Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γιατί δεν βάζετε στην πολυκατοικια σας πετρέλαιο Εφη??Δεν έχετε αυτονομία?

Ωραιος ειναι και ο χειμωνας και οι βροχες και οι καταιγιδες...

Οχι εχουμε ολοι ενα λεβητα...:(

Περυσι τη βγαλαμε με τζακι, κλιματιστικο και θερμοπομπους...φετος ομως λενε θα ειναι βαρυς ο χειμωνας οχι σαν και περυσι που ηταν light...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

μου αρεσει που παντα κανεις διαιτα...:lol::lol:

Exω θεμα με τα γλυκα...αν πειναω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και μου πουνε θα φας ή αλμυρο ή γλυκο θα διαλεξω γλυκο....:-D

Τρελαινομαι για γλυκα και παγωτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

μου αρεσει που παντα κανεις διαιτα...:lol::lol:

Καλά μη μου πείτε ότι πιστεύετε ότι η Εφη τρώει όλα αυτά που λέει???

Μάλλον τα δοκιμάζει γιατί να τρώει αποκλείεται....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλά μη μου πείτε ότι πιστεύετε ότι η Εφη τρώει όλα αυτά που λέει???

Μάλλον τα δοκιμάζει γιατί να τρώει αποκλείεται....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ρε σεις μεχρι την εξωσωματικη την 1η πριν 2 χρονια δεν εκανα ΠΟΤΕ διαιτα...ημουν απλα αδυνατη...αχ ωραιες εποχες...ετρωγα γυρους,επινα σαν αλκοολικη, ετρωγα γλυκα...

Μετα τις εξωσω...θες η ηλικια...θες η καθιστικη δουλεια πρωι απογευμα...θες οι ορμονες τοτε αρχισα να βαζω ευκολα 1-2 κιλα και μπηκα στη διαδικασια να τα χανω κιολας...

Παγωτο τρωω πολυ...μπορει να φαω και μισο κιλο στη καθισια και 1 κιλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ωραιος ειναι και ο χειμωνας και οι βροχες και οι καταιγιδες...

Οχι εχουμε ολοι ενα λεβητα...:(

Περυσι τη βγαλαμε με τζακι, κλιματιστικο και θερμοπομπους...φετος ομως λενε θα ειναι βαρυς ο χειμωνας οχι σαν και περυσι που ηταν light...

Μπορώ να μείνω νηστική να κρυώνω όμως στο σπίτι μου δεν μπορώ...

I81rp3.png

Το μεσημερι ας πουμε εφαγα 7 κομματια πιτσα!!! Δεν ειναι λιγα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Το μεσημερι ας πουμε εφαγα 7 κομματια πιτσα!!! Δεν ειναι λιγα...

Απλα αν δω οτι εβαλα 1-1,5 κιλο προσεχω λιγες μερες και το χανω...;) αλλα και παλι θα φαω και γυρο και πιτσα...απλα δεν τρωω καθε μερα...προσεχω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ρε σεις μεχρι την εξωσωματικη την 1η πριν 2 χρονια δεν εκανα ΠΟΤΕ διαιτα...ημουν απλα αδυνατη...αχ ωραιες εποχες...ετρωγα γυρους,επινα σαν αλκοολικη, ετρωγα γλυκα...

Μετα τις εξωσω...θες η ηλικια...θες η καθιστικη δουλεια πρωι απογευμα...θες οι ορμονες τοτε αρχισα να βαζω ευκολα 1-2 κιλα και μπηκα στη διαδικασια να τα χανω κιολας...

Παγωτο τρωω πολυ...μπορει να φαω και μισο κιλο στη καθισια και 1 κιλο...

Ρε και εγώ μπορώ να φάω μια τούρτα ολόκληρη...αλλά αν το κάνω αυτό μια μέρα θα προσέξω ιδιαίτερα την επόμενη...

Παχιά βέβαια δεν είσαι μη τρελαίνεσαι για 1-2 κιλά...δεν υπάρχει λόγος...

Και αν σου πω και εγώ τι έτρωγα μέχρι τα 28 μου θα χάσεις και πάνω από 57-58 κιλά δεν πηγαινα με τίποτα...περνάν τα χρόνια όμως και το σώμα αλλάζει...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Exω θεμα με τα γλυκα...αν πειναω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και μου πουνε θα φας ή αλμυρο ή γλυκο θα διαλεξω γλυκο....:-D

Τρελαινομαι για γλυκα και παγωτα!

Ευτυχώς εγώ το αντίθετο αλλιώς την κατοστάρα την είχα μέσα στο νερό....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...