Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Δημητρούλα μου πράγματι έχει πολύ κρύο!!!Να κάτσεις κάτω από τα σκεπάσματά σου!!!Εγώ πρέπει να πάω για μάθημα ενώ θα ήθελα να μείνω κάτω από τα σκεπάσματα με το αγόρι μου!!!!

Ροζαλίντα και ο δικός μου κάνει μερεμέτια.Η μάνα μου τον έχει τρελάνει,γιατί αν περίμενε από τον πατέρα μου σώθηκε!!!Και αυτός ο καημένος δεν λέει όχι.Από εβδομάδα που έχει άδεια πάλι θέλει να το αγκαρέψει!!!!Χιχιχιχιχι!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ...!!

ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

(ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.......ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ)!!!!!:rolleyes::rolleyes::shock::shock::shock:

ΒΡΟΧΕΡΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ......ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ "ΜΠΡΑΒΟ"...:oops::oops::oops::oops::oops:

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.!!!!!

ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ.... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...!!!!

ΛΙΝΑΚΙ, ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ....

ΟΛΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΣ...!!!!!

ΜΟΡΦΑΚΙ, ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ CACAO, ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΣΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ...!!!!!!!!

CACAO....ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΚΟΡΠΙΝΑ....

ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 32-33 ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΟΝΟ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΜΕ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ...!!

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ "ΓΑΡΙΔΑΚΙ"....ΗΘΕΛΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΑΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ "ΕΠΑΙΖΕ" ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΙΤΑΛΟΣ...!!!!

ΔΕΝ ΜΟΥ "ΚΑΘΟΤΑΝ" ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΟΝΗΡΗ....ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΣΤΡΙΜΩΞΑ"....ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ "ΓΑΡΙΔΑΚΙ"..ΤΟΝ "ΕΣΤΕΙΛΑ" ΕΥΓΕΝΙΚΑ.!!!!

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ..????

ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..????

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ...!!!!!!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..??? ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ.???

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ...!!!!!:tongue::tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα Ανιτάκι μου.Και εσύ βίος και πολιτεία ε???Καλά έκανες!!!Έχεις ευχαριστηθεί τη ζωή!!!

Αφού σου είπα έλα στην νυχτεριδούπολη περνάμε καλά.Έριξα το γέλιο της αρκούδας έτσι που άνοιξε το Μορφάκι το θέμα και με τα σχόλια της ροζαλίντας.Δεν παίζονται αυτές οι δύο.

Δυστυχώς πρέπει να σε αφήσω να πάω δουλειά.Τα λέμε αργότερα.

Ελπίζω να ξεμπέρδεψες από τις καταθέσεις!!!Πω ρε μπέρδεμα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ανιτάκι μου.Και εσύ βίος και πολιτεία ε???Καλά έκανες!!!Έχεις ευχαριστηθεί τη ζωή!!!

Αφού σου είπα έλα στην νυχτεριδούπολη περνάμε καλά.Έριξα το γέλιο της αρκούδας έτσι που άνοιξε το Μορφάκι το θέμα και με τα σχόλια της ροζαλίντας.Δεν παίζονται αυτές οι δύο.

Δυστυχώς πρέπει να σε αφήσω να πάω δουλειά.Τα λέμε αργότερα.

Ελπίζω να ξεμπέρδεψες από τις καταθέσεις!!!Πω ρε μπέρδεμα!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!

Δεν πήγαμε εξοχικο αυτο το σκ...μπηκα τωρα ομως στο καφε μας γιατι ολο το πρωι εκανα δουλειες!

Θα διαβασω τα νεα σας και θα επανελθω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!

Δεν πήγαμε εξοχικο αυτο το σκ...μπηκα τωρα ομως στο καφε μας γιατι ολο το πρωι εκανα δουλειες!

Θα διαβασω τα νεα σας και θα επανελθω!

Γειά σου Εφάκι!!!Γιατί δεν πήγατε στο εξοχικό???

Μην διαβάσεις τα βραδυνά.Είναι αυτό που λέει ο λαός,της νύχτα τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά!!!!:tongue:

Γειά σου Εφάκι!!!Γιατί δεν πήγατε στο εξοχικό???

