Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια πέρα από την πλάκα τώρα μην λέτε χαζομάρες.Τα παιδιά δεν είναι αυτοσκοπός.Το βασικό είναι να έχουμε έναν καλό σύντροφο.Τα παιδιά είναι η φυσική συνέχεια αυτού του γεγονότος και όχι να είχαμε βρει κάποιον νωρίτερα απλά και μόνο για να είχαμε ήδη παιδιά σήμερα.

ε αυτο λεω...θα ειχα και καλο συντροφο...και παιδιά...:lol::lol:

Παντως μου την εχουν πεσει πολοι παντρεμενοι κατα καιρους.Καλα και λογω δουλειας που δουλευα βραδυ γνωριζα πολυ κοσμο και μερικους περιεργους.Μου την εδινε που καποιοι ηταν και παλιογεροι ρε συ.Δεν κοιτουσαν το χαλι τους γκομενιλικια θελανε...

Αυτοί οι τύποι είναι απλά γλυώδεις!!!Μπλιάχ που λέει και το Μορφάκι!!!

Γιατί το λες αυτό ροζαλίντα???Αφού λες πως στο κρεβάτι τίποτα.Αυτό κάποια στιγμή που θα έφευγε ο έρωτας θα στη βαρούσε και μπορεί και να ψαχνόσουν.Δεν ξέρεις πως θα ήταν η ζωή σου.Εγώ μια χαρά ευτυχισμένη καταλαβαίνω πως είσαι με τον άντρα σου!!!

χαχαχα εε τωρα πια θα ειχε μαθει χαχαχαχ λες ακομα να ειναι ετσι;Ε καλυτερα τοτε:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γιατί το λες αυτό ροζαλίντα???Αφού λες πως στο κρεβάτι τίποτα.Αυτό κάποια στιγμή που θα έφευγε ο έρωτας θα στη βαρούσε και μπορεί και να ψαχνόσουν.Δεν ξέρεις πως θα ήταν η ζωή σου.Εγώ μια χαρά ευτυχισμένη καταλαβαίνω πως είσαι με τον άντρα σου!!!

πως να μην ειναι...τον βλεπει και ποτε;μεχρι να τον βαρεθει φευγει...:tongue::tongue::lol::lol:

Διαφημίσεις

Θα σου πω Ρουμπι.Ξερεις ποσες φορες εχω σκεφτει καποιες γυναικες που εκαναν σημαντικα πραγματα η καθεμια στη δουλεια της κλπ ρε παιδι μου αλλα τελικα εμειναν μπακουρια;Και τωρα το μετανιωνουν;Που δεν εκαναν παιδια;Δεν θελω να καταληξω ετσι.Και οταν το σκεφτομαι θυμωνω

Ναι ρε κορίτσι μου δεν αντιλέγω σε αυτό.Απλώς λέω ότι για μένα το μητρικό ένστικτο δεν έρχεται μόνο λόγω βιολογίας.Επιλέγεις πατέρα του παιδιού σου.Και αυτή η επιλογή είναι η πιο σημαντική της ζωής μας.Αν λοιπόν έτυχε να γνωρίσουμε τον πατέρα του παιδιού μας λίγο αργότερα οπότε και προέκυψαν τα προβλήματα τι να κάνουμε?Θα ήταν καλύτερο να είχαμε κάνει μια λάθος επιλογή στον πατέρα του παιδιού μας να είχαμε παιδί,αλλά το παιδί να μην είχε πατέρα(λόγω διαζυγίου π.χ.)ή να ζούσε μέσα σε έναν γάμο κακό???Ξέρεις πόσες περιπτώσεις γυναικών ξέρω που σήμερα μετανοιώνουν για τον άντρα που διάλεξαν για πατέρα του παιδιού τους???Και όλο αυτό έχει αντίκτυπο στο παιδί.Δεν είναι απλό.

