Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι μπουκιτσες πιτσα;7 μαρη δεν τρωγω εγω που ειμαι χοντρη...

Και ομως εφαγα 7!!!!

Παω να δω ταινια! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπερα κοριτσια :D:D:D τωρα γυρισα σπιτι και ειπα να μπω.Καθομαι στο γραφειο μου και ακουω μουσικουλα απο το παραδιπλα σπιτι που κανουν προγραμμα-παρτακι

Και γιατί κάθεσαι στο γραφείο και δεν πας στο πάρτι???

Καλησπέρα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δεν τους ξερω:tongue::tongue:

Ε και????

Εγώ έχω πάει με μια φίλη σε ένα ταράτσα πάρτι που δεν τους ξέραμε...βέβαια επειδή είχαν φώτα και ζωντανή μουσικη νομίζαμε ότι ήταν μπαράκι...και ανεβήκαμε...μας είπαν να κάτσουμε και περάσαμε μια χαρά...εγώ πιο πολύ γιατί την φιλενάδα την είχαν φάει τα κουνούπια...

I81rp3.png

Ε και????

Εγώ έχω πάει με μια φίλη σε ένα ταράτσα πάρτι που δεν τους ξέραμε...βέβαια επειδή είχαν φώτα και ζωντανή μουσικη νομίζαμε ότι ήταν μπαράκι...και ανεβήκαμε...μας είπαν να κάτσουμε και περάσαμε μια χαρά...εγώ πιο πολύ γιατί την φιλενάδα την είχαν φάει τα κουνούπια...

Τι να παω να κανω με τα μικρα;:tongue:Πλακα πλακα το καλοκαιρι καποια στιγμη περνουσα απο ενα δυωροφο που εκαναν παρτυ και ηταν και στο μπαλκονι και μου φωναζαν κοπελια ελα κι εσυ χαχαχαχαχ.Δεν πηγα:tongue::tongue:

Κατι εχω κανει απο χθες στο μπλογκερ και μου εχουν σπασει τα νευρα μιλαμε:roll::evil::evil::evil:

Τωρα ξαναμπηκα να δω πως θα το αλλαξω παλι και τα νευρα μουυυυ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Τι να παω να κανω με τα μικρα;:tongue:Πλακα πλακα το καλοκαιρι καποια στιγμη περνουσα απο ενα δυωροφο που εκαναν παρτυ και ηταν και στο μπαλκονι και μου φωναζαν κοπελια ελα κι εσυ χαχαχαχαχ.Δεν πηγα:tongue::tongue:

Κατι εχω κανει απο χθες στο μπλογκερ και μου εχουν σπασει τα νευρα μιλαμε:roll::evil::evil::evil:

Τωρα ξαναμπηκα να δω πως θα το αλλαξω παλι και τα νευρα μουυυυ

Τα έχουν αυτά οι νύχτες ακολασίας....:tongue::tongue:

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα έγινες παρθενοπιπιτσα δεν κάνεις τέτοια..

Ε ναι.Τωρα νοικοκυρευτηκα:tongue::tongue: Δεν ειμαι και η Σαμανθα Απο το sex & the city :lol::lol::lol:

Να σου πω ομως και κατι;Εμενα παλι μου φαινεται περιεργο οταν ακουω για κοπελες που ειχαν μια σχεση , δυο ισως απο τα 16 τους.Σιγα μην ηταν ο μεγαλος τους ερωτας στα 16 τους.Κι εγω ετσι ενιωθα τοτε αλλα μετα που βρηκα τον πιο μεγαλο ερωτα αλλαξα γνωμη8-)8-):cool: (τωρα αμα κι εσυ εισαι στη πρωτη κατηγορια δεν θα το πιασεις αυτο που λεω μαλλον...)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ε ναι.Τωρα νοικοκυρευτηκα:tongue::tongue: Δεν ειμαι και η Σαμανθα Απο το sex & the city :lol::lol::lol:

Να σου πω ομως και κατι;Εμενα παλι μου φαινεται περιεργο οταν ακουω για κοπελες που ειχαν μια σχεση , δυο ισως απο τα 16 τους.Σιγα μην ηταν ο μεγαλος τους ερωτας στα 16 τους.Κι εγω ετσι ενιωθα τοτε αλλα μετα που βρηκα τον πιο μεγαλο ερωτα αλλαξα γνωμη8-)8-):cool: (τωρα αμα κι εσυ εισαι στη πρωτη κατηγορια δεν θα το πιασεις αυτο που λεω μαλλον...)

Εμένα η πρώτη σχέση μου ήταν από τα 16 μέχρι τα 23 μου...ναι τόσο πολύ...

Εχω κάνει βέβαια και άλλες σχέσεις και 2 ακόμα μακροχρόνιες 3 χρόνια δηλαδή.Εχω κάνει και πιο λίγο...μήνες...αλλά γενικά είμαι του σταθερού...δεν μου αρέσουν οι ξεπέτες..βέβαια αυτό το σταθερό και τα δίνω όλα δεν είναι και πάντα καλό..

Ομως θα πω κάτι που πραγματικά το πιστεύω αν γνώριζα τον άντρα μου στα 16 θα τον παντρευόμουν από τότε...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...