Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μμμμ εμαθες και το αβαταρ τρομαρα σουmimimo-mouse-smiley-043.gif

Η υπογραφη σου ταιριαζει.Καθε φορα που μου μιλας σου τρεχουν τα σαλια χαχαχαχαχαχ

Τωρα που το σκεφτομαι....Πως θα το αλλαξεις το αβαταρ;Αφου δεν εχεις καθολου τωρα mimimo-mouse-smiley-037.gif

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

εσυ το ξεκινησες!Πεταγεσαι σαν να μην πω:tongue::roll: Με πληγωσες βαθια τωρα...cool-smiley-054.gif

σαν τσουτσού.....πες το ντρεπεσαι;κοριτσια ψαξτε για πιο νοσοκομειο εφημερευει....η ροζαλίντα πληγωθηκε...

:confused::lol::lol:

Διαφημίσεις

σε λιγουρευομαι....μιαμ...μιαμ...:tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχ ρε σειςςς ζυγιστηκα σημερα σε μια ακυρη ζυγαρια και με εβγαλε 42μισο:shock::shock::shock::shock: Εγκεφαλικο κοντεψα να παθω.Πρεπει να παρω μπαταριες αυριο να ζυγιστω τη σανιδα του wii που ειναι ακριβειας

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχ ρε σειςςς ζυγιστηκα σημερα σε μια ακυρη ζυγαρια και με εβγαλε 42μισο:shock::shock::shock::shock: Εγκεφαλικο κοντεψα να παθω.Πρεπει να παρω μπαταριες αυριο να ζυγιστω τη σανιδα του wii που ειναι ακριβειας
τι θες να βαλεις;;;;Να σου βρω.:P

42 κιλάαααααααα;και ζεις ακόμα;ενα ωραίο να με εκφράζει....

:rolleyes::rolleyes:

42 κιλάαααααααα;και ζεις ακόμα;ενα ωραίο να με εκφράζει....

:rolleyes::rolleyes:

Δεν ειμαι τοσο ρε.Με τιποτα.Αλλα κολλησα τωρα.Θελω να να δω ποσο ειμαι.Και δεν μπορω να φαω κιολας πολυ.Ηδη τρωω βλακειες ποσο πια να φαω;:confused::confused::confused::confused: Και αν ανεβαινει και το σακχαρο πρεπει να κοβω και φαι μετα:roll:

Αυτο νομιζω σου παει:lol::lol::lol:

blue_playgirl.gif

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...