Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

και ποιος ειναι αυτος που θελεις να περνας τα βραδια μαζί του!μαζι μου θα τα περνας...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ρε συ ειναι η τριτη μερα περιοδου....και ακομα ποναω...ειναι λογικο αυτο;

ναι εγω μετα την αποξεση σε καποιες περιοδους ποναω 3-4 μερες.Φρικη:(:(:(

Ο ηρωας του βιβλιου ειναι αυτος.Στο μεταξυ και ο καλος μου ετσι λεγεται στο επωνυμο χαχαχαχ απλα γραφεται με q αντι για k:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ναι εγω μετα την αποξεση σε καποιες περιοδους ποναω 3-4 μερες.Φρικη:(:(:(

Ο ηρωας του βιβλιου ειναι αυτος.Στο μεταξυ και ο καλος μου ετσι λεγεται στο επωνυμο χαχαχαχ απλα γραφεται με q αντι για k:tongue:

εγω μετα την υστεροσκοπηση εχω πολλη αιμα...για 3 με 4 μερες....και μετα τελος...τωρα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο..το καταλαβα καλε ποιος ειναι...και προτιμας να περνας τα βραδια σου με εναν αγνωστο;:lol::lol:

εγω μετα την υστεροσκοπηση εχω πολλη αιμα...για 3 με 4 μερες....και μετα τελος...τωρα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο..το καταλαβα καλε ποιος ειναι...και προτιμας να περνας τα βραδια σου με εναν αγνωστο;:lol::lol:
χαχαχα ε ναι:tongue: κι εσυ αγνωστη εισαι αφου δεν γνωριζομαστε:tongue::tongue::tongue::tongue:Οσα ξερω γι αυτον ξερω και για σενα:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχα.....παλαβιαρα....εμεις μιλαμε ζωντανα....απαπα το σιχαινομαι αυτο...

ναι καλα σε πιστευψαμε τωρα.Με λιγο betadine και listerine δεν σιχαινεσαι τιποτα εσυ μετα χαχαχαχαχ

αυτο το μιλαμε ζωντανα ολα τα λεφτα ηταν.Παρε με τωρα(τηλεφωνο) σε περιμενω ζωντανα χαχαχαχαχ σαν ροζ γραμμη ακουστηκε:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

ναι καλα σε πιστευψαμε τωρα.Με λιγο betadine και listerine δεν σιχαινεσαι τιποτα εσυ μετα χαχαχαχαχ

αυτο το μιλαμε ζωντανα ολα τα λεφτα ηταν.Παρε με τωρα(τηλεφωνο) σε περιμενω ζωντανα χαχαχαχαχ σαν ροζ γραμμη ακουστηκε:lol::lol::lol:

απαπαπαπα...μπλιαχ...ουτε με μπεταντιν ουτε με τιποτα....μπλιαχ...ναι αλλα δεν με παιρνεις...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

απαπαπαπα...μπλιαχ...ουτε με μπεταντιν ουτε με τιποτα....μπλιαχ...ναι αλλα δεν με παιρνεις...:rolleyes::rolleyes:

καλα ρε!Τι κουβεντες ειναι αυτες;Πες τα στον αντρα σου αυτα.Ακου δεν με παιρνεις:roll::shock::shock:Σεμνη γυναικα να λες τετοια πραγματα ζωντανα ονλαιν.Φτου σου!

3231580x15ta1yz3w.gif

καλα ρε!Τι κουβεντες ειναι αυτες;Πες τα στον αντρα σου αυτα.Ακου δεν με παιρνεις:roll::shock::shock:Σεμνη γυναικα να λες τετοια πραγματα ζωντανα ονλαιν.Φτου σου!

τηλεφωνο εννοούσα......πονηρήηηηηηηηηηηηη...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...