Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δεν ειμαι τοσο ρε.Με τιποτα.Αλλα κολλησα τωρα.Θελω να να δω ποσο ειμαι.Και δεν μπορω να φαω κιολας πολυ.Ηδη τρωω βλακειες ποσο πια να φαω;:confused::confused::confused::confused: Και αν ανεβαινει και το σακχαρο πρεπει να κοβω και φαι μετα:roll:

Αυτο νομιζω σου παει:lol::lol::lol:

blue_playgirl.gif

ειδες εσυ που εισαι αδυνατη και μπορεις να φας....εχεις ζαχαρο......εγω που δεν εχω...δεν μπορω να φαω γιατί ειμαι χοντρή...

:confused::confused:

.....αυτό μου ταιριάζει λες;:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

βροχερήηηηηηηηηηηηηηηηη;τι κάνεις;μολις ετοιμαζόμουν να σου γράψω μπήκε πελάτης..

ναι....ναι......άσε τα ψέματα......:tongue::tongue:

Καλά είμαι........εσύ ?????? πως πάνε τα κέφια ???? δεν σε βλέπω πολύ ανεβασμένη......κ ας έχεις την κολλητή σου να σε πειράζει συνέχεια......:D

dYw9p3.png

ειδες εσυ που εισαι αδυνατη και μπορεις να φας....εχεις ζαχαρο......εγω που δεν εχω...δεν μπορω να φαω γιατί ειμαι χοντρή...

:confused::confused:

.....αυτό μου ταιριάζει λες;:rolleyes::rolleyes:

ναι:D:D:D κατσε να σου βρω και κανενα αλλο

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ναι....ναι......άσε τα ψέματα......:tongue::tongue:

Καλά είμαι........εσύ ?????? πως πάνε τα κέφια ???? δεν σε βλέπω πολύ ανεβασμένη......κ ας έχεις την κολλητή σου να σε πειράζει συνέχεια......:D

ποναει η κοιλιά μου....δεν μπορώ να κοιμηθώ.....γλιστρησα σήμερα στο μαγαζί και φοβήθηκα.....εεεεεε....τι άλλο....ααααα...ειμαι ακόμα μπουκωμένη απο το συνάχι...θελεις κιάλλλα;:lol::lol:

Διαφημίσεις

ποναει η κοιλιά μου....δεν μπορώ να κοιμηθώ.....γλιστρησα σήμερα στο μαγαζί και φοβήθηκα.....εεεεεε....τι άλλο....ααααα...ειμαι ακόμα μπουκωμένη απο το συνάχι...θελεις κιάλλλα;:lol::lol:

ακομα δεν πηρες παναντολ;:roll::roll::roll::roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...