Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εμένα η πρώτη σχέση μου ήταν από τα 16 μέχρι τα 23 μου...ναι τόσο πολύ...

Εχω κάνει βέβαια και άλλες σχέσεις και 2 ακόμα μακροχρόνιες 3 χρόνια δηλαδή.Εχω κάνει και πιο λίγο...μήνες...αλλά γενικά είμαι του σταθερού...δεν μου αρέσουν οι ξεπέτες..βέβαια αυτό το σταθερό και τα δίνω όλα δεν είναι και πάντα καλό..

Ομως θα πω κάτι που πραγματικά το πιστεύω αν γνώριζα τον άντρα μου στα 16 θα τον παντρευόμουν...

Μπορει τοτε να μην σου αρεσε...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει περίπτωση....

Εσυ ξερεις...αλλα μην εισαι και τοσο σιγουρη γτ ολοι αλλαζουμε.Κι εκεινος πχ μπορει να μην ηταν οπως ειναι τωρα...Εγω δεν εχω καμια σχεση με το πως ημουν στα 16 μου...Αν με ειχα παντρευτει θα με ειχα χωρισει ισως:lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Εσυ ξερεις...αλλα μην εισαι και τοσο σιγουρη γτ ολοι αλλαζουμε.Κι εκεινος πχ μπορει να μην ηταν οπως ειναι τωρα...Εγω δεν εχω καμια σχεση με το πως ημουν στα 16 μου...Αν με ειχα παντρευτει θα με ειχα χωρισει ισως:lol:

Εγώ σαν χαρακτήρας ειμαι ακριβώς το ίδιο...πάντα ήμουν σταθερή, πιστή και πολύ συναισθηματική...άρα αν έβρισκα από μικρή τον άνθρωπο που θα μου πρόσφερε ασφάλεια θα έμενα μαζί του αλλά ενώ δεν γούσταρα τα κακά παιδιά σε κανα δυό τέτοιους έχω πέσει... τι να κάνουμε?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εγώ σαν χαρακτήρας ειμαι ακριβώς το ίδιο...πάντα ήμουν σταθερή, πιστή και πολύ συναισθηματική...άρα αν έβρισκα από μικρή τον άνθρωπο που θα μου πρόσφερε ασφάλεια θα έμενα μαζί του αλλά ενώ δεν γούσταρα τα κακά παιδιά σε κανα δυό τέτοιους έχω πέσει... τι να κάνουμε?

Ναι βρε.Δε λεω για σενα.Για τον αντρα σου λεω.Δεν ξερεις αν τοτε θα ταιριαζατε.Αυτο ενοω.Τελοσπαντων αφου ταιριαξατε τωρα τι να λεμε;;)

Πες κανενα νεο;Οι αλλες που ειναι;Βγηκαν σημερα ε;Μπορει να κλεισω κι εγω σε λιγο...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Μπέμπα θα σε αφήσω είμαι στο πόδι απο τις 7 το πρωι και δεν πάει άλλο...

Όπου να ναι θα έρθει η ξενύχτω η άλλη να σου κάνει παρέα...

Αμα με προλαβει:tongue:

Καληνυχτα!!!!Ονειρα γλυκα:P

3231580x15ta1yz3w.gif

Ελεος τελικα εφταιγε ενα add on που ειχα βαλει στον chrome για τις διαφημισεις...Τσαμπα παιδευομουν τοση ωρα γκρρρρρ

Θα μπει καμια ή να την κανω κι εγω με ελαφρα τωρα που τελειωσα και τις δουλειες μου στο νετ;

3231580x15ta1yz3w.gif

Ελεος τελικα εφταιγε ενα add on που ειχα βαλει στον chrome για τις διαφημισεις...Τσαμπα παιδευομουν τοση ωρα γκρρρρρ

Θα μπει καμια ή να την κανω κι εγω με ελαφρα τωρα που τελειωσα και τις δουλειες μου στο νετ;

ποιος αλλος εκτος απο εμενα;:mad::lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα! Ειχαμε μια πολύ ηρεμη νύχτα ο μικρουλης τρωει κάθε 3-4 ωρες και ολο κοιμαται ειναι ενας γλυκας μακαρι να συνεχίσει ετσι γιατι εχω και την μικρή που ξύπνησε απο τις 7 και θελει παραμύθια και αγκαλίες.

Δημητρουλα πως εισαι ολα καλα?

Ντανιελλα? Αθανασια στειλτε κανενα μηνυματακι σας εχω στο μυαλο μου!!!

Αννιτακι μου που χαθηκες? φοβερο αυτο με τον μπαμπα σου α ρε κοριτσι μου τετοια χρυση καρδια που εχεις και ταλαιπωρείσαι για τους αλλους αλλα δεν θα μεινεις ετσι ο θεος θα σε ανταμειψει θα δεις δοκιμαζει αλλα δεν λησμονει!

