Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΡΙΚΑ πολυ στεναχωριεμαι που δε θα σε γνωρισω....:(

Δε γινοταν ομως να ρθουμε νωριτερα αθηνα λογω χρηματων...δε τα εχουμε μαζεψει ακομα...πλακωσαν και οι λογαριασμοι...

Το καταλαβαίνω Εφάκι μου και έμεις μια από τα ίδια είμαστε...Προσπαθώ να τα υπολογίσω και χάνω το μέτρημα και στέρεψε και το απόθεμα...

Θα τα καταφέρουμε και εμείς, μπορεί το Φεβρουάριο που θα είμαι Θεσ/κη να σου έχουν πάει όλα κατ' ευχήν και να είσαι κάτω για κανένα υπέρηχο να δεις το μωράκι σου...Μακάρι δηλαδή να είσαι εγκυούλα και ας μη συμπέσουμε και σ' αυτό...;););););)

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αντε να φύγει και κανένα γλυκάκι που είχες πολλα.....

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....ΜΑΡΉ ΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΑ ΓΛΥΚΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;ΧΑΙΝΤΕ ΧΑΙΝΤΕ......ΑΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΜΕ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΡΑ....ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΕΣ...ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ.....ΧΑΧΑΧΑ:lol:

Διαφημίσεις

Επεσα το απόγευμα να ξαπλώσω λίγο και κοιμήθηκα τόσο βαθειά που όταν ξύπνησα δεν ήξερα τι μέρα ήταν,τι ώρα κλπ.Φυσικά δεν ξύπνησα μόνη μου.Ο άντρας μου με ξύπνησε,αλλιώς εγώ θα κοιμόμουν μάλλον μέχρι αύριο!!!

Επεσα το απόγευμα να ξαπλώσω λίγο και κοιμήθηκα τόσο βαθειά που όταν ξύπνησα δεν ήξερα τι μέρα ήταν,τι ώρα κλπ.Φυσικά δεν ξύπνησα μόνη μου.Ο άντρας μου με ξύπνησε,αλλιώς εγώ θα κοιμόμουν μάλλον μέχρι αύριο!!!

γιατι σε ξυπνησε...ας κοιμόσουν μεχρι αυριο...και θα ξυπνουσες φρεσκαδουρα...:lol::lol::lol:

καλα ειμαι...ναι στο μαγαζι ειμαι...τελειωνω...σε 2 ωριτσες...εσυ τι κανεις;

Καλά είμαι Μορφάκι μου.Θα ετοιμαστώ σε λίγο γιατί θα φύγουμε και θα πάμε σε κάτι φίλους!!!Ευτυχώς δεν δουλεύω αύριο και θα χουχουλιάσω στο κρεβατάκι μου.

Μου αρέσει που άλλαξε ο καιρός.Μπορεί να αγαπάω το καλοκαίρι,αλλά τα τελευταία χρόνια θέλω πολύ την αλλαγή.Προτιμώ άλλωστε το κρυάκι με ήλιο(με δόντια)παρά τη βροχή με συννεφιά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...