Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εσυ κοριτσάκι πως και τόσο αργά?Φοβάσε?

Νωρίς... έχω ένα κύκλο από την τελευταία διέγερση άστα να πάνε από 21 εως 29 μέρες, ελπίζω να σταθεροποιηθεί και να βρίσκω πιο ευκολα τις γόνιμες.

μάλλον τελικά δε φοβάμαι..... βαριέμαι! αχχχαχαχαχααα

μήπως θέλει κανά φαρμακάκι για σταθεροποίηση ή είναι από τις προηγούμενες διεγέρσεις?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Ο λόγος δεν έχει λόγο να λέγεται

το λόγο αυτό εγώ τον σεβάστηκα

και να που η Τροία ακόμη καίγεται

και να ο Αδόλφος υψώνει τη σβάστικα

Νίκη, νίκη, νίκη

Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα

κι εγώ δεν έχω για νοίκι

φορούσε μαύρο νυφικό η περσινή μας η κοπέλα

κι ο λόγος αυτός τής ανήκει.

Ο λόγος δεν έχει λόγο να υψώνεται

ο λόγος ωμή τροφή για τους κόρακες

και να που η Ρώμη ακόμη σώνεται

και να οι Αννίβες με τρύπες στους θώρακες

Νίκη, νίκη, νίκη

Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα...

Ο λόγος σαπίζει καταναλώνεται

στο λόγο αυτό κουβέντα δε γίνεται

και να που ο Οιδίπποδας τυφλώνεται

και να η Σαλώμη τα πέπλα της γδύνεται

Νίκη, νίκη, νίκη

Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα...

έτσι για να ξέρουμε που βαδίζουμε .....

url]

Εγώ ρε κορίτσια να ανησυχώ που το δικό μου το αγόρι δεν με έχει ανάγκη όταν πάει για ύπνο???Βέβαια ούτε εγώ τον έχω,αλλά βλέπω ότι παίζει αυτό πολύ στην παρέα μας!!!!Όταν ο άντρας μου νυστάζει μέσα σε 2 λεπτά έχει κοιμηθεί!!!!

Α κορίτσια σας προειδοποιώ και εγώ μιλάω σχετικά πολύ!Φάνταζομαι το έχετε καταλάβει από τα μηνύματά μου.Δεν είναι ποτέ λακωνικά!!!

Διαφημίσεις

Nai me to metro leo na katevo. Tha ertho na se paro apo to spiti sou kai tha paroume to metro stin agia paraskevi.

Αχ τέλεια!!!!Συμφωνώ!!!!Μιλάμε αύριο από το τηλέφωνο για να το κανονίσουμε!!!!!Αρκεί φυσικά να ξέρουμε και που θα πάμε γιατί ακόμα μέρος δεν έχουμε βρει!!!Κορίτσια σε μεγάλη καφετέρια γιατί είμαστε πολλές!!!!Πολύ χαίρομαι!!!!

Εγώ ρε κορίτσια να ανησυχώ που το δικό μου το αγόρι δεν με έχει ανάγκη όταν πάει για ύπνο???Βέβαια ούτε εγώ τον έχω,αλλά βλέπω ότι παίζει αυτό πολύ στην παρέα μας!!!!Όταν ο άντρας μου νυστάζει μέσα σε 2 λεπτά έχει κοιμηθεί!!!!

Α κορίτσια σας προειδοποιώ και εγώ μιλάω σχετικά πολύ!Φάνταζομαι το έχετε καταλάβει από τα μηνύματά μου.Δεν είναι ποτέ λακωνικά!!!

Σιγά μην ανησυχήσεις που κοιμάται απο μόνος του.

Αλίμονο σε εμάς που πρέπει να τους νταντεύουμε ....

Ωωωωχχχχ σαν να άρχισε και ο δικός μου.... Ρε συ Αναστσάκι συνεννοημένοι είναι ???

Εσείς που μιλάτε πολύ θα κάνετε μια πρώτη συνάντηση μόνες σας, να τα πείτε να μην βγάζετε άκρη, έτσι όταν θα είμαστε όλες μαζί, θα έχετε λιγότερα να πείτε (λέμε τώρα .....)

url]

Σιγά μην ανησυχήσεις που κοιμάται απο μόνος του.

Αλίμονο σε εμάς που πρέπει να τους νταντεύουμε ....

Ωωωωχχχχ σαν να άρχισε και ο δικός μου.... Ρε συ Αναστσάκι συνεννοημένοι είναι ???

Εσείς που μιλάτε πολύ θα κάνετε μια πρώτη συνάντηση μόνες σας, να τα πείτε να μην βγάζετε άκρη, έτσι όταν θα είμαστε όλες μαζί, θα έχετε λιγότερα να πείτε (λέμε τώρα .....)

Σωστό κι αυτό!!!Άντε να τον βάλεις και εσύ για ύπνο και άμα έχεις όρεξη τα λέμε και μετά!!!!Θέλω να δω κοριτσάκια μου όταν με το καλό έρθουν τα μωράκια σας ποιό από τα δύο θα βάζετε για ύπνο.Το μικρό ή το μεγάλο????Χαχαχαχα!!!Πλάκα θα έχει!!!!

Διαφημίσεις

Pou tha vrethoume oeooo ;;;

Yv7Sp2.png

Σωστό κι αυτό!!!Άντε να τον βάλεις και εσύ για ύπνο και άμα έχεις όρεξη τα λέμε και μετά!!!!Θέλω να δω κοριτσάκια μου όταν με το καλό έρθουν τα μωράκια σας ποιό από τα δύο θα βάζετε για ύπνο.Το μικρό ή το μεγάλο????Χαχαχαχα!!!Πλάκα θα έχει!!!!

Μη νομίζεις, μπορεί να τη σκαπουλάρουνε και το μεγάλο μωρό να κοιμίζει το μικρό!!!Με εμάς έτσι έγινε.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...