Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ωραια ειναι.Και το χρωμα μ αρεσει.Ειναι ακριβες ρε γαμωτο αυτες.Δλδ για καθημερινη τσαντα.Κοιταξες και σε javari;Γτ βαζει και προσφορες κατα διαστηματα και εχει kipling νομιζω

Οχι δεν έχω κοιτάξει.

Κοίτα. .. εγω στα καθημερινά πράγματα, ακριβώς επειδή τα ευχαριστιεμαι τόσο πολύ που τα χρησιμοποιώ (τα σκίζω με λίγα λόγια), δε με πειράζει να δώσω λεφτά.

Τα βγάζουν τα λεφτά τους.

Βέβαια παίρνω και φτηνιαρικα, αλλά αν δω κάτι που ξέρω ότι θα το βάλω 100 φορές, λεω γιατί όχι?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν έχω κοιτάξει.

Κοίτα. .. εγω στα καθημερινά πράγματα, ακριβώς επειδή τα ευχαριστιεμαι τόσο πολύ που τα χρησιμοποιώ (τα σκίζω με λίγα λόγια), δε με πειράζει να δώσω λεφτά.

Τα βγάζουν τα λεφτά τους.

Βέβαια παίρνω και φτηνιαρικα, αλλά αν δω κάτι που ξέρω ότι θα το βάλω 100 φορές, λεω γιατί όχι?

Καλα αν εχω να διαθεσω κατα διαστηματα παιρνω κι εγω πιο ακριβα.Τις τσαντες τις διαλυω ολες...ακριβες ή φτηνες...Να κοιτας και στο ebay βρισκεις καλες τιμες κι εκει.Εσυ ελεγες να την παρεις απο το σαιτ που μου εδειξες;;Στο javari ειναι φτηνοτερη

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα αν εχω να διαθεσω κατα διαστηματα παιρνω κι εγω πιο ακριβα.Τις τσαντες τις διαλυω ολες...ακριβες ή φτηνες...Να κοιτας και στο ebay βρισκεις καλες τιμες κι εκει.Εσυ ελεγες να την παρεις απο το σαιτ που μου εδειξες;;Στο javari ειναι φτηνοτερη

Βασικά έλεγα να την πάρω από το Avenue.

Πήγα last week και την είχε.

Νομίζω πιο ακριβά , 82 ευρώ, αλλά δε θα χρεωθω μεταφορικά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Βασικά έλεγα να την πάρω από το Avenue.

Πήγα last week και την είχε.

Νομίζω πιο ακριβά , 82 ευρώ, αλλά δε θα χρεωθω μεταφορικά.

Το javari στελνει χωρις μεταφορικα.Με 43 λιρες δε νομιζω να το βρεις φτηνοτερα

3231580x15ta1yz3w.gif

51.52 ευρω
σημερινη ισοτιμια αλλα ενταξει καπου εκει γυρω θα κυμαινεται εκτος κι αν χασεις την εκπτωση...ή μπορει και να εξαντληθει... γιατι τοσο εχει στο γαλαζιο χρωμα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Δεν έχω πιστωτική, εχω μια prepaid αλλά έχει λήξει.

Αν είναι θα πάω τη Δευτέρα να πάρω καινουργια, να βάλω λεφτά μέσα και μετά θα μου πεις πως γίνεται?

Ναι βρε.Θα σου πω.Δεν εχεις λογαριασμο στο αμαζον;;;Με τον ιδιο μπαινεις και στο τζαβαρι

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι βρε.Θα σου πω.Δεν εχεις λογαριασμο στο αμαζον;;;Με τον ιδιο μπαινεις και στο τζαβαρι

Ε? Τι είναι το αμαζον?

Δεν έχω τίποτα τέτοιο.

Μακάρι να ήξερα.

Θα πω στον αντρα όταν έρθει από τη δουλειά να μου το φτιάξει το αμαζον.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ε? Τι είναι το αμαζον?

