Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια! Ευχομαι αριστες βλαστοκυστες..! Συνηθως δε δινουν μεγαλα ποσοστα, το πολυ 50% αλλα σε μικρες ηλικιες. Εμενα πηγε καλα, ειχαν γονιμοποιηθει 15 και εγιναν 8 βλαστοκυστες. Στα 39 μου. Οποτε περιμενεις 3 με 4. Σε αυτο τον αριθμο, ενα μωρακι συνηθως υπαρχει εκει μεσα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Just now, Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Αναστασία μου γλυκιά λογικό είναι να πέφτεις και να μην είσαι πάντα πολύ καλά.Είναι η στιγμή που πέρασαν λίγο οι μέρες και συνειδητοποιείς τι έγινε.Σιγά σιγά κοριτσάκι μου και εδώ παρέα όλες μαζί χέρι χερί θα τα περάσουμε και θα τα ξεπεράσουμε όλα!!!!Ξέσπασε,κλάψε,πες μας τι νιώθεις,πες το στο αντράκι σου,βγάλ'το από μέσα σου.Είναι υγιές αυτό όπως λέει και η Δημητρούλα.

Ααααα και για να μην το ξεχάσω και εγώ θα παντρεύμουν τον άντρα μου από μικρή.Ήταν ο πρώτος μου μεγάλος εφηβικός έρωτας και από τότε μου είχε υποσχεθεί ότι κάποια μέρα θα παντρευτούμε.Και έτσι και έγινε.Δεν θα μπορούσα με τίποτα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν.

Δημητρούλα είσαι μεγάλο όργιο!!!!Πολύ σε χαίρομαι!!!Και εμένα μου αρέσει το καραόκε,αλλά μπροστά σε αγνώστους ντρέπομαι.Μόνο με φίλους θα μπορούσα,αλλά εγώ δεν έχω με τίποτα τη δική σου εφευρετικότητα,ώστε να κάνω τους άλλους να γελάνε.

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα! Ειχαμε μια πολύ ηρεμη νύχτα ο μικρουλης τρωει κάθε 3-4 ωρες και ολο κοιμαται ειναι ενας γλυκας μακαρι να συνεχίσει ετσι γιατι εχω και την μικρή που ξύπνησε απο τις 7 και θελει παραμύθια και αγκαλίες.

Δημητρουλα πως εισαι ολα καλα?

Ντανιελλα? Αθανασια στειλτε κανενα μηνυματακι σας εχω στο μυαλο μου!!!

Αννιτακι μου που χαθηκες? φοβερο αυτο με τον μπαμπα σου α ρε κοριτσι μου τετοια χρυση καρδια που εχεις και ταλαιπωρείσαι για τους αλλους αλλα δεν θα μεινεις ετσι ο θεος θα σε ανταμειψει θα δεις δοκιμαζει αλλα δεν λησμονει!

Πηνελοπη μου κοντευεις και εσυ ε? αντε με το καλο, εκει που γενησσα δίπλα μου γεννησε μια δίδυμακια ηταν 36η εβδομαδα 2500 το καθε ενα μια χαρα ήταν νομίζω ουτε θερμοκοιτίδα δεν μπήκαν. Επίσης δίδυμα εκανε μια κυρία 49 ετων με δανεικα ωαρια απο οτι καταλαβα. Γενικα πολυ δίδυμο. Ασε που στον πινακα με τους τοκετους εβλεπες ολο ονοματα Μαντουδης Μαστρομηννας Ξυδιας Αρκουλής εχθες ξεγεννησε μια ακόμα ο δικος μου με αγορακι κι αυτη ετων 44 παρακαλω ηταν η 6η προσπαθεια συνολικα και 2η σε εκεινον με τα δικα της ωαρια απο τροποποιημενο φυσικο κύκλο.

Καλημερα και πολλα φιλια σε ολες.

Η Λιν που ειναι τι εγινε ? εχουμε νεα?

Rikaki - Zettoula - Ναντια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας μακαρι ο θεουλης να σας δικαιωσει και συντομα να ζησετε αυτο που ζω τώρα! Μορφουλα μου στειλε κανενα γλυκακι τώρα που ξεκίνησα δεν μπορω να σταματήσω με βλεπω να παχαινω μετα την γεννα...

Αναστασια μου απέναντι στο κρεβατι ειχα μια κυρια που ηταν απο Λιβαδεια καθηγήτρια αγγλικών πολυ γελιο ειστε τρομεροι απο εκεινα τα μερη φιλοξενη και ολο χαμόγελο αγορακι ειχε κι αυτη το δευτερο της ετων 39 παρακαλω.

Φιλια πολλα

Σας αγαπω πολυ πολυ!

Λαμπρινή μου να σου ζήσει και πάνω από όλα καλή επιστροφή στο σπιτάκι σας, να είσαι γερή και δυνατή να μεγαλώσεις τα δυο υπέροχα παιδάκια σου. Κοίτα να ζήσεις κάθε στιγμή, να το απολαυσεις οσο δεν παει...τα καλά δεν συμβαίνουν μόνο στους άλλους...!

