Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Είδες συζήτηση που άνοιξε το Μορφάκι χθες????Με ξενύχτησανοι κακούργες χθες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ανυπομονώ και εγώ πολύ να σε γνωρίσω και να σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά.Λίγος καιρός έμεινε!!!

Ναι η σιγανοπαπαδιά μας...Που να ξέρει όμως ότι θα πέσει πάνω στην Σοκολατένια που την έζησε τη ζωή της για τα καλά και στο τέλος το Μορφάκι τα είδε όλα....:P:p:p:p:p:p Που πας μαρή με 4-5 άντρες όλους κι' όλους να πεις για εμπειρίες στη ροζαλίντα????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ροζαλίντα μου μπράβο, καλά έκανες και τους έπαιζές, πήρες εκδίκηση για πολλές γυνάικες που δεν τα καταφέρνουν....:wink:;-):wink:;-)

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ναι η σιγανοπαπαδιά μας...Που να ξέρει όμως ότι θα πέσει πάνω στην Σοκολατένια που την έζησε τη ζωή της για τα καλά και στο τέλος το Μορφάκι τα είδε όλα....:P:p:p:p:p:p Που πας μαρή με 4-5 άντρες όλους κι' όλους να πεις για εμπειρίες στη ροζαλίντα????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ροζαλίντα μου μπράβο, καλά έκανες και τους έπαιζές, πήρες εκδίκηση για πολλές γυνάικες που δεν τα καταφέρνουν....:wink:;-):wink:;-)

αφου με ξερεις ρε ρικα...οτι μου ρθει θα το πω......ασε η αλλη ειναι αμαρτια...αλλα γελασαμε πολυ...ηταν ωραια..:lol::lol:

αφου με ξερεις ρε ρικα...οτι μου ρθει θα το πω......ασε η αλλη ειναι αμαρτια...αλλα γελασαμε πολυ...ηταν ωραια..:lol::lol:

Το κατάλαβα, εδώ γέλαγα εγώ μόνη μου το μεσημέρι που σας διάβαζα...:P:p:p:p Δουλειά είσαι??? Αυριο ρεπάρεις ή κανονικά???/

cOiVp2.png

Το κατάλαβα, εδώ γέλαγα εγώ μόνη μου το μεσημέρι που σας διάβαζα...:P:p:p:p Δουλειά είσαι??? Αυριο ρεπάρεις ή κανονικά???/

και σε σκεφτηκα εχθες..λεω που είναι να γινει χαμος...

:lol:

....στην δουλειά ειμαι..αυριο θα ειμαι σπιτι θα πλενω τα χειμωνιατικα...

Διαφημίσεις

και σε σκεφτηκα εχθες..λεω που είναι να γινει χαμος...

:lol:

....στην δουλειά ειμαι..αυριο θα ειμαι σπιτι θα πλενω τα χειμωνιατικα...

Α βρήκες ήδη δουλειά εεεε????

Χθες χάζευα ένα έργο και μετά ξάπλωσα...Είχα κομμωτήριο σήμερα το πρωί και η μερα χθες ήταν κουραστική...

cOiVp2.png

Α βρήκες ήδη δουλειά εεεε????

Χθες χάζευα ένα έργο και μετά ξάπλωσα...Είχα κομμωτήριο σήμερα το πρωί και η μερα χθες ήταν κουραστική...

ξερεις ειναι κατι που πρεπει να γινει.....τα εβαψες τα μαλλιά σου;

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες!! πώς ειστε???

Οι βραδινες συζητήσεις ειναι απολαυστικες, εχω ρίξει τρελό γέλιο που σας διαβάζω!!!

Ρικάκι με το καλό να μας ερθεις!!

Λαμπρινουλα και παλι να σας ζήσει και θα ηθελα να μου τα φιλησεις και τα 2 τα παιδακια σου!!!

Φιλια πολλα σε ολες σας!!!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ να σου ζήσει ο αγοραρος!!! Ναι πιστεψε το, εχεις 2 ομορφα και υγιη παιδακια γιατι το πίστεψες, το πάλεψες και το αξιζες!

Ευχομαι ΚΟΡΙΤΣΙΑ μου σε ολες σας να ζησετε τετοια ευτυχια...Δεν ξερω τι σχεδια εχει για τη καθεμια μας ο Θεος....ευχομαι ομως να ειμαστε υγιεις και ευτυχισμενες και η καθεμια να αποκτησει αυτο που επιθυμει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΡΙΚΑ πολυ στεναχωριεμαι που δε θα σε γνωρισω....:(

Δε γινοταν ομως να ρθουμε νωριτερα αθηνα λογω χρηματων...δε τα εχουμε μαζεψει ακομα...πλακωσαν και οι λογαριασμοι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...