Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λεπτομερεια οτι αυτος τωρα εχει 2 παιδια +ενα εκτος γαμου και εχει και καινουργια γκομενα πλεον... αλλα συνεχιζει να ειναι παντρεμενος...με τη τρελη

Ναι σιγά μην χώριζε.Η γυναίκα του δεν έχει πάρει πρέφα τίποτα???Και καλά ρε φούστη μου κάνεις ό,τι κάνεις,τις γκαστριές τι τις θες???Δεν μπορούσε να προφυλάσσεται???Η όποια γκόμενα έχει μπορεί να έχει και καμία ασθένεια,που το ξέρει αυτός και μετά να πάει να κολλήσει και τη γυναίκα του.Φρικάρω με αυτά και θυμώνω τρελά!!!!

:lol::lol::lol::lol: το θες το ρεμαλι σου ομως στο φιναλε χαχαχχααχ

αν ηταν ο τυπος μου θα τον ειχα παντρευτει.Και τωρα που το σκεφτομαι θα ειχα κανει και τα παιδακια μου και δεν θα ειχα και το θεμα με τα χαζα ωαρια:roll::roll:

αλλα οχι...εγω ηθελα να γυριζω με τα σεξυ ρεμαλια και να περναω καλα παρε τωρα να χεις

ρε συ ροζαλιντα ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο....αν είχα εκεινον τοτε πως θα ηταν η ζωη μου τωρα...μπορει να ειχα και παιδια...

Ναι σιγά μην χώριζε.Η γυναίκα του δεν έχει πάρει πρέφα τίποτα???Και καλά ρε φούστη μου κάνεις ό,τι κάνεις,τις γκαστριές τι τις θες???Δεν μπορούσε να προφυλάσσεται???Η όποια γκόμενα έχει μπορεί να έχει και καμία ασθένεια,που το ξέρει αυτός και μετά να πάει να κολλήσει και τη γυναίκα του.Φρικάρω με αυτά και θυμώνω τρελά!!!!

Καλο βοδι ηταν κι αυτος.Την ειχε πρηξεινα τη στειλει αυτος σε δικο του γιατρο να το ριξει και ειχε ερασει και ο καιρος που επιτρεποτανε η εκτρωση.Χεστηκε αυτος για το αν θα παθαινε ζημια η αλλη.Ελεοςς

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol: το θες το ρεμαλι σου ομως στο φιναλε χαχαχχααχ

αν ηταν ο τυπος μου θα τον ειχα παντρευτει.Και τωρα που το σκεφτομαι θα ειχα κανει και τα παιδακια μου και δεν θα ειχα και το θεμα με τα χαζα ωαρια:roll::roll:

αλλα οχι...εγω ηθελα να γυριζω με τα σεξυ ρεμαλια και να περναω καλα παρε τωρα να χεις

Στο φινάλε ναι!!!!Χαχαχαχαχα!!!!

ρε συ ροζαλιντα ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο....αν είχα εκεινον τοτε πως θα ηταν η ζωη μου τωρα...μπορει να ειχα και παιδια...
κι εγω το σκεφτομαι και θυμωνω.Γτ αν ημουν λιγο πιο καλο κοριτσι( ή αλλιως λογικο και φρονιμο οπως θα ελεγε και η μαμα μου...) θα ηταν πολυ πιο στρωμενη η ζωη μου και πιο ευκολη μαλλον...Οχι οτι δεν ειμαι καλα και τωρα αλλα τα θεματα που εχω πιθανοτατα δεν θα τα ειχα και να σου πω και κατι;Με αυτο τον μικρο σιγουρα δεν θα ειχα προβλημα αν ζουσαμε μαζι.Ειναι το μονο σιγουρο αυτο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Το κρατησε (το εκτος γαμου ειναι αυτο) στο μεταξυ το ιδιο διαστημα φροντισε αυτος να γκαστρωσει και τη γυναικα του για να μην φυγει προφανως...γτ αυτη τα εμαθε ολα.Τους εστειλε χαρτι το δικαστηριο στο σπιτι.Ακομα τρεχουν για την αναγνωριση κλπ κλπ

Πω ρε ιστορία!!!Μα τι μακάκες κυκλοφορούν τελικά!!!Αν είσαι άντρας ρε με όλη τη σημασία της λέξης κοίτα να αναλάβεις και τις ευθύνες σου!!!!

Διαφημίσεις

Πω ρε ιστορία!!!Μα τι μακάκες κυκλοφορούν τελικά!!!Αν είσαι άντρας ρε με όλη τη σημασία της λέξης κοίτα να αναλάβεις και τις ευθύνες σου!!!!

Παντως μου την εχουν πεσει πολοι παντρεμενοι κατα καιρους.Καλα και λογω δουλειας που δουλευα βραδυ γνωριζα πολυ κοσμο και μερικους περιεργους.Μου την εδινε που καποιοι ηταν και παλιογεροι ρε συ.Δεν κοιτουσαν το χαλι τους γκομενιλικια θελανε...

3231580x15ta1yz3w.gif

Ρε κορίτσια πέρα από την πλάκα τώρα μην λέτε χαζομάρες.Τα παιδιά δεν είναι αυτοσκοπός.Το βασικό είναι να έχουμε έναν καλό σύντροφο.Τα παιδιά είναι η φυσική συνέχεια αυτού του γεγονότος και όχι να είχαμε βρει κάποιον νωρίτερα απλά και μόνο για να είχαμε ήδη παιδιά σήμερα.

Ε γι αυτον η ευθυνη του ηταν να της πληρωσει την εκτρωση...

3231580x15ta1yz3w.gif

Ρε κορίτσια πέρα από την πλάκα τώρα μην λέτε χαζομάρες.Τα παιδιά δεν είναι αυτοσκοπός.Το βασικό είναι να έχουμε έναν καλό σύντροφο.Τα παιδιά είναι η φυσική συνέχεια αυτού του γεγονότος και όχι να είχαμε βρει κάποιον νωρίτερα απλά και μόνο για να είχαμε ήδη παιδιά σήμερα.

Θα σου πω Ρουμπι.Ξερεις ποσες φορες εχω σκεφτει καποιες γυναικες που εκαναν σημαντικα πραγματα η καθεμια στη δουλεια της κλπ ρε παιδι μου αλλα τελικα εμειναν μπακουρια;Και τωρα το μετανιωνουν;Που δεν εκαναν παιδια;Δεν θελω να καταληξω ετσι.Και οταν το σκεφτομαι θυμωνω

3231580x15ta1yz3w.gif

κι εγω το σκεφτομαι και θυμωνω.Γτ αν ημουν λιγο πιο καλο κοριτσι( ή αλλιως λογικο και φρονιμο οπως θα ελεγε και η μαμα μου...) θα ηταν πολυ πιο στρωμενη η ζωη μου και πιο ευκολη μαλλον...Οχι οτι δεν ειμαι καλα και τωρα αλλα τα θεματα που εχω πιθανοτατα δεν θα τα ειχα και να σου πω και κατι;Με αυτο τον μικρο σιγουρα δεν θα ειχα προβλημα αν ζουσαμε μαζι.Ειναι το μονο σιγουρο αυτο.

Γιατί το λες αυτό ροζαλίντα???Αφού λες πως στο κρεβάτι τίποτα.Αυτό κάποια στιγμή που θα έφευγε ο έρωτας θα στη βαρούσε και μπορεί και να ψαχνόσουν.Δεν ξέρεις πως θα ήταν η ζωή σου.Εγώ μια χαρά ευτυχισμένη καταλαβαίνω πως είσαι με τον άντρα σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...