Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

δεν μυριζει πολυ γενικα.Πιο πολυ βρωμαει το νουνου.Αυτο δεν το πινω ουτε κι εγω...Δεν το πινω κρυο βρε.Αν ηταν ετσι επινα και φρεσκο.Απλα βραζω το νερό στο βραστήρα και το αραιωνω.

καλα εχω χαζεψει.Γραφω εδω χωρις τονους(τα μισα δλδ οτι να ναι) αλλου γραφω με τονους χαχαχα αν δεις να γραφω τιποτα ασχετο θα ειναι επειδη μπερδεψα τις σελιδες που γραφω:lol::lol::lol::lol::lol:

αντε μπερδεψου να δω τι γραφεις αλλου....:rolleyes::tongue:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εγω εχω κολλησει νομιζω καπου στο 70κατι(δε θυμαμαι καλα).Αλλα δεν παιζω βαρεθηκα.

και εμενα με βλεπω αν δεν το περαδω αυτο να τα παρατησω...αρχισα να βαριεμαι..

και εμενα με βλεπω αν δεν το περαδω αυτο να τα παρατησω...αρχισα να βαριεμαι..

Γενικα τα βαριεμαι τα παιχνιδια απο ενα σημειο κι επειτα.Αυτου του τυπου δλδ.Αυριο θα παω να παρω τα βιβλια μου απο το ταχυδρομειο και παιζει να κανω αποχη απο τη νυχτερινη ζωνη:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Γενικα τα βαριεμαι τα παιχνιδια απο ενα σημειο κι επειτα.Αυτου του τυπου δλδ.Αυριο θα παω να παρω τα βιβλια μου απο το ταχυδρομειο και παιζει να κανω αποχη απο τη νυχτερινη ζωνη:tongue:

και επειδη θα παρεις τα βιβλια σου δεν θα μπαινεις;θα τα διαβαζεις μεχρι τις 11+.....που γυρναω εγω...θα τα διαβασεις οταν αρχισεις την προσπαθεια σου...αφου ειπες τοτε δεν θα μπαινεις...

και επειδη θα παρεις τα βιβλια σου δεν θα μπαινεις;θα τα διαβαζεις μεχρι τις 11+.....που γυρναω εγω...θα τα διαβασεις οταν αρχισεις την προσπαθεια σου...αφου ειπες τοτε δεν θα μπαινεις...
Απο 11+ θα διαβαζω λογικα.Και ισως και το μεσημερι και αμα εχει πολυ ενδιαφερον και απογευμα καποιες φορες που θα ειμαι σπιτι.Σιγα να μην περιμενω να ξεκινησω την εξωσωματικη για να τα διαβασω.Μετα θελω να παρω αλλο:tongue: Εγω μπορει να μην ξεκινησω ουτε σ αυτο τον κυκλο τι θα κανω;Συλλογη αδιαβαστων βιβλιων;Παρε κι εσυ ενα.:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Απο 11+ θα διαβαζω λογικα.Και ισως και το μεσημερι και αμα εχει πολυ ενδιαφερον και απογευμα καποιες φορες που θα ειμαι σπιτι.Σιγα να μην περιμενω να ξεκινησω την εξωσωματικη για να τα διαβασω.Μετα θελω να παρω αλλο:tongue: Εγω μπορει να μην ξεκινησω ουτε σ αυτο τον κυκλο τι θα κανω;Συλλογη αδιαβαστων βιβλιων;Παρε κι εσυ ενα.:tongue:

και θα με αφηνεις μονη μου;:-(:-(:-(....σου ειπα βαριεμαι να διαβαζω....ισως να παρω κανενα για τον φεβρουαριο...

ελααα αφου θελω να περασω τα βραδια μου με τον Blomkvist:rolleyes:

και ποιος ειναι αυτος που θελεις να περνας τα βραδια μαζί του!μαζι μου θα τα περνας...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ρε συ ειναι η τριτη μερα περιοδου....και ακομα ποναω...ειναι λογικο αυτο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...