικολόγο τηλέφωνο για να μου ετοιμάσει το χειρουργείο.Βέβαια μόλις της ειπε τι νιωθω μου ειπε να καθισω στα αυγά μου γιατι δεν γεννάω ακόμα και όντως ειχε δικιο αφου τωρα κάθομαι και σας διηγουμαι τις περιπέτειές μου χωρίς να πονάω...Μάλλον εντερικό λέει...(που να της ελεγα και τι εφαγα εχτές το βράδυ!!!). Τωρα ειμαι πτώμα αλλά συνειδητοποίησα οτι πρέπει να ετοιμάσω την τσάντα του μαιευτηρίου γιατι μπορεί σημερα να ηταν false alarm αλλά μαλλον δεν θα αργησει να συμβει..το νιώθω. Σε αυτο το σώμα δεν χωράν δυο μωρα...πραγματικά, ειναι κάτω ακριβως απο το διάφραγμα και ταυτόχρονα λιγο πάνω απο τον τράχηλο...φτανω σε δυσκολες πιστες...να δουμε αν θα βγάλω την εβδομάδα, έστω την ημέρα για να παω αυριο για υπέρηχο..! αντε να δουμε

kOZcp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΟΥ....ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ...ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ..!!!!:P:p:p

ΕΦΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΜΑΝΤΕΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!!!!!!!!!!!!!;);););)

99,9 % ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ....ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:P

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ...!!!!!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

Ηρθα 1η μερα φαρμακειο...:cool:

Νιωθω καπως αλλα θα το ξεπερασω....

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? Τι εγινε τελικα?

Εφάκι καλημέρα

εχω ενα καλό νέο που αφορά μεν όλες μας αλλά λίγο περισσότερο εσένα. Θυμάσαι που σου έλεγα για ενα φιλικό μας ζευγάρι που ειχαν παρόμοια προβληματα υπογονιμότητας με εσας και ξεκινησαν εξωσωματική; Λοιπόν την Παρασκευή η κοπέλα πήρε θετική χοριακή...είχε κάνει μονο ενα ωάριο...! γονιμοποιηθηκε, διαιρέθηκε, εμφυτευθηκε και τωρα τσουπ να η θετικη χοριακή. Και όλα αυτά με την 1η προσπάθεια...Βλέπετε κορίτσια, αρκει το ενα για να μας κάνει μανούλες. Μονο ενα !!!!

kOZcp3.png

Καλημέρα κορίτσια....! σας μιλάει μια ξενυχτισμένη και ταλαιπωρημένη ψυχη...Εχτές εκανα το λάθος να φτιαξω μπεργκερς για βραδυνο. Το σκυλομετάνιωσα στις 3 το πρωι. Οι καουρες χτύπησαν κόκκινο. Ηπια ενα αντιόξινο, τιποτα...στο τέλος πηγα στον καναπέ, οπου παρόλη τη νυστα μου υποχρέωσα τον εαυτό μου στην καθιστή στάση γιατι αλλιώς υπέφερα και εβλεπα ταινια μεχρις τις 5! Τον υπόλοιπο υπνο τον εκανα ημικλινης! Στις 7:30 ομως απο την πολύ αβολη σταση ξύπνησα με φριχτούς πόνους χαμηλά, είπα στον άντρα μου οτι γεννάω, ηρθε η πεθερά μου να μείνει με το μικρό και εγώ πηρα την γυναικολόγο τηλέφωνο για να μου ετοιμάσει το χειρουργείο.Βέβαια μόλις της ειπε τι νιωθω μου ειπε να καθισω στα αυγά μου γιατι δεν γεννάω ακόμα και όντως ειχε δικιο αφου τωρα κάθομαι και σας διηγουμαι τις περιπέτειές μου χωρίς να πονάω...Μάλλον εντερικό λέει...(που να της ελεγα και τι εφαγα εχτές το βράδυ!!!). Τωρα ειμαι πτώμα αλλά συνειδητοποίησα οτι πρέπει να ετοιμάσω την τσάντα του μαιευτηρίου γιατι μπορεί σημερα να ηταν false alarm αλλά μαλλον δεν θα αργησει να συμβει..το νιώθω. Σε αυτο το σώμα δεν χωράν δυο μωρα...πραγματικά, ειναι κάτω ακριβως απο το διάφραγμα και ταυτόχρονα λιγο πάνω απο τον τράχηλο...φτανω σε δυσκολες πιστες...να δουμε αν θα βγάλω την εβδομάδα, έστω την ημέρα για να παω αυριο για υπέρηχο..! αντε να δουμε

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!!!!!!!!!!

