Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο κοριτσάρα μου....... μάλλον αυτός μας διάλεξε.......:rolleyes:

Όλες εμείς λοιπόν περνάμε ή περάσαμε δύσκολα...... η κάθε μια έχει τον δικό της γολγοθά.......

Ελπίζω κ εύχομαι να περάσετε όλες αυτόν τον δύσκολο δρόμο.....

Εγώ φαίνεται πως ίσως βρέθηκα στο "σωστό" δρομάκι.....αλλά πάλι είναι νωρίς να το πω ή να το πιστεψω.....θα δείξει........ θέλω τόσο πολύ να βρεθούμε όλες στο ίδιο μέρος...... όλες εσείς που παλεύετε για το δικό σας θαυματάκι..... σκίζεται η καρδιά μου όταν διαβάζω αποτυχίες σας...... σκέφτομαι τα δικά μου, κ το πως ένιωθα κάθε φορά.........

Χαίρομαι που είστε δυνατές..... κ που συνεχίζεται τον αγώνα σας..... πώς θα μπορούσατε να κάνετε άλλωστε....... εδώ βρίσκονται μόνο οι δυνατές....... αυτές που αντέχουν κ στο τέλος δικαιώνονται.....κ είμαι σίγουρη για όλες σας.......

Σας φιλώ..........

με συγκίνησες ρεεεεεεεεεε....σου βρηκα τα χρωματα που σου ελεγα....

Διαφημίσεις

Μορφάκι με καλείς στον καφενέ σας κ είμαι με τις πυζάμες...... ντροπή.....:oops:

Τεσπα...... έτσι κ αλλιώς για λίγο ήρθα.....:D

Δήμητρα τι κάνεις κοριτσάρα μου ???? ο μικρούλης??

τα είδα τα παιδικά δωμάτια............. τι τέλεια.........:D

dYw9p3.png

Νομιζω δεν θα χρειαστει.Θα γραφτεις κατευθειαν στο τζαβαρι λογικα.Απλα εγω ειχα απο το αμαζον λογαριασμο και μπαινεις με τον ιδιο κι εκει.Μην σε αγχωνει αυτο.Οταν βγαλεις την καρτα θα πας στο τζαβαρι να ανοιξεις λογαριασμο και να περασεις τη διευθυνση σου και τα στοιχεια της καρτας.Αγγλικα ξερεις οποτε θα το φτιαξεις μια χαρα;)

Εγω ειχα παρει πορτοφολακι κιπλινγκ πιο παλια.Το εχω ακομα αμα το εχει στο σαιτ θα στο δειξω

Ωραία οπότε πρώτο βήμα είναι η κάρτα μου.

Θσ φτιάξω αυτό και συνεχίζουμε.

Θα σου πω αν χρειαστώ βοήθεια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

https://www.javari.co.uk/dp/B00603A88A?ie=UTF8&pf_rd_r=135F77CQ66JT93DK2NGQ&pf_rd_m=A9UMZ77PKDFNW&pf_rd_t=2901&pf_rd_i=3000&pf_rd_p=471168373&pf_rd_s=right-1

αυτο αλλα σε αλλο σχεδιακι και χρωμα.Δεν το εχει να στο δειξω τωρα τελειωσε:(

Πολύ ωραίο!

Και η τσάντα μου όμως ωραία ε?

Φαντάζομαι θα έρθει μαζί με το μαιμουδακι....

Μη θυμωσω!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μορφάκι με καλείς στον καφενέ σας κ είμαι με τις πυζάμες...... ντροπή.....:oops:

Τεσπα...... έτσι κ αλλιώς για λίγο ήρθα.....:D

Δήμητρα τι κάνεις κοριτσάρα μου ???? ο μικρούλης??

τα είδα τα παιδικά δωμάτια............. τι τέλεια.........:D

Καλά είμαστε Βροχερούλα μου!

Όταν με κλωτσάει δηλαδή είμαι καλά.

Αν ξυπνήσω κι ο μικρός κοιμάται και δε με κλωτσησει..... είμαι σκατ@!

Όταν ξυπνήσει και φάω καναδυο, τότε χαμογελάω!

Στο site στην κεντρική σελίδα του, πανω δεξιά μπορείς να τα βάλεις να στα εμφανίζει ανα βαθμολογία.

Δηλαδή τα πιο ωραία πρώτα.

Θα πάρεις πολλές ιδέες.

Εσύ έφαγες καμία?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ωχ Δημητρα ξεχασα.ΣΤο αμαζον και το τζαβαρι βαζουν το ελληνικο φπα που δεν ειναι στη τιμη μεσα.Αν θες υπολογισε το ποσο θα σου παει ακριβως γτ θα δωσεις και κανενα 5ευρω για την καρτα σου στη τραπεζα.Και παλι φτηνοτερα θα σου ερθει απο οτι εκει που ελεγες αλλα σε ενημερωνω για να το υπολογισεις.Εγω δεν ξερω πως υπολογιζεις το φπα.ΞΑΝΘΙΑ χαχαχαχαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ωχ Δημητρα ξεχασα.ΣΤο αμαζον και το τζαβαρι βαζουν το ελληνικο φπα που δεν ειναι στη τιμη μεσα.Αν θες υπολογισε το ποσο θα σου παει ακριβως γτ θα δωσεις και κανενα 5ευρω για την καρτα σου στη τραπεζα.Και παλι φτηνοτερα θα σου ερθει απο οτι εκει που ελεγες αλλα σε ενημερωνω για να το υπολογισεις.Εγω δεν ξερω πως υπολογιζεις το φπα.ΞΑΝΘΙΑ χαχαχαχαχαχ

ασχολίαστο.....:rolleyes::rolleyes:

Χμ... με το ΦΠΑ παει 63. Συν 5 είναι 68.

Είναι στα 14 ευρώ η διαφορά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαστε Βροχερούλα μου!

Όταν με κλωτσάει δηλαδή είμαι καλά.

Αν ξυπνήσω κι ο μικρός κοιμάται και δε με κλωτσησει..... είμαι σκατ@!

Όταν ξυπνήσει και φάω καναδυο, τότε χαμογελάω!

Στο site στην κεντρική σελίδα του, πανω δεξιά μπορείς να τα βάλεις να στα εμφανίζει ανα βαθμολογία.

Δηλαδή τα πιο ωραία πρώτα.

Θα πάρεις πολλές ιδέες.

Εσύ έφαγες καμία?

Ωχ Θεέ μου........ τι με περιμένει......:rolleyes:

Πότε θα ησυχάσουμε δηλαδή????

Δεν έφαγα καμμιά ακόμη ρε γμτ......:( γιατί???

Εσύ σε ποια βδομάδα τον ένιωσες??? κ πως ακριβώς είναι ????

μήπως σαν ένα "νευρο" που χτυπάει ???? ή μπα.................?

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...