Πηνελοπη μου κοντευεις και εσυ ε? αντε με το καλο, εκει που γενησσα δίπλα μου γεννησε μια δίδυμακια ηταν 36η εβδομαδα 2500 το καθε ενα μια χαρα ήταν νομίζω ουτε θερμοκοιτίδα δεν μπήκαν. Επίσης δίδυμα εκανε μια κυρία 49 ετων με δανεικα ωαρια απο οτι καταλαβα. Γενικα πολυ δίδυμο. Ασε που στον πινακα με τους τοκετους εβλεπες ολο ονοματα Μαντουδης Μαστρομηννας Ξυδιας Αρκουλής εχθες ξεγεννησε μια ακόμα ο δικος μου με αγορακι κι αυτη ετων 44 παρακαλω ηταν η 6η προσπαθεια συνολικα και 2η σε εκεινον με τα δικα της ωαρια απο τροποποιημενο φυσικο κύκλο.

Καλημερα και πολλα φιλια σε ολες.

Η Λιν που ειναι τι εγινε ? εχουμε νεα?

Rikaki - Zettoula - Ναντια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας μακαρι ο θεουλης να σας δικαιωσει και συντομα να ζησετε αυτο που ζω τώρα! Μορφουλα μου στειλε κανενα γλυκακι τώρα που ξεκίνησα δεν μπορω να σταματήσω με βλεπω να παχαινω μετα την γεννα...

Αναστασια μου απέναντι στο κρεβατι ειχα μια κυρια που ηταν απο Λιβαδεια καθηγήτρια αγγλικών πολυ γελιο ειστε τρομεροι απο εκεινα τα μερη φιλοξενη και ολο χαμόγελο αγορακι ειχε κι αυτη το δευτερο της ετων 39 παρακαλω.

Φιλια πολλα

Σας αγαπω πολυ πολυ!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα! Ειχαμε μια πολύ ηρεμη νύχτα ο μικρουλης τρωει κάθε 3-4 ωρες και ολο κοιμαται ειναι ενας γλυκας μακαρι να συνεχίσει ετσι γιατι εχω και την μικρή που ξύπνησε απο τις 7 και θελει παραμύθια και αγκαλίες.

Δημητρουλα πως εισαι ολα καλα?

Ντανιελλα? Αθανασια στειλτε κανενα μηνυματακι σας εχω στο μυαλο μου!!!

Αννιτακι μου που χαθηκες? φοβερο αυτο με τον μπαμπα σου α ρε κοριτσι μου τετοια χρυση καρδια που εχεις και ταλαιπωρείσαι για τους αλλους αλλα δεν θα μεινεις ετσι ο θεος θα σε ανταμειψει θα δεις δοκιμαζει αλλα δεν λησμονει!

Πηνελοπη μου κοντευεις και εσυ ε? αντε με το καλο, εκει που γενησσα δίπλα μου γεννησε μια δίδυμακια ηταν 36η εβδομαδα 2500 το καθε ενα μια χαρα ήταν νομίζω ουτε θερμοκοιτίδα δεν μπήκαν. Επίσης δίδυμα εκανε μια κυρία 49 ετων με δανεικα ωαρια απο οτι καταλαβα. Γενικα πολυ δίδυμο. Ασε που στον πινακα με τους τοκετους εβλεπες ολο ονοματα Μαντουδης Μαστρομηννας Ξυδιας Αρκουλής εχθες ξεγεννησε μια ακόμα ο δικος μου με αγορακι κι αυτη ετων 44 παρακαλω ηταν η 6η προσπαθεια συνολικα και 2η σε εκεινον με τα δικα της ωαρια απο τροποποιημενο φυσικο κύκλο.

Καλημερα και πολλα φιλια σε ολες.

Η Λιν που ειναι τι εγινε ? εχουμε νεα?

Rikaki - Zettoula - Ναντια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας μακαρι ο θεουλης να σας δικαιωσει και συντομα να ζησετε αυτο που ζω τώρα! Μορφουλα μου στειλε κανενα γλυκακι τώρα που ξεκίνησα δεν μπορω να σταματήσω με βλεπω να παχαινω μετα την γεννα...

Αναστασια μου απέναντι στο κρεβατι ειχα μια κυρια που ηταν απο Λιβαδεια καθηγήτρια αγγλικών πολυ γελιο ειστε τρομεροι απο εκεινα τα μερη φιλοξενη και ολο χαμόγελο αγορακι ειχε κι αυτη το δευτερο της ετων 39 παρακαλω.

Φιλια πολλα

Σας αγαπω πολυ πολυ!

Λαμπρινή μου είσαι θεά....από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει.

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τον αντρούλη σου....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...