Μην διαβάσεις τα βραδυνά.Είναι αυτό που λέει ο λαός,της νύχτα τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά!!!!:tongue:

Εγινε μπερδεμα και μετα βαρεθηκα και δεν πηγαμε....

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΑΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ? χαχχαχαχαχχα

Εριξα ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εγινε μπερδεμα και μετα βαρεθηκα και δεν πηγαμε....

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΑΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ? χαχχαχαχαχχα

Εριξα ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Ε καλά δεν πειράζει,θα πάτε το άλλο ΣΚ.

Εγώ να δεις γέλιο που έριξα!!!Είδες θέμα που άνοιξε το Μορφάκι από το πουθενά???

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου, τι κάνετε...

Σαββατοκύριακό εεε και χαλαρώνουμε....

Νυχτεριδούλες μου χθες η εκπομπή είχε σέξι χαρακτήρα αλλά έλειπα...:(:(:( Πάντως πολύ σας χάρηκα, μου ξενυχτήσατε για τα καλά και το Ναντιάκι....

Ανιτάκι μου μακάρι να ήσουνα πάνω να γνωριστούμε, δε μπορεί κάπου θα τα πούμε και εμείς από κοντά...Ευχαριστώ για το δωράκι που λες αλλά ρε κοριτσάρα μου μη ξοδεύεσαι...Θα έχεις και παραπάνω έξοδα τώρα με τα πήγαινε έλα κάθε μήνα...;););););)

Ζεττάκι μου, alter ego μου, ελπίζω να τα πηγαίνεις καλύτερα με τις ενεσούλες και να πλησιάζουν οι μέρες για να δεχτείς τα μωράκια σου...ότι θέλεις είμαι εδώ....:wink:;-):wink:;-)

Αθηναίες μου οι μέρες κυλάνε γρήγορα και σύντομα θα σας γνωρίσω και θα σας αγκαλιάσω για όλα αυτά που μου δώσατε όλο αυτό τον καιρό, για όλα τα συναισθήματα και σκέψεις που ανταλλάξαμε, για όλα τα ευχάριστα που συνέβησαν αλλά και για όλα τα δυσάρεστα που έγιναν πιο ανάλαφρα γιατί απλα υπάρχουμε εδω μέσα και δίνουμε κουράγιο και δύναμη η μια στην άλλη...

Ανυπομονώωωωωωω....

Σε όλα τα κοριτσάκια στέλνω πολλά πολλά φιλάκια.....

cOiVp2.png

Καλησπέρα! Οπως μαθατε γεννησα ολα πήγαν τελεια δεν πόνεσα καθόλου το μπεμπακι μου ειναι υγιέστατο και πολύ ηρεμο, με το θηλασμό τα εχουμε καταφερει μια χαρα και θηλαζω αποκλειστικα. Σημερα ήρθαμε σπίτι και και ο μπεμπακος τρωει κανει κακα και κοιμαται αχ παναγίτσα μου ακόμα δεν το πιστευω! Νομίζω οτι ζω σε ονειρο και φοβαμαι μην ξυπνησω. Εγω να εχω δύο παιδια??? απίστευτο μου φαίνεται. Διαβασα για τις αναποδιες που ειχαμε αλλα νομίζω οτι αν συνεχίσετε να προσπαθειτε θα δικαιωθείτε. Εγω σε καθε αποτυχία αλλαζα γιατρο μεχρι που αλλαξε και το γουρι τελικα ειναι ποιος γιατρος θα σου ταιριαξει και θα σε φροντίσει να ερθει το θαυμα. Να ευχηθω σε ολες να εχετε την ιδια τύχη και να βρειτε σύντομα το γιατρο που με την καταρτιση του και την επιστημονικότητα του θα σας κανει μανούλες! Πολλα φιλια σε ολες! Σας αγαπω πολυ πολυ!

