Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εχω μαλλον συνηθίσει που όταν παίρνω καμιά τούρτα είναι παγωμένη λες και είναι παγωτού για να κρατάει περισσότερο, και μου λένε αφήστε την έξω πριν την κόψετε...

τις τουρτες και εμεις παγωμενες τις εχουμε...γιατι δεν ξερουμε ποσες και ποιες θα φυγουνε καθε μερα...αλλά δεν μενουνε πολυ...

Διαφημίσεις

:P:p:p:p Πεινουσα πολυ.....

Ο αντρας μου πολυ με τσατισε τωρα..εσπασε το πρωι κατι και δε μου το πε :mad: τωρα το ειδα εγω....

Αντε μωρέ χαλάλι του...Ευκαιρία να πάρεις καινούργιο....;););)

cOiVp2.png

τις τουρτες και εμεις παγωμενες τις εχουμε...γιατι δεν ξερουμε ποσες και ποιες θα φυγουνε καθε μερα...αλλά δεν μενουνε πολυ...

Τη διαφορά την καταλαβαίνεις όταν φας τη φρέσκια...Πήγα τώρα και πήρα 2 πάστες (έπαθαν υπογλυκαιμία τα αντράκια) και έλιωναν στο στόμα...

cOiVp2.png

Αντε μωρέ χαλάλι του...Ευκαιρία να πάρεις καινούργιο....;););)

Hμουν στη βεραντα και δεν ακουσα το σπασιμο.....:rolleyes:

Και δεν μου το ειπε...σαν 5χρονο...:rolleyes::rolleyes:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ μορφακι μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Τη διαφορά την καταλαβαίνεις όταν φας τη φρέσκια...Πήγα τώρα και πήρα 2 πάστες (έπαθαν υπογλυκαιμία τα αντράκια) και έλιωναν στο στόμα...

Αμαν λυσσαρες.....με λιγουριασατε...θελω και γω...:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ελα ρε το παγωτάκι είναι καλύτερο....

Οι γευσεις που εμειναν δε με τρελαινουν....εγω θελω σοκολατα, μοκα, μαυρη σοκολατα....

Καλησπέρα κούκλες...τι κάνετε?

Βγήκα έξω να κάνω τσιγάρο και το δάγκωσα από το κρύο...

Εχω ανάψει καλοριφερ...μισώ τον χειμώνα....

Εμας η πολυκατοικια δε θα βαλει πετρελαιο...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπέρα κούκλες...τι κάνετε?

Βγήκα έξω να κάνω τσιγάρο και το δάγκωσα από το κρύο...

Εχω ανάψει καλοριφερ...μισώ τον χειμώνα....

Ε δε γίνεται να αρέσει σε όλους ο χειμώνας...Πάλεψτε το κοριτσάρα όπως παλεύουμε εμείς το καλοκαίρι....:tongue::tongue::tongue::tongue:

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

να σου πω για τις τουρτες ....αν την φας την επομενη μερα...ειναι πιο ωραια...γιατι δενουν ολα τα υλικα...δεν εχει παντως διαφορα η παγωμενη με την φρεσκια...τουλαχιστον οι δικιες μας...:rolleyes::rolleyes:...εμεις εχουμε ωραια γλυκα....

Θελω παστα και τουρτα και παγωτο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ε δε γίνεται να αρέσει σε όλους ο χειμώνας...Πάλεψτε το κοριτσάρα όπως παλεύουμε εμείς το καλοκαίρι....:tongue::tongue::tongue::tongue:

πες τα ρε ρικα...ευτυχως εφυγε το καλοκαιρι.....:lol::lol:

...και βαφλα...και κρεπα...

αν ποτε μεινω εγκυος θα γινω 100 κιλα...θα τρωω γλυκα οσα θελω και δε θα με νοιαζει για τα κιλα....νομιζω....και ελπιζω...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...