Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια!!

Λαμπρινουλα μου να χαίρεσθε και πάλι το αντρακι σας και την κουκλίτσα σας!! Να ξερεις οτι εισαι για ολες μας παραδειγμα προς μιμηση δινοντας μας δυναμη και κουραγιο να συνεχισουμε τον αγωνα μας!!!

Εχει βαλει κρυο και εγω αρνουμαι να φτιαξω τα χειμωνιατικα οταν σκεφτομαι οτι το προηγουμενο ΣΚ εκανα μπανιο στην θαλασσα.... δεν μ'αρεσει το κρυο ουτε ο χειμωνας.... Ηθελα να κανω κανενα μπανακι ακομα να λιασω το κορμακι μου....

Τεσπα αρκετα γκρινιαξα.....

σας φιλω ολες...

και παλι καλημέρα σας!!!

Διαφημίσεις

stock-illustration-11449907-karaoke-star.jpg

Καλημέρα καλά μου στρουμφάκια!

Καλέ, μπήκα χθες και σας καλημερισα, δε θέλω να μου βάλετε απουσία!

Εμείς χθες πήγαμε για κουρτίνες για το μπεμπούλη και πήραμε και μια παπουτσοθήκη για εμάς.

Έχουμε ακόμα πολλά ψώνια όμως.

Το βράδυ πήγαμε στο καραοκε παρτυ που σας έλεγα, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία!

Για ακόμα μια φορά εγώ έκανα τον κλόουν (στην αρχή όλοι ντρεποντουσαν), οπότε τραγουδαγα εγώ κι ενα αγόρι που είναι και επαγγελματιας τραγουδιστής.

Χόρεψα κιόλας και ο μπεμπούλης έχει πέσει σε βαρύ ύπνο! :tongue:

Λαμπρινούλα μου ήθελα να σε πάρω να δω τι έγινε με την επιστροφή σπίτι αλλά μετά λέω ας μη την ενοχλώ.

Τη sexy βραδινή συζήτηση εγώ δε τη διάβασα αλλά έχω περιέργεια τώρα.

Τι άλλα νέα?

Πάλι φ¤υτσόκρυο έχει σήμερα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημερα κορίτσια!!

Λαμπρινουλα μου να χαίρεσθε και πάλι το αντρακι σας και την κουκλίτσα σας!! Να ξερεις οτι εισαι για ολες μας παραδειγμα προς μιμηση δινοντας μας δυναμη και κουραγιο να συνεχισουμε τον αγωνα μας!!!

Εχει βαλει κρυο και εγω αρνουμαι να φτιαξω τα χειμωνιατικα οταν σκεφτομαι οτι το προηγουμενο ΣΚ εκανα μπανιο στην θαλασσα.... δεν μ'αρεσει το κρυο ουτε ο χειμωνας.... Ηθελα να κανω κανενα μπανακι ακομα να λιασω το κορμακι μου....

Τεσπα αρκετα γκρινιαξα.....

σας φιλω ολες...

και παλι καλημέρα σας!!!

Πες τα χρυσοστομη!

Ρε κορίτσια άλλες χρονιές, στη γιορτή μου τέλος Οκτωβρίου, θυμάμαι έβγαινα ξεκάλτσωτη!

Και κάτι φουστανακια που φόραγα, τόοοοοοσο μικρά.

Σχεδόν γδυτή έβγαινα.

Και τώρα είμαστε ντυμένοι στο φουλ και παγώνουμε.

Άλλαξε κάτι?

Καλημέρα μαϊμουδάκι..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πες τα χρυσοστομη!

Ρε κορίτσια άλλες χρονιές, στη γιορτή μου τέλος Οκτωβρίου, θυμάμαι έβγαινα ξεκάλτσωτη!

Και κάτι φουστανακια που φόραγα, τόοοοοοσο μικρά.

Σχεδόν γδυτή έβγαινα.

Και τώρα είμαστε ντυμένοι στο φουλ και παγώνουμε.

Άλλαξε κάτι?

Καλημέρα μαϊμουδάκι..

Καλημερα κουκλα μου... ε δίκιο δεν εχω??? απο τώρα κρυο??? ε οχι δεν το δεχομαι..... και βαριεμαι να φτιαξω τα ρουχα.....

παρτυ καραόκε???? ξεσαλωσες μπεμπα ε??? καλα κανατε.... ετσι να συνηθιζει και ο μπεμπης που η μανα του ειναι γυρίστρο:tongue:

Καλημερα κουκλα μου... ε δίκιο δεν εχω??? απο τώρα κρυο??? ε οχι δεν το δεχομαι..... και βαριεμαι να φτιαξω τα ρουχα.....

παρτυ καραόκε???? ξεσαλωσες μπεμπα ε??? καλα κανατε.... ετσι να συνηθιζει και ο μπεμπης που η μανα του ειναι γυρίστρο:tongue:

Έχει πολύ πλάκα η αλήθεια είναι.

