Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ε καλα μωρε δεν θα τα διαβαζουν ολα:tongue: Στο μεταξυ η αγαθη το ξεκινησε αυτο απο το πουθενα χαχαχαχ

θυμηθηκα τα παλια....με τις φωνες και θυμηθηκα και αυτό...να μην το πω;

Διαφημίσεις

που λες μου τον γνωρισε μια φιλη μου...αυτος δεν μιλουσε για σεξ καθολου...μονο ελεγε να αρραβωνιαστούμε πρωτα...μου εκανε εντυπωση βεβαια αυτο...αλλα του ελεγα καλα περιμενε να γνωριστουμε και τετοια....μια φορα εγω ήμουν ψιλοχαλια απο τα ποτα και σταματησε στην ακρη του δρομου για να κανω εμετο....εκεινος πως την ειδε και μου ορμηξε...εγω στραβωσα συνηλθα αμεσως...και με πηγε σπιτι μου ...δεν εγινε τιποτα εκεινη την μερα....μετα απο καμποσες μερες ηρθε να κοιμηθει σπιτι μου....αρχισαμε ...καταλαβαινετε ...και πιανω να δω τι να δω ανυπαρκτο...του ανηψιου μου ειναι πιο μεγαλο....εγω σοκ...προσπαθει αυτος προσπαθει...τιποτα...καποια στιγμη του λεω με δουλευεις;αφου δεν γινεται τιποτα...δεν υπαρχει τιποτα....τι κανεις!ε...και μετα απο αυτο ...φυσικα εξαφανιστηκα....

Πωπω έτσι χύμα του τα είπες????

χαχαχα καλα γουρουνι στο σακι θα επαιρνες;;Τι σε περασε;Αυτος με τον εμετο φτιαχνοτανε:lol::lol: εχω ακουσει διαφορα ανωμαλα αυτο ποτε χαχαχαχ

χαχαχα...ετσι ειναι αν δεν δοκιμάσουμε πως θα παρουμε..:rolleyes::rolleyes:εχω πεθανει στο γελιο...:lol::lol:

χαχαχα καλα γουρουνι στο σακι θα επαιρνες;;Τι σε περασε;Αυτος με τον εμετο φτιαχνοτανε:lol::lol: εχω ακουσει διαφορα ανωμαλα αυτο ποτε χαχαχαχ

Δεν υπάρχεις!!!Απλά δεν υπάρχεις!!!!

Έχω πεθάνει στα γέλια και ο άντρας μου με κοιτάει περίεργα.

Διαφημίσεις

ε αφου με ειχε κουρασει...προσπαθουσε ...προσπαθουσε...τι προσπαθεις ρε φιλε...αφου δεν...:lol::lol::lol:

Τωρα που το λες αυτο θυμηθηκα εναν ηταν και μικρος χαχαχ και παιδια ολο το βραδυ με επρηξε....Αφου δεν τι το παλευεις;;Δεν ειμασταν και στην ιδια ηλικια αλλες αντοχες ειχα εγω χαχαχαχαχ

Μαλλον ειχε παθει τρακο ο καημενος...και δεν ειχε και γαριδακι:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Τωρα που το λες αυτο θυμηθηκα εναν ηταν και μικρος χαχαχ και παιδια ολο το βραδυ με επρηξε....Αφου δεν τι το παλευεις;;Δεν ειμασταν και στην ιδια ηλικια αλλες αντοχες ειχα εγω χαχαχαχαχ

Πωπω όταν τους συμβαίνει αυτό φρικάρουν.Κρίμα είναι μωρέ το παιδάκι.Και εσύ μαρή γιατί δεν τον βοηθάς λίγο???Μπορεί να έπαθε ψυχολογικό από τότε!!!

πρωτη φορα γελαω τοσο πολυ....μονη μου....α....και αυτό μου ετυχε...να μην κάνει κουκου...ενω δεν ειχε προβλημα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...