χαχαχα εε τωρα πια θα ειχε μαθει χαχαχαχ λες ακομα να ειναι ετσι;Ε καλυτερα τοτε:tongue:

Ε μα κάνε και εσύ λίγο την δασκάλα.Δείξε λίγο υπομονή!!!Έτσι χάνεις τα κελεπούρια μέσα από τα χέρια σου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ε μα κάνε και εσύ λίγο την δασκάλα.Δείξε λίγο υπομονή!!!Έτσι χάνεις τα κελεπούρια μέσα από τα χέρια σου!!!!:tongue::tongue::tongue:

εγω παντως αυτον που λεω δεν τον δοκίμασα....δεν ξερω τι καρπους ειχε...:rolleyes::rolleyes:

Ναι ρε κορίτσι μου δεν αντιλέγω σε αυτό.Απλώς λέω ότι για μένα το μητρικό ένστικτο δεν έρχεται μόνο λόγω βιολογίας.Επιλέγεις πατέρα του παιδιού σου.Και αυτή η επιλογή είναι η πιο σημαντική της ζωής μας.Αν λοιπόν έτυχε να γνωρίσουμε τον πατέρα του παιδιού μας λίγο αργότερα οπότε και προέκυψαν τα προβλήματα τι να κάνουμε?Θα ήταν καλύτερο να είχαμε κάνει μια λάθος επιλογή στον πατέρα του παιδιού μας να είχαμε παιδί,αλλά το παιδί να μην είχε πατέρα(λόγω διαζυγίου π.χ.)ή να ζούσε μέσα σε έναν γάμο κακό???Ξέρεις πόσες περιπτώσεις γυναικών ξέρω που σήμερα μετανοιώνουν για τον άντρα που διάλεξαν για πατέρα του παιδιού τους???Και όλο αυτό έχει αντίκτυπο στο παιδί.Δεν είναι απλό.

Καλα αυτο το βλεπουμε αφου κανουμε το παιδι θα ελεγα....Πιο πριν δεν ξερεις αν ειναι σωστος πατερας.Ενα αυτο.Το αλλο ειναι οτι και καποιος αλλος απο οσους γνωρισα θα μπορουσε επισης να ηταν καλος.Γι αυτο δεν λεω πχ για το ρεμαλι που γνωρισα στο αφτερ:tongue: Απλα σκεφτομαι οτι το παραχεσα κι εγω με τις σχεσεις μου.Γτ παντα κοιτουσα να κανω κατι με οποιον με τραβουσε περισσοτερο και συνηθως ηταν ατομα που δεν ηταν για σχεση.Λιγο πιο σοβαρα αν το ειχα δει το θεμα τωρα θα ημουνα γενικα αλλιως.Κι αυτο βεβαια ισχυει και για το θεμα δουλειας...Θα μπορουσα να ημουν πολυ καλυτερα τωρα στη ζωη μου.Αλλα οχι...εγω ηθελα να ειμαι μποεμ, να κανω αυτο που γουσταρω και να γυριζω με τις μεγαλες μου αγαπες που εντελως τυχαια καθε 6 μηνες ηταν αλλος:tongue: ε πες μου εσυ τωρα...Δεν θα μπορουσα να ημουν και καλυτερα;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσάκια μου παρ'ότι η συζητήση είναι άκρως ενδιαφέρουσα κλείνουν τα μάτια μου,οπότε θα σας πω καληνύχτα!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!!

ουυυυυ...και πολύ αντεξες....καλο ξημερωμα ναντι...φιλιά..

Καλα αυτο το βλεπουμε αφου κανουμε το παιδι θα ελεγα....Πιο πριν δεν ξερεις αν ειναι σωστος πατερας.Ενα αυτο.Το αλλο ειναι οτι και καποιος αλλος απο οσους γνωρισα θα μπορουσε επισης να ηταν καλος.Γι αυτο δεν λεω πχ για το ρεμαλι που γνωρισα στο αφτερ:tongue: Απλα σκεφτομαι οτι το παραχεσα κι εγω με τις σχεσεις μου.Γτ παντα κοιτουσα να κανω κατι με οποιον με τραβουσε περισσοτερο και συνηθως ηταν ατομα που δεν ηταν για σχεση.Λιγο πιο σοβαρα αν το ειχα δει το θεμα τωρα θα ημουνα γενικα αλλιως.Κι αυτο βεβαια ισχυει και για το θεμα δουλειας...Θα μπορουσα να ημουν πολυ καλυτερα τωρα στη ζωη μου.Αλλα οχι...εγω ηθελα να ειμαι μποεμ, να κανω αυτο που γουσταρω και να γυριζω με τις μεγαλες μου αγαπες που εντελως τυχαια καθε 6 μηνες ηταν αλλος:tongue: ε πες μου εσυ τωρα...Δεν θα μπορουσα να ημουν και καλυτερα;

τόσο μεγαλες ήταν οι αγάπες σου;διαρκειας 6 μηνών;:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...