Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Koula - mares

kale

Recommended Posts

χαχαχα..καλοπερνουσες πουλακι μου....

αυτα μου λειπουν να σου πω την αληθεια.Δεν μπορω να φερω κανεναν πλεον να μου κανει τις δουλειες...Παλιοτερα το εκανα.Το αφεντικο μου απο ενα μαγαζι που δουλευα μου ειχε βαψει το διαμερισμα ενας αλλος μου ειχε φτιαξει οτι ηθελε συναρμολογηση κλπ..Καλα αυτοι δεν ειχαμε κανει τπτ απλα με καλοβλεπαν κι εγω εκανα τη χαζη:tongue: Τωρα χωνω μια φιλη μου που εχει μερικους τετοιους μπας και με εξυπηρετησουν καμια φορα:lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Δεν εχω κατσει να μετρησω να σου πω την αληθεια..Να κανω εναν λογαριασμο και να επανελθω με πμ χαχαχα.Μη γινομαστε κι αλλο ρομπες δημοσια :tongue:

Ελα ρε μονο 2 ειχες;;Μπραβο!!Το καμαρι της μανας μου θα ησουν.Θυμαμαι που μου ελεγε καθε φορα που χωριζα.Αφου δεν παει το πραμα γτ το προχωρας;Κρυφα εγκεφαλικα πρεπει να παθαινε τωρα που το σκεφτομαι η σεμνη μαμα μου:tongue:Μετα εφυγα κι εμεινα μονη μου οποτε δεν τους εβλεπε χαχαχαχ

κιαλλο να γινουμε ρομπα...το τι θα διαβασουν το πρωι δεν το φανταζονται....:lol::lol:

αυτα μου λειπουν να σου πω την αληθεια.Δεν μπορω να φερω κανεναν πλεον να μου κανει τις δουλειες...Παλιοτερα το εκανα.Το αφεντικο μου απο ενα μαγαζι που δουλευα μου ειχε βαψει το διαμερισμα ενας αλλος μου ειχε φτιαξει οτι ηθελε συναρμολογηση κλπ..Καλα αυτοι δεν ειχαμε κανει τπτ απλα με καλοβλεπαν κι εγω εκανα τη χαζη:tongue: Τωρα χωνω μια φιλη μου που εχει μερικους τετοιους μπας και με εξυπηρετησουν καμια φορα:lol::lol::lol:

εχεις πολύ πλακα....θα σε γνωρισω που θα παει....

κιαλλο να γινουμε ρομπα...το τι θα διαβασουν το πρωι δεν το φανταζονται....:lol::lol:

χαχαχαχα α σιγα.Δε με νοιαζει.ΑΛλωστε ο δικος μου ξερει τι οργιο ημουνα:tongue::tongue: γι αυτο ζηλευει:roll::roll: Οχι οτι αυτος ηταν καλυτερος αλλα τελοσπαντων...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

εχω τον δικο μου...οτι και να του πεις να σε κανει δεν θα πει οχι...:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:
αα μια χαρα εχω κατι μπριζες να φτιαξει κι αμα ξερει κι απο τηλεφωνα κατι εχει η γραμμη:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

αα μια χαρα εχω κατι μπριζες να φτιαξει κι αμα ξερει κι απο τηλεφωνα κατι εχει η γραμμη:lol::lol::lol:

οτι θελεις κανει...να σε βαψει...να σε κανει μονωση....οτι γουσταρεις θα το κανει...

οτι θελεις κανει...να σε βαψει...να σε κανει μονωση....οτι γουσταρεις θα το κανει...

μονωση δεν θελω δεν ειναι δικο μου το σπιτι:tongue: βαψιμο ελπιζω αν καιοταν χρειαστει να χωσω τον δικο μου καποια στιγμη.Για παιδικο δωματιο εννοω...Τετοιο νοικοκυρη αντρα εχεις Μορφουλα;;;:D

3231580x15ta1yz3w.gif

μονωση δεν θελω δεν ειναι δικο μου το σπιτι:tongue: βαψιμο ελπιζω αν καιοταν χρειαστει να χωσω τον δικο μου καποια στιγμη.Για παιδικο δωματιο εννοω...Τετοιο νοικοκυρη αντρα εχεις Μορφουλα;;;:D

΄τετοια προβληματα δεν εχω οτι του πω θα το κανει...αλλα...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα από τη "χιονισμένη" Αθήνα!!

Ρε κορίτσια μου έρχεται να ανάψω τζάκι!

Αυτή τη στιγμή υποτίθεται είμαι στα ζεστά μου, με σεντόνι, κουβρ λι και πιτζάμες, και η μύτη μου είναι παγωμένη!

Ααά..... δε μου αρέσει ο χειμώνας....

Είπαμε να μην έχει καύσωνα αλλά κι αυτό πάει πολύ!

images?q=tbn:ANd9GcTW69PdsvpzVp7FyI_-p2ZhlrkS5MWDTyvlNIAG4YTrH0zfIOLiJ8rNb1IuXw

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...