ΑΧ, ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ.....ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΑ...!!!!!!!;);)

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ.....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ....ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...!!!!!!:P:p

Εφάκι καλημέρα

εχω ενα καλό νέο που αφορά μεν όλες μας αλλά λίγο περισσότερο εσένα. Θυμάσαι που σου έλεγα για ενα φιλικό μας ζευγάρι που ειχαν παρόμοια προβληματα υπογονιμότητας με εσας και ξεκινησαν εξωσωματική; Λοιπόν την Παρασκευή η κοπέλα πήρε θετική χοριακή...είχε κάνει μονο ενα ωάριο...! γονιμοποιηθηκε, διαιρέθηκε, εμφυτευθηκε και τωρα τσουπ να η θετικη χοριακή. Και όλα αυτά με την 1η προσπάθεια...Βλέπετε κορίτσια, αρκει το ενα για να μας κάνει μανούλες. Μονο ενα !!!!

ΑΧ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...!!!!! ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ...!!!!!!:P:p

ΠΡΑΓΜΑΤΙ.....ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...!!!!!!;);)

Διαφημίσεις

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!!!!!!!!!!

ΑΧ, ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ.....ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΑ...!!!!!!!;);)

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ.....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ....ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...!!!!!!:P:p

Καλημέρα Ανιτάκι. Πως είσαι σημερα; Τελείωσες με τις αστυνομικές σου υποθέσεις ή θα σε τραβάνε παλι για καταθέσεις; Εισαι ρε παιδί μου όμως οπως απαιτουν οι καιροί "ερευνες, αστυνομίες, συλληψεις, ανακρίσεις..." . Ευχομαι να ξεμπερδεψες κουκλιτσα.

Οσο για μενα, γενικα τρωω ελαφρα απλώς εχτές ειπαμε να το ρίξουμε λίγο εξω...και να φανταστείς δεν ηταν καμια τρελλή κρεπάλη, ήταν ολα σπιτικα, ψητα μπιφτέκια με ελαχιστο λάδι, τυρακι light , χωρις πατάτες, ακόμα και η σως ηταν home made... (γαλοτυρι με λιγη μουσταρδα!!). Δηλαδη δεν μιλάμε και για την επιτομή του junk food ....τελοσπάντων μάλλον ούτε αυτό δεν αντέχει το στομάχι μου...υπομονη ...δεν εχω αλλη επιλογή, και το βλέπω όσο το δυνατό με καλύτερη διάθεση. Λέω οτι αν δεν ειχα αυτα θα ηταν επειδή θα ειχα γεννήσει πρόωρα οπότε ας μην παραπονιέμαι (οχι πολυ)...

kOZcp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!

Νελλάκι πλησιάζει η ώρα!!!!

Καλά κάνεις και ετοιμάζεσαι, δεν ξέρεις!

Ωστόσο -Δόξα τω Θεώ- καταφερες κοριτσάκι να φτάσεις

τα μωρά στις απαραίτητες εβδομάδες.

Με το καλό!!!

Εφη τί έγινε?

Νόμιζα ότι πήγατε εξοχικό και δεν σε πήρα τηλέφωνο.

Τελικά την Παρασκευή το βράδυ με δέχτηκε εκτάκτως ο γιατρός της αδελφής μου, ο οποίος μου έδωσε το χαρτί που είπε να πάρω ο Λυκ.

Και μάλιστα "έβαλε χέρι" στην αδελφή μου για το άγχος μου!!

Μου είπε πως με αυτό το άγχος και αυτή τη ψυχολογία που έχω δεν θα μείνω έγκυος ποτέ. Πρέπει να ηρεμήσω, να αφήσω πίσω ότι έχουμε περάσει και να αρχίσουμε ξανά με βάση τα νέα δεδομένα. Κανόνισα ραντεβού μετά την περίοδο για παρακολούθηση και θα μου δώσει και φάρμακα-στυλ σερπαφάρ- για ενίσχυση της ωορρηξίας, λόγω της ΑΜΗ.

Είχα πάει παλιά σε αυτόν μιά φορά-δεν συνέχισα διότι κλείνεις ραντεβού σήμερα για μετά 15 μέρες- αλλά είναι εξαιρετικά γλυκομίλητος και απίστευτα ήρεμος.

Και ξέρω πως δεν θα με κοροϊδέψει διότι ξέρει τον γαμπρό μου και την αδελφή μου πολλά χρονια. Να φανταστείτε ότι ήρθε και ο γαμπρός μου μαζί για υποστήριξη!!!

Το Σαβκο κοιμόμουνα συνέχεια. Και χθές πεταξα όλες τις παλιές εξετασεις...

Προχωράμε μπροστά και ο Θεός να μας βοηθήσει!!!

Η αλήθεια είναι πως είχα φρικάρει τις τελευταίες ημέρες-η Ντανιέλα, η Εφη και η Ναντια ξέρουν (γιατί τις έπρηξα στα τηλέφωνα).

Δεν μπορώ ρε γαμ...το, να σκέφτομαι πως είμαι μεγάλη,πως έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν έχω περιθώρεια. Βαρέθηκα!!!!!

Θα προσπαθήσω όπως θεωρώ εγώ ότι πρέπει και με τη βοήθεια του Θεού πιστεύω ότι θα κάνω ένα παιδάκι.

Το ίδιο πιστεύω για όλες κοριτσάκια μου!!!

Ηρεμία, Αισιοδοξία και θα τα καταφέρουμε!!!

