Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

αααα χειροτερο εννοω απο θεμα χαρακτηρα.Πολυ βοδι.Με χωρισε μια μερα βραδυ μαλλον που απλα δεν εηρθε στο ραντεβου.Εξαφανιστηκε και μετα απο μηνες με πηρε να δει που χαθηκα ντοιοιοινκ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

για πες;λεγε...:lol:

Είχα πάει σε ένα πάρτυ και με φλέρταρε ένας Φιλανδός.Είχα πιεί και λίγο παραπάνω και τον έβλεπα καλούτσικο.Φύγαμε μαζί.Μέχρι να πάμε σπίτι μου με χτύπησε το κρύο της Γερμανίας κατακούτελα και ξενέρωσα από το ποτό και τότε μόνο κατάλαβα την μακακία μου.Ήταν όμως πια αργά.Πήγαμε σπίτι και τον άφησα να ξαπλώσει στο κρεβάτι μου μπας και κοιμηθεί,αλλά δεν...Την άλλη μέρα όπου φύγει φύγει.

Μετά έμαθα ότι ήταν λέει πολύ καψούρης και απίστευτος λεφτάς.Μιλάμε για πολλά φράγκα!!!Ε ρε ευκαιρία που έχασα!!!!Βασίλισσα θα ήμουν τώρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

τι γιατί μαρή ...ρωταει και γιατί...πως τα καταφερνες;τους ελεγες ολους μωρό μου για να μην μπερδευτεις;:lol::lol:

ασε και ο μικρος ηθελε να πηγαινουμε βαρκιζα σε κατι μαγαζια και ο ενας τους εμενε βαρκιζα και ημουν συνεχεια με τον φοβο οτι θα ερθουμε μουρη με μουρη....Τελικα διαλεξα τον αλλον που εμενε βριλισια:tongue:

Η τελεια επιλογη.Παντρεμενος που και καλα περιμενε να παρει διαζυγιο:roll::roll: δλδ παντρεμενος και ηθελε γκομενα.Αλλα ενταξει τα χαβεις αυτα οταν τον γουσταρεις τον αλλον.Και ηταν πολυ καλος:D:D:D σε ολα εκτος απο χαρακτηρα:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Είχα πάει σε ένα πάρτυ και με φλέρταρε ένας Φιλανδός.Είχα πιεί και λίγο παραπάνω και τον έβλεπα καλούτσικο.Φύγαμε μαζί.Μέχρι να πάμε σπίτι μου με χτύπησε το κρύο της Γερμανίας κατακούτελα και ξενέρωσα από το ποτό και τότε μόνο κατάλαβα την μακακία μου.Ήταν όμως πια αργά.Πήγαμε σπίτι και τον άφησα να ξαπλώσει στο κρεβάτι μου μπας και κοιμηθεί,αλλά δεν...Την άλλη μέρα όπου φύγει φύγει.

Μετά έμαθα ότι ήταν λέει πολύ καψούρης και απίστευτος λεφτάς.Μιλάμε για πολλά φράγκα!!!Ε ρε ευκαιρία που έχασα!!!!Βασίλισσα θα ήμουν τώρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

τοσο χαλια ηταν;;;;Κριμα εχασες την τυχη σου:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

αααα χειροτερο εννοω απο θεμα χαρακτηρα.Πολυ βοδι.Με χωρισε μια μερα βραδυ μαλλον που απλα δεν εηρθε στο ραντεβου.Εξαφανιστηκε και μετα απο μηνες με πηρε να δει που χαθηκα ντοιοιοινκ

Το κατάλαβα ότι μίλαγες για χαρακτήρα.

Μου έχει τύχει ανάλογο.Ήμουν καψούρα,βγήκαμε 2-3 φορές,χάθηκε και μετά με έπαιρνε τηλέφωνο να έρθει να με δει στην πόλη που έμενα στην Γερμανία.Τότε έμενε και εκείνος Γερμανία,αλλά σε άλλη πόλη.Τον έγραψα κανονικά.Ούτε που του απάντησα.

αρε ναντι τι εχασες...βασιλισσα θα ησουν τωρα....ε ενταξει θα εκλεινες λιγο τα ματια να μην τον βλεπεις...αλλα θα ησουν βασιλισσα...:lol::lol:

Διαφημίσεις

Το κατάλαβα ότι μίλαγες για χαρακτήρα.

Μου έχει τύχει ανάλογο.Ήμουν καψούρα,βγήκαμε 2-3 φορές,χάθηκε και μετά με έπαιρνε τηλέφωνο να έρθει να με δει στην πόλη που έμενα στην Γερμανία.Τότε έμενε και εκείνος Γερμανία,αλλά σε άλλη πόλη.Τον έγραψα κανονικά.Ούτε που του απάντησα.

οχι εμεις ειμαστν μερικους μηνες μαζι.Ηταν παντρεμενος ρε συ ο μπιιιιπ.Μετα το εμαθα.Αυτος μου πουλουσε παραμυθι οτι ηταν σε διασταση:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

ασε και ο μικρος ηθελε να πηγαινουμε βαρκιζα σε κατι μαγαζια και ο ενας τους εμενε βαρκιζα και ημουν συνεχεια με τον φοβο οτι θα ερθουμε μουρη με μουρη....Τελικα διαλεξα τον αλλον που εμενε βριλισια:tongue:

Η τελεια επιλογη.Παντρεμενος που και καλα περιμενε να παρει διαζυγιο:roll::roll: δλδ παντρεμενος και ηθελε γκομενα.Αλλα ενταξει τα χαβεις αυτα οταν τον γουσταρεις τον αλλον.Και ηταν πολυ καλος:D:D:D σε ολα εκτος απο χαρακτηρα:roll:

Αν ο μικρός ήταν ντούρος τον μικρό θα διάλεγα.Έχω αδυναμία στους μικρούς.

αρε ναντι τι εχασες...βασιλισσα θα ησουν τωρα....ε ενταξει θα εκλεινες λιγο τα ματια να μην τον βλεπεις...αλλα θα ησουν βασιλισσα...:lol::lol:

Εμ αυτό λέω και εγώ.Άλλωστε τόσα λεφτά είχε.Οι Φουστάνοι της Φιλανδίας να ήταν καλά.Τώρα πάει πέταξε το πουλάκι!!!

Αν ο μικρός ήταν ντούρος τον μικρό θα διάλεγα.Έχω αδυναμία στους μικρούς.

Συνηθως οι μικροι το εχουν αυτο χαχαχα

Παντως μπορω να ομολογησω οτι ηταν ο πιο κυριος απο ολους οσους ημουνα μαζι.Το παιδι με πηγαινε με ταξι σπιτι μου και μετα πηγαινε παγκρατι στο σπιτι του.Ειχα κατι γκομενους που με παραταγαν μονη μου και δεν με πηγαιναν ουτε με αμαξι οχι να ερθουν μαζι μου με ταξι και μετα να πανε σπιτι...Στα ματια με κοιταγε...Αλλα δενηταν ο τυπος μου.Εμενα ο τυπος μου ηταν παντα το πιο ρεμαλι θα ελεγα.Τα καλα παιδια με χαλουσανε:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...