Οσο για μένα πραγματι πλησιαζω σιγά σιγά. Ελπίζω να καταφέρω να κλείσω και την 34η εβδομάδα, για να εχω ικανοποιημένους και τους παιδίατρους. Με την ιδέας της θερμοκοιτίδας είμαι εντελώς οκ, δεν με νοιάζει να μπουν και λιγάκι αλλώστε και στις 36 εβδομάδες να γεννήσω δεν πρόκειται να είναι πάνω απο 2 κιλά οπότε όπως και να εχεις και θερμοκοιτίδα θα μπουν και σιγουρα θα τα πάρω στο σπίτι αφού φυγω απο το μαιευτηριο. Ολοι οι γιατροι μου το εχουν πει οτι με το σωματότυπό μου δυσκολο να ειναι πάνω απο 2 οπότε πλέον ευχομαι να παρουν οσες μερες περισσότερες γίνεται...Πλέον εχει γίνει αρκετά δυσκολο το θέμα. Εχω καούρες που δεν περνάνε με τίποτα, απίστευτη κούραση και πόνους σε όλο το σωμα. Γενικά η μετακίνηση ή οποιαδήποτε εξοδος από το σπίτι ειναι ζήτημα. Ολα αυτά με βαραίνουν ιδιαίτερα καθώς επιβαρύνω τον αντρα μου και την πεθερά μου πάρα πολύ και επιπλέον δεν μπορώ καθολου να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του γιου μου....απλως αυτη τη στιγμή είμαι ενας φούρνος επώασης και δεν ειναι ευκολο να το διαχειριστώ...!! Οπως και να εχει είμαι παρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Και τωρα να γεννήσω δεν με ενοχλεί...!!!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.Βλέπω ηρεμία σήμερα Κυριακή.

Υπάρχει καμία φιλεναδούλα για παρεούλα???

Ελα Ναντιούλα μου!

Εδώ είμαι!

Τι κάνεις ντροπαλό κοριτσάκι? :tongue:

Σου υπόσχομαι ότι αν βρεθούμε μαζί σε καραοκε πάρτι, θα σε κάνω πρώτη φίρμα!

Δε θα αφήνεις το μικρόφωνο ούτε λεπτό! !

Πως πέρασες σήμερα καρδιά μου, τι έκανες?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δε σε πρόλαβα Ναντιούλα. . :-(

Πάω να δω ταινία.

Α.. ξέχασα να πω. Τι μ@λακία ιδέα είχα να κάνω κουλουράκια?

Από τις 5 τελείωσα τωρα!

Πονάει η μέση μου.

Δεν ξανακάνω κουλουράκια.

Τέλος.

Θα τα παίρνω έτοιμα.

Καλό βράδυ κορίτσια!

Μάκια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια...

Εχω φάει σαν βόδι σήμερα....

Επ!

Σε είδα και "γύρισα" πίσω.

Τι έφαγες σήμερα?

Εγώ έκανα χθες λουλούδια γεμιστά και τα φάγαμε σήμερα. Υπέροχα ήταν.

Αν δεν έκανα και τα κουλουράκια θα ήμουν ξεκούραστη.

Ενιγουέϊ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Επ!

Σε είδα και "γύρισα" πίσω.

Τι έφαγες σήμερα?

Εγώ έκανα χθες λουλούδια γεμιστά και τα φάγαμε σήμερα. Υπέροχα ήταν.

Αν δεν έκανα και τα κουλουράκια θα ήμουν ξεκούραστη.

Ενιγουέϊ...

Τους κολοκυθοκορφάδες λες λουλούδια?

Εκανε η πεθερά γιουβέτσι και είχε φτιάξει και φουστανέλες και έφαγα πολύ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Τους κολοκυθοκορφάδες λες λουλούδια?

Εκανε η πεθερά γιουβέτσι και είχε φτιάξει και φουστανέλες και έφαγα πολύ...

Ναι! Αυτούς!

Μου τους δώσανε χθες από κήπο.

Τώρα .. να ρωτήσω τι είναι οι φουστανελες?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μάλλον μόνο εγώ τα λέω έτσι...

Δίπλες..

Ααααα....... πω πω.... σούπερ!

Εμένα τα κουλουράκια βγήκαν τραγανά και όχι μαλακά που τα ήθελα.

Τι έκανα λάθος?

Έπρεπε να τα αφήσω πιο λίγο ή έπρεπε να βάλω πιο πολύ ζύμη ανα τεμάχιο?

Κάποια που έγιναν μεγαλύτερα, βγήκαν πιο μαλακά.

Τα περισσότερα όμως βγήκαν τραγανά.

Καμία σχέση με αυτό που είχα δοκιμάσει (είναι από φίλη η συνταγή).

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ααααα....... πω πω.... σούπερ!

Εμένα τα κουλουράκια βγήκαν τραγανά και όχι μαλακά που τα ήθελα.

Τι έκανα λάθος?

Έπρεπε να τα αφήσω πιο λίγο ή έπρεπε να βάλω πιο πολύ ζύμη ανα τεμάχιο?

Κάποια που έγιναν μεγαλύτερα, βγήκαν πιο μαλακά.

Τα περισσότερα όμως βγήκαν τραγανά.

Καμία σχέση με αυτό που είχα δοκιμάσει (είναι από φίλη η συνταγή).

Εβαλες βούτυρο ή μαργαρινη?

θα σου στείλω μια τέλεια συνταγή..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...