Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

οχι εμεις ειμαστν μερικους μηνες μαζι.Ηταν παντρεμενος ρε συ ο μπιιιιπ.Μετα το εμαθα.Αυτος μου πουλουσε παραμυθι οτι ηταν σε διασταση:roll:

Αυτά τα παραμύθια πουλάνε οι παντρεμένοι.

Κάποτε γούσταρα κάποιον και με γούσταρε και αυτός.Όταν έμαθα ότι ήταν παντρεμένος έκοψα λάσπη.Ευτυχώς δεν είχα προλάβει να κάνω τίποτα.Και μετά με κυνηγούσε και μου έλεγε ότι δεν τα πάει καλά με την γυναίκα του και θα χωρίσει κλπ.Αλλά δεν μάσησα.Κάτι τέτοιο δεν θα το συγχωρούσα στον ευατό μου.Δεν είμαι συντηριτική,αλλά σε αυτό είμαι κάθετη.Παντρεμένοι μακρυά!!!!

Διαφημίσεις

Συνηθως οι μικροι το εχουν αυτο χαχαχα

Παντως μπορω να ομολογησω οτι ηταν ο πιο κυριος απο ολους οσους ημουνα μαζι.Το παιδι με πηγαινε με ταξι σπιτι μου και μετα πηγαινε παγκρατι στο σπιτι του.Ειχα κατι γκομενους που με παραταγαν μονη μου και δεν με πηγαιναν ουτε με αμαξι οχι να ερθουν μαζι μου με ταξι και μετα να πανε σπιτι...Στα ματια με κοιταγε...Αλλα δενηταν ο τυπος μου.Εμενα ο τυπος μου ηταν παντα το πιο ρεμαλι θα ελεγα.Τα καλα παιδια με χαλουσανε:tongue:

και εγω καποτε ημουνα με ενα πολυ καλο παιδί ...αλλα ηταν πολυ ψηλος για εμενα...και εγω ντρεπομουν...μιλάμε ελιωνε...και μετα απο αυτόν επεσα στα χειροτερα στον πρωην αντρα μου....ρεμαλι....μα τι ρεμαλι...

Αυτά τα παραμύθια πουλάνε οι παντρεμένοι.

Κάποτε γούσταρα κάποιον και με γούσταρε και αυτός.Όταν έμαθα ότι ήταν παντρεμένος έκοψα λάσπη.Ευτυχώς δεν είχα προλάβει να κάνω τίποτα.Και μετά με κυνηγούσε και μου έλεγε ότι δεν τα πάει καλά με την γυναίκα του και θα χωρίσει κλπ.Αλλά δεν μάσησα.Κάτι τέτοιο δεν θα το συγχωρούσα στον ευατό μου.Δεν είμαι συντηριτική,αλλά σε αυτό είμαι κάθετη.Παντρεμένοι μακρυά!!!!

Το αστειο ειναι οτι αυτος με χωρισε δλδ εξαφανιστηκε.Πρεπει να το μυριστηκε η γυναικα του και μετα εμφανιστηκε σαν να μην συνεβαινε τιποτα...δεν ξερω μπορει και να χωρισε τοτε ή να του εκανε τσαλιμια η δικια του και με θυμηθηκε...

Παλιοτερα που ημουν τρελοκοριτσο ελεγα λεπτομερεια να ειναι παντρεμενος ο αλλος...μετα γκαστρωθηκε μια φιλη μου και την παρατησε και γυρισε σπιτακι του στη τρελη γυναικα του οπως ελεγε και της πουλουσε παραμυθι αλλαξα γνωμη:roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Συνηθως οι μικροι το εχουν αυτο χαχαχα

Παντως μπορω να ομολογησω οτι ηταν ο πιο κυριος απο ολους οσους ημουνα μαζι.Το παιδι με πηγαινε με ταξι σπιτι μου και μετα πηγαινε παγκρατι στο σπιτι του.Ειχα κατι γκομενους που με παραταγαν μονη μου και δεν με πηγαιναν ουτε με αμαξι οχι να ερθουν μαζι μου με ταξι και μετα να πανε σπιτι...Στα ματια με κοιταγε...Αλλα δενηταν ο τυπος μου.Εμενα ο τυπος μου ηταν παντα το πιο ρεμαλι θα ελεγα.Τα καλα παιδια με χαλουσανε:tongue:

Τρελαίνομαι για την περιγραφή αυτή.Κάποτε είχα έναν μικρό ακριβώς έτσι.Στα μάτια με κοιτούσε.Πολύ τζέντλεμαν.Μου έφερνε σε κάθε ραντεβού ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και έκανε και άλλα πολλά.Και στο άλλο θέμα μια χαρά καλός ήταν.Εμένα μου αρέσουν αυτοί οι τύποι,τα ρεμάλια δεν με τραβούν καθολου.Ας είναι ρεμάλι αλλού όμως....:wink:;-):wink:

και εγω καποτε ημουνα με ενα πολυ καλο παιδί ...αλλα ηταν πολυ ψηλος για εμενα...και εγω ντρεπομουν...μιλάμε ελιωνε...και μετα απο αυτόν επεσα στα χειροτερα στον πρωην αντρα μου....ρεμαλι....μα τι ρεμαλι...

