Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ειναι καπως σαν το ραδιοφωνο.Δεν ειναι μαγεια;;;Εμενα μ αρεσει να μιλαω και με καποιον που δεν εχω δει ποτε.

Τρελαίνομαι για ραδιόφωνο!!!Στην Γερμανία όταν έμενα δεν είχα τηλεόραση και άκουγα όλη μέρα ραδιόφωνο.Τέλεια ήταν και η τηλεόραση δεν μου έλειπε σχεδόν καθόλου!!!!!

Στο μπλογκ κάποιος ή κάποιοι γράφουν άρθρα που ανανεώνονται καθημερινά και από κάτω καποιοι αφήνουν σχόλια και συζητάνε με αφορμή τα άρθρα αυτά.

ααααα...τωρα μου ακουγεται ενδιαφερον....

ροζαλιντα μια μερα που θα εχεις ορεξη θα μου εξηγησεις ναι;ΝΑΙ...

Να δω τη Μορφουλα να σχολιαζει και σε μπλογκ και δεν θελω τιποτα αλλο.Θα ειμαι πολυ περηφανη για την μαθητρια μου:D8-)

Έλα ρε τώρα κάνει πιο πολύπλοκα πράγματα.Σε μπλογκ μέχρι και εγώ έχω σχολιάσει που είμαι πανασχέτου από αυτά!!!

Διαφημίσεις

ααααα...τωρα μου ακουγεται ενδιαφερον....

ροζαλιντα μια μερα που θα εχεις ορεξη θα μου εξηγησεις ναι;ΝΑΙ...

Αυτό δεν είναι τίποτα.Μέχρι και εγώ το κάνω.Αν βρεις ένα μπλογκ που να σε ενδιαφέρει η θεματολογία του δεν είναι τίποτα δύσκολο.

Ειναι καπως σαν το ραδιοφωνο.Δεν ειναι μαγεια;;;Εμενα μ αρεσει να μιλαω και με καποιον που δεν εχω δει ποτε.

εγω καποτε μιλουσα με καποιον απο το τηλ.που ειχε παρα πολυ ωραια φωνη...μετα απο λιγο καιρό ειπαμε να συναντηθουμε....εεεεεε...οταν τον ειδα ηταν κακασχημος...οπου φυγει φυγει εγω...

εγω καποτε μιλουσα με καποιον απο το τηλ.που ειχε παρα πολυ ωραια φωνη...μετα απο λιγο καιρό ειπαμε να συναντηθουμε....εεεεεε...οταν τον ειδα ηταν κακασχημος...οπου φυγει φυγει εγω...

καλα εμεις δεν θα παντρευτουμε κιολας χαχαχαχαχ Αυτα συμβαινουν.Και η μαμα μου ελεγε οταν ακουγε παλια τον Τριανταφυλλοπουλο στο ραδιο .Ειχε πολυ ωραια φωνη και τον φανταζοταν κουκλο κι αυτος ηταν πανουκλος χαχαχαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλα εμεις δεν θα παντρευτουμε κιολας χαχαχαχαχ Αυτα συμβαινουν.Και η μαμα μου ελεγε οταν ακουγε παλια τον Τριανταφυλλοπουλο στο ραδιο .Ειχε πολυ ωραια φωνη και τον φανταζοταν κουκλο κι αυτος ηταν πανουκλος χαχαχαχαχ

δωσ μου το τηλ να σε παρω να ακουσω την φωνη σου....μπουαχαχαχα..:lol::lol:

Καλά τι μου θύμισες τώρα.Έχω μια φίλη που κάποτε ήταν ερωτευμένη με έναν Νίκο.Ένας άλλος Νίκος όμως ήταν ερωτευμένος μαζί της και φροντίζει να μάθει το τηλ της.Την παίρνει τηλέφωνο και της ζητάει ραντεβού.Εκείνη χαρούμενη νομίζοντας πως είναι ο Νίκος που γουστάρει πάει στο ραντεβού και βλέπει άλλον.Σοκ!!!Όμως ντράπηκε να φύγει και ευτυχώς δηλαδή γιατί τώρα είναι παντρεμένοι.

διαβασα αλλα δεν καταλαβα τιποτα...θελω να μου τα πεις εσυ....οταν εχεις ορεξη...δεν βιαζομαι...:tongue::tongue::lol::lol:

χαχαχαχα Ναι και θα ανοιξουμε και ενα μπλογκ για να γραφεις.Θα το πουμε Οι περιπετειες της Μορφουλας χαχαχχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...