Καλημέρα Ανιτάκι. Πως είσαι σημερα; Τελείωσες με τις αστυνομικές σου υποθέσεις ή θα σε τραβάνε παλι για καταθέσεις; Εισαι ρε παιδί μου όμως οπως απαιτουν οι καιροί "ερευνες, αστυνομίες, συλληψεις, ανακρίσεις..." . Ευχομαι να ξεμπερδεψες κουκλιτσα.

Οσο για μενα, γενικα τρωω ελαφρα απλώς εχτές ειπαμε να το ρίξουμε λίγο εξω...και να φανταστείς δεν ηταν καμια τρελλή κρεπάλη, ήταν ολα σπιτικα, ψητα μπιφτέκια με ελαχιστο λάδι, τυρακι light , χωρις πατάτες, ακόμα και η σως ηταν home made... (γαλοτυρι με λιγη μουσταρδα!!). Δηλαδη δεν μιλάμε και για την επιτομή του junk food ....τελοσπάντων μάλλον ούτε αυτό δεν αντέχει το στομάχι μου...υπομονη ...δεν εχω αλλη επιλογή, και το βλέπω όσο το δυνατό με καλύτερη διάθεση. Λέω οτι αν δεν ειχα αυτα θα ηταν επειδή θα ειχα γεννήσει πρόωρα οπότε ας μην παραπονιέμαι (οχι πολυ)...

ΧΑΧΑΧΑ.....ΕΙΔΕΣ..????? ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...!!!!!!!;);)

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΛΗ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ....!!!!!!:P:p

ΥΠΟΜΟΝΗ...ΕΦΑΓΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΑΙΔΑΡΟ.....ΤΩΡΑ Η ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΟΥΡΙΤΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..!!!!;);)

Με το καλό!!!

Εφη τί έγινε?

Τελικά την Παρασκευή το βράδυ με δέχτηκε εκτάκτως ο γιατρός της αδελφής μου, ο οποίος μου έδωσε το χαρτί που είπε να πάρω ο Λυκ.

Μου είπε πως με αυτό το άγχος και αυτή τη ψυχολογία που έχω δεν θα μείνω έγκυος ποτέ. Πρέπει να ηρεμήσω, να αφήσω πίσω ότι έχουμε περάσει και να αρχίσουμε ξανά με βάση τα νέα δεδομένα. Κανόνισα ραντεβού μετά την περίοδο για παρακολούθηση και θα μου δώσει και φάρμακα-στυλ σερπαφάρ- για ενίσχυση της ωορρηξίας, λόγω της ΑΜΗ.

Είχα πάει παλιά σε αυτόν μιά φορά-δεν συνέχισα διότι κλείνεις ραντεβού σήμερα για μετά 15 μέρες- αλλά είναι εξαιρετικά γλυκομίλητος και απίστευτα ήρεμος.

Και ξέρω πως δεν θα με κοροϊδέψει διότι ξέρει τον γαμπρό μου και την αδελφή μου πολλά χρονια. Να φανταστείτε ότι ήρθε και ο γαμπρός μου μαζί για υποστήριξη!!!

Η αλήθεια είναι πως είχα φρικάρει τις τελευταίες ημέρες-η Ντανιέλα, η Εφη και η Ναντια ξέρουν (γιατί τις έπρηξα στα τηλέφωνα).

Δεν μπορώ ρε γαμ...το, να σκέφτομαι πως είμαι μεγάλη,πως έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν έχω περιθώρεια. Βαρέθηκα!!!!!

Θα προσπαθήσω όπως θεωρώ εγώ ότι πρέπει και με τη βοήθεια του Θεού πιστεύω ότι θα κάνω ένα παιδάκι.

Καλημέρα κορίτσι. Μπερδευτηκα...Επιτροπη τελικά θα περάσεις για πρόκληση ή για εξωσωματική;

Ανεξάρτητα πάντως απο αυτό νομίζω αυτο που εκανες να πετάξεις εξετάσεις κλπ, ηταν πολύ καλή κίνηση. Αφηνουμε πισω μας ρε παιδί μου τα παλιά και γυριζουμε σελίδα...Πρέπει να δωσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου, στον αντρα σου, στους δυο σας τελοσπάντων γιατί εχετε καλές πιθανότητες να το κάνετε φυσιολογικα ...Μπορεις να το δεις σαν ενα ταξιδάκι ερωτευμένων , κανε σχεδια, ατμοσφαιρα , παιχνιδάκια...και εκτός του ότι θα ξαναερωτευτείτε θα αποκτησετε και παιδακι...Μην αγχωνεσαι κορίτσι, κοίτα να το απολαυσεις. Σου δινεται μια περιοδος χαριτος ας πουμε....Να τη ζησεις γιατι οταν ερθει το παιδί αυτα θα γινουν δυσκολα...

kOZcp3.png

Με το καλό!!!

Εφη τί έγινε?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ. ΝΑ ΜΕ ΠΡΗΞΕΙΣ..??:confused::(

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΣ ΟΛΑ....!!!!!!;);)

ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...