Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κι εγω ξερω μια κοπελα που εκανε και εμεινε με τη τριτη αλλα εκανε με δοτη...Και μια αλλη γνωστη μου εχει κανει αρκετες με δοτη και τζιφος.Νομιζω με την εξωσωματικη τη πρωτη φορα ειχε παλλινδρομη.

ρε σεις την είπε εχουμε 3 ωαρια τελεια ...σπερμα σουπερ...ειμαστε οκ...ηταν σιγουρος...

ρε σεις την είπε εχουμε 3 ωαρια τελεια ...σπερμα σουπερ...ειμαστε οκ...ηταν σιγουρος...

ε καλα συμβαινουν κι αυτα.Την επομενη μπορει να της κατσει αμα ολα ειναι τοσο καλα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Τότε μπορεί να πετύχει την επόμενη φορά.Εδώ φυσιολογικά και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα υπογονιμότητας ένα ζευγάρι έχει πιθανότητες σύλληψης 25% στον κύκλο έχοντας κανονικά επαφές στις γόνιμες μέρες.Δεν είναι τόσο εύκολο,γι'αυτό οι γιατροί προτείνουν στα ζευγάρια να ελέγχονται μετά από έναν χρόνο προσπαθειών.Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα θα πρότειναν έλεγχο ύστερα από 2-3 μήνες.

πω πωω τα νευρα μου εκανα βλακεια και εβαλα το google+ προφιλ στο μπλογκ μου και τωρα δεν θυμαμαι πως βγαινει η βλακεια.Δεν θελω να βγαινει το google οταν παταω το προφιλ γκρρρρ.Ρουμπι ξερεις;;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

πω πωω τα νευρα μου εκανα βλακεια και εβαλα το google+ προφιλ στο μπλογκ μου και τωρα δεν θυμαμαι πως βγαινει η βλακεια.Δεν θελω να βγαινει το google οταν παταω το προφιλ γκρρρρ.Ρουμπι ξερεις;;;

Με δουλεύεις???

ξερω εγω να σου πω;αχαχαχαχαχα.....:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...