Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγω συνηθως βαζω πολλα...τωρα ειναι ακομα πιο πολλα γιατι εβγαλα και τα χειμωνιατικα...

μαλιστα.Εγω ολα εξω τα εχω πλυμενα ηταν στη ντουλαπα.Σιγα μην τα ξαναπλυνω:tongue: Μου ειχαν ξεμεινει ομως κατο σορτσακια απο το καλοκαιρι ακομα απλυτα και τα επλυνα τωρα:D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

μαλιστα.Εγω ολα εξω τα εχω πλυμενα ηταν στη ντουλαπα.Σιγα μην τα ξαναπλυνω:tongue: Μου ειχαν ξεμεινει ομως κατο σορτσακια απο το καλοκαιρι ακομα απλυτα και τα επλυνα τωρα:D

εγω δεν εχω χωρο και τα βαζω κατω απο το κρεβατι...τα βαζω πλυμενα..μεσα σε ειδικες τσαντες....και παλι μυριζουν...και φυσικα τα ξαναπλενω...

Διαφημίσεις

Πως το καταλαβες;:tongue:Βασικα 2-3 φορες τη βδομαδα γραφω.Το καλοκαιρι βαριομουνα ομως και εγραφα απο μια:tongue::tongue:
Σημερα λεω να γραψω για τη Μορφουλα που μιλαμε στο νετ και βαζει κι αυτη πολλα πλυντηρια χαχαχαχαχ

τι γραφεις καλε;

αν γραψεις γιαυτην δεν θα εχει ενδιαφερον η ιστορια...

εγω δεν εχω χωρο και τα βαζω κατω απο το κρεβατι...τα βαζω πλυμενα..μεσα σε ειδικες τσαντες....και παλι μυριζουν...και φυσικα τα ξαναπλενω...

και πως σκουπιζεις κατω απο το κρεβατι;Γτ αν μου πεις οτι δεν σκουπιζεις δεν θα σε πιστεψω.Να το ελεγα εγω οκ.Αλλα εσυ;;Ποτε!:tongue:

Πες μου οτι τα βγαζεις καθε φορα τις τσαντες και μετα τις ξαναβαζεις:rolleyes:Πες το μου κι αυτο:lol::cool:

3231580x15ta1yz3w.gif

και πως σκουπιζεις κατω απο το κρεβατι;Γτ αν μου πεις οτι δεν σκουπιζεις δεν θα σε πιστεψω.Να το ελεγα εγω οκ.Αλλα εσυ;;Ποτε!:tongue:

Πες μου οτι τα βγαζεις καθε φορα τις τσαντες και μετα τις ξαναβαζεις:rolleyes:Πες το μου κι αυτο:lol::cool:

μαρη ειναι μπαουλο απο κατω.....σε καθε αλλαγη σεζον το σκουπιζω..

Διαφημίσεις

μαρη ειναι μπαουλο απο κατω.....σε καθε αλλαγη σεζον το σκουπιζω..

ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι τα εχεις χυμα στο πατωμα χαχαχαχαχ Αστα τωρα αυτα....Επιτηδες πηρες τετοιο κρεβατι για να μην σκουπιζεις απο κατω.Σε ξερω εγω τι τεμπελα εισαι:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

μα σου λεω θα περασει στο ντουκου..στις αδιαφορες ιστοριες..:tongue:

καλα θα κοιταξω να βρω καμια παρμοια δημοσιευση να σου δειξω ποση θα εχουν σχολιασει:tongue:Ισα ισα που εσυ εχει πιο πολυ ενδιαφερον γτ εχεις και μπαουλο:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι τα εχεις χυμα στο πατωμα χαχαχαχαχ Αστα τωρα αυτα....Επιτηδες πηρες τετοιο κρεβατι για να μην σκουπιζεις απο κατω.Σε ξερω εγω τι τεμπελα εισαι:lol::lol::lol:

εεεεεεεε....ρε γαμωτο με καταλαβες...δεν μπορεσα να κρυφτω...φτου μου..:tongue:

καλα θα κοιταξω να βρω καμια παρμοια δημοσιευση να σου δειξω ποση θα εχουν σχολιασει:tongue:Ισα ισα που εσυ εχει πιο πολυ ενδιαφερον γτ εχεις και μπαουλο:lol::lol::lol:

αη μαρη σκουπισου βλημα...:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...