Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Υποφέρω από το στήθος μου και με έπιασε και το παράπονο για όλο αυτό που έγινε...τίποτα καινούργιο...είναι η ώρα να ξεσπάσω φαίνεται...

πονας???? απο τα φαρμακα ειναι μην στεναχωριεσαι... θα υποχωρήσει ο πονος σιγα σιγα....

το ξερω βρε Αναστασακι μου οτι αυτο που περασες ητανε πολυ δυσκολο αλλα εχουμε πει δεν το βαζουμε κατω....

παραδειγματιζομαστε απο την Λαμπρινουλα και προχωραμε.... οσο μπορουμε... αν δεν μπορουμε....δεν πειραζει..... ας ειμαστε καλα, γεροι και αγαπημενοι με τα αντρακια μας.....:tongue::tongue:

χαμογέλασέ μου... λιγο.... ελα εγω θα το καταλαβω:tongue:

Διαφημίσεις

Κλασσική Αναστασία..

Εσύ ρε παιδί μου μπορεί να λυπηθεις, να στεναχωρηθεις, να κλάψεις και να κάνεις μια ΤΣΑΚ! Και μετά να είσαι μέσα στην τρελή χαρά!

Λες κι έχεις διακόπτη!

Μου αρέσει αυτό σε σένα και το χαίρομαι!

:-)

Είπαμε. Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος!

Το ξέρω ρε γι'αυτό σας είπα ότι αυριο θα είμαι μια χαρά...θα κάνω την εργασιοθεραπεία μου και θα συνέλθω...απλά σήμερα με έχει πάρει από κάτω...

Εν το μεταξύ όλο και κάτι δυσάρεστο ακούω...τι πράγμα είναι αυτό???

Μάκαρι να υπήρχε λίγο χαρά στον κόσμο...τι κατάντια είναι αυτή???

Δεν λέω άλλα τέλος...ωχου με βαρέθηκα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

πονας???? απο τα φαρμακα ειναι μην στεναχωριεσαι... θα υποχωρήσει ο πονος σιγα σιγα....

το ξερω βρε Αναστασακι μου οτι αυτο που περασες ητανε πολυ δυσκολο αλλα εχουμε πει δεν το βαζουμε κατω....

παραδειγματιζομαστε απο την Λαμπρινουλα και προχωραμε.... οσο μπορουμε... αν δεν μπορουμε....δεν πειραζει..... ας ειμαστε καλα, γεροι και αγαπημενοι με τα αντρακια μας.....:tongue::tongue:

χαμογέλασέ μου... λιγο.... ελα εγω θα το καταλαβω:tongue:

Το στήθος τι έπαθε? Τώρα το συνειδητοποιησα αυτό που έγραψες.

Το στήθος έχει γίνει τούμπανο και δεν λέει να υποχωρήσει το πρήξιμο..άντε να έρθει η σιχαμένη να τελειώνω....

Δεν μπορώ ούτε την κουβέρτα πάνω μου...

I81rp3.png

Το ξέρω ρε γι'αυτό σας είπα ότι αυριο θα είμαι μια χαρά...θα κάνω την εργασιοθεραπεία μου και θα συνέλθω...απλά σήμερα με έχει πάρει από κάτω...

Εν το μεταξύ όλο και κάτι δυσάρεστο ακούω...τι πράγμα είναι αυτό???

Μάκαρι να υπήρχε λίγο χαρά στον κόσμο...τι κατάντια είναι αυτή???

Δεν λέω άλλα τέλος...ωχου με βαρέθηκα...

Κλείνε τα αυτιά σου στα δυσάρεστα.

Ακου με που στο λέω.

Εγώ έχω μια γνωστή που λέει συνέχεια ποιος πέθανε, ποιος αρρώστησε, ποιά έχασε το μωρό της.... με κάνει και σκιάζομαι.

Την βλέπω και φοβάμαι.

Τώρα πολύ απλά δε τη ρωτάω τίποτα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κλείνε τα αυτιά σου στα δυσάρεστα.

Ακου με που στο λέω.

Εγώ έχω μια γνωστή που λέει συνέχεια ποιος πέθανε, ποιος αρρώστησε, ποιά έχασε το μωρό της.... με κάνει και σκιάζομαι.

Την βλέπω και φοβάμαι.

Τώρα πολύ απλά δε τη ρωτάω τίποτα.

μακρια απο τετοιους ανθρωπους.... δεν χρειαζομαστε και τετοια τωρα.... αρκετα προβληματα εχουμε....

Κοριτσάκια το αποφάσισα θα σηκωθώ να κάνω καμιά δουλίτσα...

Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ που με ακούσατε και ας μην ήμουν και τέλεια παρέα σήμερα...

Πολύ σας αγαπάω....

I81rp3.png

Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ που με ακούσατε και ας μην ήμουν και τέλεια παρέα σήμερα...

Πολύ σας αγαπάω....

Και εγω σε αγαπάω Αναστασακι μου και εσενα και ολα τα κορίτσια!!!

ελπιζω να καταφερω να σε δω την Παρασκευη.... πρωι ειναι το ραντεβου???

Διαφημίσεις

Πολύ σας αγαπάω....

Λοιπόν! Βρήκα ωραία ιδέα!

Κάνε δουλειές, μετά κάνε ένα ωραίο γλυκό να ευχαριστηθει κι ο άντρας και μετά καντον μια αγκαλίτσα μεγάλη και ότι ήθελε προκύψει!

;)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λοιπόν! Βρήκα ωραία ιδέα!

Κάνε δουλειές, μετά κάνε ένα ωραίο γλυκό να ευχαριστηθει κι ο άντρας και μετά καντον μια αγκαλίτσα μεγάλη και ότι ήθελε προκύψει!

;)

ωραια ιδεα!!!!!!!!!!!!!;););););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...