Δεν έχω τίποτα τέτοιο.

Μακάρι να ήξερα.

Θα πω στον αντρα όταν έρθει από τη δουλειά να μου το φτιάξει το αμαζον.

Νομιζω δεν θα χρειαστει.Θα γραφτεις κατευθειαν στο τζαβαρι λογικα.Απλα εγω ειχα απο το αμαζον λογαριασμο και μπαινεις με τον ιδιο κι εκει.Μην σε αγχωνει αυτο.Οταν βγαλεις την καρτα θα πας στο τζαβαρι να ανοιξεις λογαριασμο και να περασεις τη διευθυνση σου και τα στοιχεια της καρτας.Αγγλικα ξερεις οποτε θα το φτιαξεις μια χαρα;)

Εγω ειχα παρει πορτοφολακι κιπλινγκ πιο παλια.Το εχω ακομα αμα το εχει στο σαιτ θα στο δειξω

3231580x15ta1yz3w.gif

Βροχερή μου σε ευχαριστώ αγάπη...έστω και μια καλή κουβέντα από έναν άνθρωπο που έχει περάσει τόσα όσα εσύ με κάνει ακόμα πιο δυνατή...

Πολλά φιλιά αγαπημένη μου.

Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο κοριτσάρα μου....... μάλλον αυτός μας διάλεξε.......:rolleyes:

Όλες εμείς λοιπόν περνάμε ή περάσαμε δύσκολα...... η κάθε μια έχει τον δικό της γολγοθά.......

Ελπίζω κ εύχομαι να περάσετε όλες αυτόν τον δύσκολο δρόμο.....

Εγώ φαίνεται πως ίσως βρέθηκα στο "σωστό" δρομάκι.....αλλά πάλι είναι νωρίς να το πω ή να το πιστεψω.....θα δείξει........ θέλω τόσο πολύ να βρεθούμε όλες στο ίδιο μέρος...... όλες εσείς που παλεύετε για το δικό σας θαυματάκι..... σκίζεται η καρδιά μου όταν διαβάζω αποτυχίες σας...... σκέφτομαι τα δικά μου, κ το πως ένιωθα κάθε φορά.........

Χαίρομαι που είστε δυνατές..... κ που συνεχίζετε τον αγώνα σας..... πώς θα μπορούσατε να κάνετε άλλωστε....... εδώ βρίσκονται μόνο οι δυνατές....... αυτές που αντέχουν κ στο τέλος δικαιώνονται.....κ είμαι σίγουρη για όλες σας.......

Σας φιλώ..........

dYw9p3.png

Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο κοριτσάρα μου....... μάλλον αυτός μας διάλεξε.......:rolleyes:

Όλες εμείς λοιπόν περνάμε ή περάσαμε δύσκολα...... η κάθε μια έχει τον δικό της γολγοθά.......

Ελπίζω κ εύχομαι να περάσετε όλες αυτόν τον δύσκολο δρόμο.....

Εγώ φαίνεται πως ίσως βρέθηκα στο "σωστό" δρομάκι.....αλλά πάλι είναι νωρίς να το πω ή να το πιστεψω.....θα δείξει........ θέλω τόσο πολύ να βρεθούμε όλες στο ίδιο μέρος...... όλες εσείς που παλεύετε για το δικό σας θαυματάκι..... σκίζεται η καρδιά μου όταν διαβάζω αποτυχίες σας...... σκέφτομαι τα δικά μου, κ το πως ένιωθα κάθε φορά.........

Χαίρομαι που είστε δυνατές..... κ που συνεχίζεται τον αγώνα σας..... πώς θα μπορούσατε να κάνετε άλλωστε....... εδώ βρίσκονται μόνο οι δυνατές....... αυτές που αντέχουν κ στο τέλος δικαιώνονται.....κ είμαι σίγουρη για όλες σας.......

Σας φιλώ..........

με συγκίνησες ρεεεεεεεεεε....σου βρηκα τα χρωματα που σου ελεγα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...