Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Θα πάμε σε κάτι φίλους μας σε λίγο.
Μου αρέσει που άλλαξε ο καιρός.Μπορεί να αγαπάω το καλοκαίρι,αλλά τα τελευταία χρόνια θέλω πολύ την αλλαγή.Προτιμώ άλλωστε το κρυάκι με ήλιο(με δόντια)παρά τη βροχή με συννεφιά!!!

ααααα...θα πατε βολτιτσα;δεν ειναι ωραιο το κρυο;!εμενα με αρεσει πολυ...

:lol::lol:

Διαφημίσεις

ααααα...θα πατε βολτιτσα;δεν ειναι ωραιο το κρυο;!εμενα με αρεσει πολυ...

:lol::lol:

Προτιμώ σαφώς το καλοκαίρι,απλά κάποια στιγμή κουράζομαι και θέλω αλλαγή,οπότε τώρα μου αρέσει.Μόνο τις βροχές δεν θέλω καθόλου!!!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....ΜΑΡΉ ΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΑ ΓΛΥΚΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;ΧΑΙΝΤΕ ΧΑΙΝΤΕ......ΑΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΜΕ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΡΑ....ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΕΣ...ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ.....ΧΑΧΑΧΑ:lol:

Δηλαδή όλα τα γλυκά στο μαγαζί είναι της ημέρας???? Ε αφού δεν έχετε μπει μέσα αμα πετάτε τόσα γλυκά όταν δε φεύγουν πάλι καλά....:tongue::tongue::tongue::tongue:

cOiVp2.png

Προτιμώ σαφώς το καλοκαίρι,απλά κάποια στιγμή κουράζομαι και θέλω αλλαγή,οπότε τώρα μου αρέσει.Μόνο τις βροχές δεν θέλω καθόλου!!!

Γεια σου Ναντιάκι μου...Μια χαρά είναι και το κρύο, ότι πρέπει...Πάντως εγώ ακόμα με κοντομάνικο είμαι, εκπέμπω ακόμα τη ζέστη του καλοκαιριού....;););)

cOiVp2.png

Δηλαδή όλα τα γλυκά στο μαγαζί είναι της ημέρας???? Ε αφού δεν έχετε μπει μέσα αμα πετάτε τόσα γλυκά όταν δε φεύγουν πάλι καλά....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μάλλον κάνουν καλό προγραμματισμό,ώστε να μην μένουν ή τουλάχιστον να μην μένουν πολλά.

Τι κάνεις Ρικάκι???Α ρε έχασες χθες!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια..ένα γεια μπήκα για να σας πω...

Αν θα έχω όρεξη και θα είστε εδώ θα μπω το βράδυ...

Φιλάκια μωρούδες μου..

Γεια σου και σε σένα μπέμπα...Μπορεί να σε πετύχω αν έχεις ορεξούλα το βραδάκι...

cOiVp2.png

Γεια σου Ναντιάκι μου...Μια χαρά είναι και το κρύο, ότι πρέπει...Πάντως εγώ ακόμα με κοντομάνικο είμαι, εκπέμπω ακόμα τη ζέστη του καλοκαιριού....;););)

Με κοντομάνικο????Δεν είμαστε καλά!!!!Εγώ σήμερα το πρωί που πήγα δουλειά φόρεσα και ελαφρί πανωφόρι!!!Ειδικά τα πόδια μου δεν αντέχω να κρυώνουν!!!

τα παστοειδη σχεδόν ναι....οχι τα κουλουρακια και το δευτερο κερασμα εννοειτε...γιαυτο εχουμε δουλεια ομως...;);)

Μάλλον κάνουν καλό προγραμματισμό,ώστε να μην μένουν ή τουλάχιστον να μην μένουν πολλά.

Τι κάνεις Ρικάκι???Α ρε έχασες χθες!!!

Με κοντομάνικο????Δεν είμαστε καλά!!!!Εγώ σήμερα το πρωί που πήγα δουλειά φόρεσα και ελαφρί πανωφόρι!!!Ειδικά τα πόδια μου δεν αντέχω να κρυώνουν!!!
Κορίτσια σας αφήνω.Πάω να ετοιμαστώ για να φύγουμε.

Φιλάκια πολλά!!!!

Εεε μάλλον ξέρουν τι κάνουν.....

Τα ποδιά ούτε και εγώ, στο σπίτι κυκλοφορώ με καλτσοπαντόφλές, αλλά από πάνω δεν κρυώνω...

Το κατάλαβα ότι έχασα μεγάλο σοου....

Καλά να περάσετε κοριτσάρα μου...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

τα παστοειδη σχεδόν ναι....οχι τα κουλουρακια και το δευτερο κερασμα εννοειτε...γιαυτο εχουμε δουλεια ομως...;);)

Εχω μαλλον συνηθίσει που όταν παίρνω καμιά τούρτα είναι παγωμένη λες και είναι παγωτού για να κρατάει περισσότερο, και μου λένε αφήστε την έξω πριν την κόψετε...

cOiVp2.png

Μιαμ μιαμ...της 2ης ημερας που τα πετατε στειλτα εδω!!!!!!

Κορίτσια σας αφήνω.Πάω να ετοιμαστώ για να φύγουμε.

Φιλάκια πολλά!!!!

Καλα να περάσετε!!!!! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Θυμηθηκα οτι εχω παγωτο....τωρα που περασε ο πολυς βηχας θα φαω...χεχεχεχε

Φαγαμε πιτσα ρε γαμωτο το μεσημερι και καηκε ο ουρανισκος μου απο τη λιγουρια μου να φαω...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Θυμηθηκα οτι εχω παγωτο....τωρα που περασε ο πολυς βηχας θα φαω...χεχεχεχε

Φαγαμε πιτσα ρε γαμωτο το μεσημερι και καηκε ο ουρανισκος μου απο τη λιγουρια μου να φαω...:(

Να συγκρατιέσαι λίγο γιατί κρύα είναι πιο ωραίαααααα.....Φάε παγωτάκι να δροσιστεί λίγο ο ουρανίσκος...;););)

cOiVp2.png

Να συγκρατιέσαι λίγο γιατί κρύα είναι πιο ωραίαααααα.....Φάε παγωτάκι να δροσιστεί λίγο ο ουρανίσκος...;););)

:P:p:p:p Πεινουσα πολυ.....

Ο αντρας μου πολυ με τσατισε τωρα..εσπασε το πρωι κατι και δε μου το πε :mad: τωρα το ειδα εγω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...