Δημητρα Αναστασια Ντανιελλα και Αθανασια σας ευχαριστω που ήρθατε να με δειτε στο μαιευτηριο και για το υπεροχο δωρακι σας!!!:-)

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλησπέρα! Οπως μαθατε γεννησα ολα πήγαν τελεια δεν πόνεσα καθόλου το μπεμπακι μου ειναι υγιέστατο και πολύ ηρεμο, με το θηλασμό τα εχουμε καταφερει μια χαρα και θηλαζω αποκλειστικα. Σημερα ήρθαμε σπίτι και και ο μπεμπακος τρωει κανει κακα και κοιμαται αχ παναγίτσα μου ακόμα δεν το πιστευω! Νομίζω οτι ζω σε ονειρο και φοβαμαι μην ξυπνησω. Εγω να εχω δύο παιδια??? απίστευτο μου φαίνεται. Διαβασα για τις αναποδιες που ειχαμε αλλα νομίζω οτι αν συνεχίσετε να προσπαθειτε θα δικαιωθείτε. Εγω σε καθε αποτυχία αλλαζα γιατρο μεχρι που αλλαξε και το γουρι τελικα ειναι ποιος γιατρος θα σου ταιριαξει και θα σε φροντίσει να ερθει το θαυμα. Να ευχηθω σε ολες να εχετε την ιδια τύχη και να βρειτε σύντομα το γιατρο που με την καταρτιση του και την επιστημονικότητα του θα σας κανει μανούλες! Πολλα φιλια σε ολες! Σας αγαπω πολυ πολυ!

Δημητρα Αναστασια Ντανιελλα και Αθανασια σας ευχαριστω που ήρθατε να με δειτε στο μαιευτηριο και για το υπεροχο δωρακι σας!!!:-)

Λαμπρινούλα μου να σου ζήσει και πάλι το αντράκι σου...Τι καλός που είναι ήσυχος....Να το πιστέψεις ότι είσαι πια μανούλα σε δύο υπέροχα θαύματα, είναι η ανταμοιβή σου για την προσπάθεια σου που δεν εγκατέλειψες στιγμη...Η Σταυρουλίτσα πως τον δέχτηκε τον αδελφούλη της????

cOiVp2.png

Κοριτσάρες μου, τι κάνετε...

Σαββατοκύριακό εεε και χαλαρώνουμε....

Νυχτεριδούλες μου χθες η εκπομπή είχε σέξι χαρακτήρα αλλά έλειπα...:(:(:( Πάντως πολύ σας χάρηκα, μου ξενυχτήσατε για τα καλά και το Ναντιάκι....

Ανιτάκι μου μακάρι να ήσουνα πάνω να γνωριστούμε, δε μπορεί κάπου θα τα πούμε και εμείς από κοντά...Ευχαριστώ για το δωράκι που λες αλλά ρε κοριτσάρα μου μη ξοδεύεσαι...Θα έχεις και παραπάνω έξοδα τώρα με τα πήγαινε έλα κάθε μήνα...;););););)

Ζεττάκι μου, alter ego μου, ελπίζω να τα πηγαίνεις καλύτερα με τις ενεσούλες και να πλησιάζουν οι μέρες για να δεχτείς τα μωράκια σου...ότι θέλεις είμαι εδώ....:wink:;-):wink:;-)

Αθηναίες μου οι μέρες κυλάνε γρήγορα και σύντομα θα σας γνωρίσω και θα σας αγκαλιάσω για όλα αυτά που μου δώσατε όλο αυτό τον καιρό, για όλα τα συναισθήματα και σκέψεις που ανταλλάξαμε, για όλα τα ευχάριστα που συνέβησαν αλλά και για όλα τα δυσάρεστα που έγιναν πιο ανάλαφρα γιατί απλα υπάρχουμε εδω μέσα και δίνουμε κουράγιο και δύναμη η μια στην άλλη...

Ανυπομονώωωωωωω....

Σε όλα τα κοριτσάκια στέλνω πολλά πολλά φιλάκια.....

Είδες συζήτηση που άνοιξε το Μορφάκι χθες????Με ξενύχτησανοι κακούργες χθες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ανυπομονώ και εγώ πολύ να σε γνωρίσω και να σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά.Λίγος καιρός έμεινε!!!

Λαμπρινούλα μου να σου ζήσει και πάλι το αγοράκι σου!!!Να είναι γερό και τυχερό!!!Τι καλά που πήγαν όλα!!!Είναι ήσυχος ε???Αχ το αγοράκι μου!!!Δικαιώθηκες για την επιλογή σου να επιμείνεις στην προσπάθεια με τον καλύτερο τρόπο.Να απολαμβάνεις και να χαίρεσαι και τα δύο παιδάκια σου και τον αντρούλη σου φυσικά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...