Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μεγάλα αισθήματα........:rolleyes::rolleyes:......

βαλε 6 μηνες για ποσα χρονια να σκεφτω;;χαχαχαχγια ας πουμε 10 χρονια.Ποσοι γκομενοι μας βγαινουν;Ε ενας απο αυτους δεν θα ηταν καλος;Παιζει και να μην ηταν και κανενας τωρα που το σκεφτομαι:tongue: χαχαχαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

βαλε 6 μηνες για ποσα χρονια να σκεφτω;;χαχαχαχγια ας πουμε 10 χρονια.Ποσοι γκομενοι μας βγαινουν;Ε ενας απο αυτους δεν θα ηταν καλος;Παιζει και να μην ηταν και κανενας τωρα που το σκεφτομαι:tongue: χαχαχαχαχ

:shock::shock:...τοσοι πολλοι;αντε καλε ......

Διαφημίσεις

:shock::shock:...τοσοι πολλοι;αντε καλε ......

τι πολλοι ειναι 20 γκομενοι;Ολοκληρη ζωη ειναι 10 χρονια...Καλα δεν ηταν ολες οι σχεσεις μου 6 μηνες βρε.Αλλα πλακα πλακα εκτος απο 2-3 δεν ειχα μακροχρονιες σχεσεις.οποτε αν σκεφτεις οτι ξεκινησα απο τα 16-17 τη πρωτη μου σχεση μεχρι τα 30 (που 33 ειμαι τωρα) εε ειναι αρκετοι:tongue: Γι αυτο σου λεω.Πιστευω οτι υπαρχει το εχω δει χαχαχ τι τυρογαριδακι μου λες τωρα εσυ.Τι να μας πει ςκι εσυ απ τη ζωη σου που λεει και ο Καρρας χαχαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

:shock::shock::shock::roll::roll:

Οι εκτακτοι ηταν ξερεις αυτοι που σε πηγαιναν βολτες, απο εδω απο κει με το αυτοκινητο...καποιος που μπορει να τον γνωριζα σε φαση που ειχα χωρισει προσωρινα κλπ...

3231580x15ta1yz3w.gif

τι πολλοι ειναι 20 γκομενοι;Ολοκληρη ζωη ειναι 10 χρονια...Καλα δεν ηταν ολες οι σχεσεις μου 6 μηνες βρε.Αλλα πλακα πλακα εκτος απο 2-3 δεν ειχα μακροχρονιες σχεσεις.οποτε αν σκεφτεις οτι ξεκινησα απο τα 16-17 τη πρωτη μου σχεση μεχρι τα 30 (που 33 ειμαι τωρα) εε ειναι αρκετοι:tongue: Γι αυτο σου λεω.Πιστευω οτι υπαρχει το εχω δει χαχαχ τι τυρογαριδακι μου λες τωρα εσυ.Τι να μας πει ςκι εσυ απ τη ζωη σου που λεει και ο Καρρας χαχαχαχαχ

τι να πω και εγω ....20;εγω απο τα 17 ημουν με εναν τον οποιο παντρευτηκα...και χωρισα μετα απο 2 χρονια στα 22 μου δλδ...μετα απο κει 3 και μετα ο αντρας μου τωρα...αυτα..που να σε φτασω εσενα..απαπα...με τιποτα..

Οι εκτακτοι ηταν ξερεις αυτοι που σε πηγαιναν βολτες, απο εδω απο κει με το αυτοκινητο...καποιος που μπορει να τον γνωριζα σε φαση που ειχα χωρισει προσωρινα κλπ...

χαχαχα..καλοπερνουσες πουλακι μου....

τι να πω και εγω ....20;εγω απο τα 17 ημουν με εναν τον οποιο παντρευτηκα...και χωρισα μετα απο 2 χρονια στα 22 μου δλδ...μετα απο κει 3 και μετα ο αντρας μου τωρα...αυτα..που να σε φτασω εσενα..απαπα...με τιποτα..

Δεν εχω κατσει να μετρησω να σου πω την αληθεια..Να κανω εναν λογαριασμο και να επανελθω με πμ χαχαχα.Μη γινομαστε κι αλλο ρομπες δημοσια :tongue:

Ελα ρε μονο 2 ειχες;;Μπραβο!!Το καμαρι της μανας μου θα ησουν.Θυμαμαι που μου ελεγε καθε φορα που χωριζα.Αφου δεν παει το πραμα γτ το προχωρας;Κρυφα εγκεφαλικα πρεπει να παθαινε τωρα που το σκεφτομαι η σεμνη μαμα μου:tongue:Μετα εφυγα κι εμεινα μονη μου οποτε δεν τους εβλεπε χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...