Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλά τι μου θύμισες τώρα.Έχω μια φίλη που κάποτε ήταν ερωτευμένη με έναν Νίκο.Ένας άλλος Νίκος όμως ήταν ερωτευμένος μαζί της και φροντίζει να μάθει το τηλ της.Την παίρνει τηλέφωνο και της ζητάει ραντεβού.Εκείνη χαρούμενη νομίζοντας πως είναι ο Νίκος που γουστάρει πάει στο ραντεβού και βλέπει άλλον.Σοκ!!!Όμως ντράπηκε να φύγει και ευτυχώς δηλαδή γιατί τώρα είναι παντρεμένοι.

χαχαχ τον καημενο το Νικο....Το ξερει τωρα;:tongue::tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλά τι μου θύμισες τώρα.Έχω μια φίλη που κάποτε ήταν ερωτευμένη με έναν Νίκο.Ένας άλλος Νίκος όμως ήταν ερωτευμένος μαζί της και φροντίζει να μάθει το τηλ της.Την παίρνει τηλέφωνο και της ζητάει ραντεβού.Εκείνη χαρούμενη νομίζοντας πως είναι ο Νίκος που γουστάρει πάει στο ραντεβού και βλέπει άλλον.Σοκ!!!Όμως ντράπηκε να φύγει και ευτυχώς δηλαδή γιατί τώρα είναι παντρεμένοι.

αχ αντε ρε...ρομαντικο ειναι αυτο...

καλα εμεις δεν θα παντρευτουμε κιολας χαχαχαχαχ Αυτα συμβαινουν.Και η μαμα μου ελεγε οταν ακουγε παλια τον Τριανταφυλλοπουλο στο ραδιο .Ειχε πολυ ωραια φωνη και τον φανταζοταν κουκλο κι αυτος ηταν πανουκλος χαχαχαχαχ

Εγώ τρελαινόμουν με την φωνή του Τάκη Φωτίου που έκανε εκπομπή πολύυυυυυυυ παλιά στον Τζερόνυμο.Τον ακούγατε????Ε ρε πόσα χρόνια πήγα πίσω τώρα!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγώ τρελαινόμουν με την φωνή του Τάκη Φωτίου που έκανε εκπομπή πολύυυυυυυυ παλιά στον Τζερόνυμο.Τον ακούγατε????Ε ρε πόσα χρόνια πήγα πίσω τώρα!!!!

Τζερονυμο ε;;;Πριν 100 χρονια ακουγα.Και κιςς ακουγα...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

τυχερηηηηη!!Ασε γτ εγω εχω τυχει και σε χειροτερο απο αυτο...οποιος καταλαβε καταλαβε χαχαχα

για πεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...δεν καταλαβα..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εσυ ναντι καταλαβες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...