Εμείς κάναμε πολύ συχνά εδώ στο σπίτι μας, μέχρι που αρρώστησε ο πεθερος μου και τα κόψαμε μαχαίρι.

Αν η παρέα είναι καλή, αν υπάρχουν ένας δυο κλόουν που θα κάνουν την αρχή και βέβαια αν υπάρχει κρασί και καλά μηχανήματα. ... δε σου λέω τίποτα!

Θυμάμαι μια πρωτοχρονιά το είχαμε διαλύσει στις 07:30 το πρωί..

Τα ρούχα τα αλλάζεις κι εσύ ανά σεζόν?

Κι εγώ.

Δεν έχω χώρο να τα έχω όλα κάτω οπότε αναγκαστικά τα βγάζω και τα βάζω.

Φέτος θα τη γλιτωσω όμως. !

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Έχει πολύ πλάκα η αλήθεια είναι.

Εμείς κάναμε πολύ συχνά εδώ στο σπίτι μας, μέχρι που αρρώστησε ο πεθερος μου και τα κόψαμε μαχαίρι.

Αν η παρέα είναι καλή, αν υπάρχουν ένας δυο κλόουν που θα κάνουν την αρχή και βέβαια αν υπάρχει κρασί και καλά μηχανήματα. ... δε σου λέω τίποτα!

Θυμάμαι μια πρωτοχρονιά το είχαμε διαλύσει στις 07:30 το πρωί..

Τα ρούχα τα αλλάζεις κι εσύ ανά σεζόν?

Κι εγώ.

Δεν έχω χώρο να τα έχω όλα κάτω οπότε αναγκαστικά τα βγάζω και τα βάζω.

Φέτος θα τη γλιτωσω όμως. !

ωραιο ειναι το καραοκε αλλα αμα ξεκινησω εγω το τραγουδι θα γινουνε ζημιες στο σπιτι... καταλαβαίνεις... τζαμια, ποτηρια..... :lol::lol::lol:

τα ρουχα τα αλλαζω γιατι δεν εχουμε χωρο.... αλλα ευτυχως με βοηθαει ο αντρας μου γιατι μονη μου ειναι δυσκολο.....

ωραιο ειναι το καραοκε αλλα αμα ξεκινησω εγω το τραγουδι θα γινουνε ζημιες στο σπιτι... καταλαβαίνεις... τζαμια, ποτηρια..... :lol::lol::lol:

τα ρουχα τα αλλαζω γιατι δεν εχουμε χωρο.... αλλα ευτυχως με βοηθαει ο αντρας μου γιατι μονη μου ειναι δυσκολο.....

Καλά κι εγώ χάλια τα λέω μη νομίζεις. .

Το καλό είναι ότι δε με πειράζει να ξεφτιλιστω, οπότε κάνω γενικά χιουμοριστικο "πρόγραμμα".

Αλλάζω λέξεις, κάνω μιμησεις, λεω ξεκάρφωτα τραγούδια στα ξαφνικά και οι άλλοι καρ καρ καρ γέλιο!

Χθες το ενα παιδί ήξερε αρμόνιο, οπότε έλεγα εγώ τον πρώτο στίχο και έπαιζε κατευθείαν τη μουσική αυτός.

Πολύ γέλιο ρε παιδια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλά κι εγώ χάλια τα λέω μη νομίζεις. .

Το καλό είναι ότι δε με πειράζει να ξεφτιλιστω, οπότε κάνω γενικά χιουμοριστικο "πρόγραμμα".

Αλλάζω λέξεις, κάνω μιμησεις, λεω ξεκάρφωτα τραγούδια στα ξαφνικά και οι άλλοι καρ καρ καρ γέλιο!

Χθες το ενα παιδί ήξερε αρμόνιο, οπότε έλεγα εγώ τον πρώτο στίχο και έπαιζε κατευθείαν τη μουσική αυτός.

Πολύ γέλιο ρε παιδια!

γελαω μονο που το σκεφτομαι.... καταλαβα .... καραγκιοζάκι γινεσαι...:lol::lol:

Την Παρασκεύη Δημητρούλα...

Δεν είμαι καλά....βαριέμαι...πλήττω...έχω αφραγκίες...

ελα βρε κουκλαρα μου μην πεφτεις.... χαμογέλασέ μας λιγο!!!!:P:p:p:p

ολοι δυσκολα περναμε.... μην τα σκεφτεσαι τωρα αυτα... σκεψου το ραντεβου με τον γλυκουλη... θα κανετε νεα σχεδια..... ωραια δεν ειναι????

Την Παρασκεύη Δημητρούλα...

Δεν είμαι καλά....βαριέμαι...πλήττω...έχω αφραγκίες...

Άλλαξε το ραντεβού?

Δε το πήρα είδηση.

Θα είναι και η Ρίκα εδώ την Παρασκευή!

Οπότε να ανταμωσουμε αν μπορείς!!

Βαριέσαι ε?

Κι εγώ βαριέμαι.

Και κρυώνω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...