Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τελικά εγώ έχω μπλεχτεί εντελώς.Πότε είναι ο γάμος????

:confused: εγώ συνήθως επειδή είμαι αφηρημένη, τα κάνω σαλάτα.

Δε μιλάω λοιπόν γιατί θα σας μπερδέψω πιο πολύ.

Kale γράψε εσύ γιατί εγώ τα εχω κανει σαλάτα παλι.:confused:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Α καλά!!!!Εγώ νόμιζα ότι ο γάμος είναι το Σάββατο το βράδυ.

Dadaki θες να σε περιμένω στην Μεσογείων έξω από την τράπεζα Κύπρου δίπλα στον Κωτσόβολο?Εκεί μπορείς και να σταματήσεις για λίγο με το αμάξι.Μην σε ταλαιπωρώ να έρχεσαι από το σπίτι.Εξ'άλλου 2 βήματα είναι για μένα.Κατάλαβες που λέω?Sorry που ρωτάω έτσι,αλλά εγώ δεν είμαι καθόλου παρατηρητική.Μπορεί να περνάω από ένα μέρος 100 φορές και να μην έχω προσέξει τι υπάρχει τριγύρω!!!

Nai nai ksero pou einai, no problem. Den eisai makria sigoura; Den exo provlima na ertho na se paro apo to spiti sou.

Yv7Sp2.png

Ρε αγάπη και εγώ δεν νιώθω έλειψη!!!!Ντρέπομαι που το λέω!!!

Μόνο η κουμπαρούλα μου μου λείπει πάρα πολύύύύύύ!!!!Αλλά τι να κάνω που την ξεμυάλισε Κερκυραίος και μου την πήρε στο νησί!!!!

Αχχχχ......Αντε να βρεθούμε!

Μακάρι να έρθουν όλες όσες μπορούν!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

:confused: εγώ συνήθως επειδή είμαι αφηρημένη, τα κάνω σαλάτα.

Δε μιλάω λοιπόν γιατί θα σας μπερδέψω πιο πολύ.

Kale γράψε εσύ γιατί εγώ τα εχω κανει σαλάτα παλι.:confused:

Λογικά η dada έχει δίκιο.

Διαφημίσεις

Ρε αγάπη και εγώ δεν νιώθω έλειψη!!!!Ντρέπομαι που το λέω!!!

Μόνο η κουμπαρούλα μου μου λείπει πάρα πολύύύύύύ!!!!Αλλά τι να κάνω που την ξεμυάλισε Κερκυραίος και μου την πήρε στο νησί!!!!

Kai egw eimai kapos etsi. 2-3 files exo edw, mia einai i koumpara mou.

Oles i files mou einai stin Servia.

Kai prin ertho stin Athina hmoun 4 xronia sta Xania kai ekei einai i koliti mou. Tin vlepo 2 fores to xrono.

Tora exo esas !!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Kai egw eimai kapos etsi. 2-3 files exo edw, mia einai i koumpara mou.

Oles i files mou einai stin Servia.

Kai prin ertho stin Athina hmoun 4 xronia sta Xania kai ekei einai i koliti mou. Tin vlepo 2 fores to xrono.

Tora exo esas !!!!!!!!!!!!!

Ρε κορίτσια έχουμε τόσα κοινά τελικά!!!Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα!!!

Ρε κορίτσια έχουμε τόσα κοινά τελικά!!!Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα!!!

Ούτε που το φανταζόμουν ποτε οταν εγραφα το πρώτο μου μήνυμα στο παλιό φόρουμ οτι θα φτάναμε εδώ. ..

Να γινουμε τέτοιο παρεάκι!

Να βρεθούμε κιόλας!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ... θα μου κάνει πάλι καζούρα η kale!

Πού εχω τα μυαλά μου και τέτοια! :tongue:

Δεν φταίς εσύ πρόεδρε.Μας μπέρδεψε λίγο η kale μας!!!!

Εγώ αγάπες μου θα σας καληνυχτίσω σιγά σιγά!!!!Ήρθε ο αντρούλης μου που ήταν έξω με έναν φίλο του και λέω να τον δω και αυτόν λίγο,αφού σήμερα δεν τα έχουμε πει καθόλου.Θα τα πούμε πάλι αύριο!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Εγώ αγάπες μου θα σας καληνυχτίσω σιγά σιγά!!!!Ήρθε ο αντρούλης μου που ήταν έξω με έναν φίλο του και λέω να τον δω και αυτόν λίγο,αφού σήμερα δεν τα έχουμε πει καθόλου.Θα τα πούμε πάλι αύριο!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

♡Μάκια κούκλα μου ♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σας φιλώ γλυκά!!!

Kai egw pao na ksaploso siga siga .. Eimai sto podi apo tis 6.30 kai eimai ptoma ...

kalhnixta agapes !!! Filakia polla !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...