Μ αρεσουν τα ρεμαλια χαχαχαχ μιλαμε το τραβαει ο οργανισμος μου το κερατο κλπ κλπ:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Μα καλά είσαι και εσύ τι να σου πω.Αφού εκείνος δεν είχε πρόβλημα,εσύ τι πρόβλημα είχες???Γιατί ντρεπόσουν παρακαλώ???

Τρελαίνομαι για την περιγραφή αυτή.Κάποτε είχα έναν μικρό ακριβώς έτσι.Στα μάτια με κοιτούσε.Πολύ τζέντλεμαν.Μου έφερνε σε κάθε ραντεβού ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και έκανε και άλλα πολλά.Και στο άλλο θέμα μια χαρά καλός ήταν.Εμένα μου αρέσουν αυτοί οι τύποι,τα ρεμάλια δεν με τραβούν καθολου.Ας είναι ρεμάλι αλλού όμως....:wink:;-):wink:
:lol::lol::lol::lol: το θες το ρεμαλι σου ομως στο φιναλε χαχαχχααχ

αν ηταν ο τυπος μου θα τον ειχα παντρευτει.Και τωρα που το σκεφτομαι θα ειχα κανει και τα παιδακια μου και δεν θα ειχα και το θεμα με τα χαζα ωαρια:roll::roll:

αλλα οχι...εγω ηθελα να γυριζω με τα σεξυ ρεμαλια και να περναω καλα παρε τωρα να χεις

3231580x15ta1yz3w.gif

Μα καλά είσαι και εσύ τι να σου πω.Αφού εκείνος δεν είχε πρόβλημα,εσύ τι πρόβλημα είχες???Γιατί ντρεπόσουν παρακαλώ???

και φοραει και πλατφορμες να η λυση.Τσαμπα τον χωρισες μωρη!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Το αστειο ειναι οτι αυτος με χωρισε δλδ εξαφανιστηκε.Πρεπει να το μυριστηκε η γυναικα του και μετα εμφανιστηκε σαν να μην συνεβαινε τιποτα...δεν ξερω μπορει και να χωρισε τοτε ή να του εκανε τσαλιμια η δικια του και με θυμηθηκε...

Παλιοτερα που ημουν τρελοκοριτσο ελεγα λεπτομερεια να ειναι παντρεμενος ο αλλος...μετα γκαστρωθηκε μια φιλη μου και την παρατησε και γυρισε σπιτακι του στη τρελη γυναικα του οπως ελεγε και της πουλουσε παραμυθι αλλαξα γνωμη:roll:

Μάλλον θα τον μυρίστηκε και γι'αυτό εξαφανίστηκε.

Κοίτα σαφώς ο παντρεμένος έχει την ευθύνη δεν το συζητώ.Στο κάτω κάτω εσύ ελεύθερη ήσουν,αλλά εγώ δεν μπορούσα ποτέ.Πάντα θα σκεφτόμουν τη γυναίκα αυτή και θα ένιωθα συνένοχη.

Και τι έγινε τελικά με τη φίλη σου???Το κράτησε το παιδί ή το έριξε???

ε να μαλακεια μου ....θα ηταν αλλιως η ζωη μου τωρα...ρε ητανε πολυ ψηλος δεν ηθελα...

Μάλλον θα τον μυρίστηκε και γι'αυτό εξαφανίστηκε.

Κοίτα σαφώς ο παντρεμένος έχει την ευθύνη δεν το συζητώ.Στο κάτω κάτω εσύ ελεύθερη ήσουν,αλλά εγώ δεν μπορούσα ποτέ.Πάντα θα σκεφτόμουν τη γυναίκα αυτή και θα ένιωθα συνένοχη.

Και τι έγινε τελικά με τη φίλη σου???Το κράτησε το παιδί ή το έριξε???

Το κρατησε (το εκτος γαμου ειναι αυτο) στο μεταξυ το ιδιο διαστημα φροντισε αυτος να γκαστρωσει και τη γυναικα του για να μην φυγει προφανως...γτ αυτη τα εμαθε ολα.Τους εστειλε χαρτι το δικαστηριο στο σπιτι.Ακομα τρεχουν για την αναγνωριση κλπ κλπ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...