Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τζερονυμο ε;;;Πριν 100 χρονια ακουγα.Και κιςς ακουγα...

Καλά και εγώ για πριν 100 χρόνια μιλάω.Είχε και μια εκπομπή βραδυνή που λεγόταν αμαρτίες ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς.Δεν την έχανα ποτέ!!!!

Διαφημίσεις

Καλά και εγώ για πριν 100 χρόνια μιλάω.Είχε και μια εκπομπή βραδυνή που λεγόταν αμαρτίες ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς.Δεν την έχανα ποτέ!!!!

δε θυμαμαι και καλα ακουγα διαφορα κουλα τοτε.Και επαιρνα και εκανα και αφιερωσεις:D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

αυτος τους ξεπερνουσε ολους...:lol::lol:

Δηλαδή???

Έχω μια φίλη που είχε έναν κάποτε με γαριδάκι και ήταν και ψωνάρα και κάθε τόσο την ρωτούσε "έχεις δει μεγαλύτερο?" και άλλα τέτοια ηλίθια.Αυτή ήταν διακριτική και άλλαζε θέμα,αλλά μια φορά την έπρηξε τόσο πολύ που δεν άντεξε και του το είπε.Καλά το γέλιο που είχαμε κάνει με αυτόν δεν λέγεται.Και όχι λόγω του γαριδακίου,αλλά λόγω της ηλίθιας συμπεριφοράς του!!!!

Δηλαδή???

Έχω μια φίλη που είχε έναν κάποτε με γαριδάκι και ήταν και ψωνάρα και κάθε τόσο την ρωτούσε "έχεις δει μεγαλύτερο?" και άλλα τέτοια ηλίθια.Αυτή ήταν διακριτική και άλλαζε θέμα,αλλά μια φορά την έπρηξε τόσο πολύ που δεν άντεξε και του το είπε.Καλά το γέλιο που είχαμε κάνει με αυτόν δεν λέγεται.Και όχι λόγω του γαριδακίου,αλλά λόγω της ηλίθιας συμπεριφοράς του!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γι αυτο τη ρωταγε συνεχεια μαλλον χαχαχαχ μηπως και το ακουσει και το πιστεψει κι εκεινος χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γι αυτο τη ρωταγε συνεχεια μαλλον χαχαχαχ μηπως και το ακουσει και το πιστεψει κι εκεινος χαχαχαχ

Ναι ναι και εμείς αυτό λέγαμε τότε.Αλλά το δούλεμα του το ρίχναμε για άλλους λόγους.Νόμιζε ότι ήταν μοντέλο και άλλα τέτοια κουλά.

Για πες.Η βραδιά αποκτά τρελό ενδιαφέρον ξαφνικά!!!!:tongue::tongue::tongue:

που λες μου τον γνωρισε μια φιλη μου...αυτος δεν μιλουσε για σεξ καθολου...μονο ελεγε να αρραβωνιαστούμε πρωτα...μου εκανε εντυπωση βεβαια αυτο...αλλα του ελεγα καλα περιμενε να γνωριστουμε και τετοια....μια φορα εγω ήμουν ψιλοχαλια απο τα ποτα και σταματησε στην ακρη του δρομου για να κανω εμετο....εκεινος πως την ειδε και μου ορμηξε...εγω στραβωσα συνηλθα αμεσως...και με πηγε σπιτι μου ...δεν εγινε τιποτα εκεινη την μερα....μετα απο καμποσες μερες ηρθε να κοιμηθει σπιτι μου....αρχισαμε ...καταλαβαινετε ...και πιανω να δω τι να δω ανυπαρκτο...του ανηψιου μου ειναι πιο μεγαλο....εγω σοκ...προσπαθει αυτος προσπαθει...τιποτα...καποια στιγμη του λεω με δουλευεις;αφου δεν γινεται τιποτα...δεν υπαρχει τιποτα....τι κανεις!ε...και μετα απο αυτο ...φυσικα εξαφανιστηκα....

Εμα εγώ φταίω.Αφού άνοιξε θέμα.

Ε ρε τι θα διαβάζουν οι άλλες το πρωί!!!

Ε καλα μωρε δεν θα τα διαβαζουν ολα:tongue: Στο μεταξυ η αγαθη το ξεκινησε αυτο απο το πουθενα χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

που λες μου τον γνωρισε μια φιλη μου...αυτος δεν μιλουσε για σεξ καθολου...μονο ελεγε να αρραβωνιαστούμε πρωτα...μου εκανε εντυπωση βεβαια αυτο...αλλα του ελεγα καλα περιμενε να γνωριστουμε και τετοια....μια φορα εγω ήμουν ψιλοχαλια απο τα ποτα και σταματησε στην ακρη του δρομου για να κανω εμετο....εκεινος πως την ειδε και μου ορμηξε...εγω στραβωσα συνηλθα αμεσως...και με πηγε σπιτι μου ...δεν εγινε τιποτα εκεινη την μερα....μετα απο καμποσες μερες ηρθε να κοιμηθει σπιτι μου....αρχισαμε ...καταλαβαινετε ...και πιανω να δω τι να δω ανυπαρκτο...του ανηψιου μου ειναι πιο μεγαλο....εγω σοκ...προσπαθει αυτος προσπαθει...τιποτα...καποια στιγμη του λεω με δουλευεις;αφου δεν γινεται τιποτα...δεν υπαρχει τιποτα....τι κανεις!ε...και μετα απο αυτο ...φυσικα εξαφανιστηκα....

χαχαχα καλα γουρουνι στο σακι θα επαιρνες;;Τι σε περασε;Αυτος με τον εμετο φτιαχνοτανε:lol::lol: εχω ακουσει διαφορα ανωμαλα αυτο ποτε χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...