Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πες μαρήηηηηηηηηηηηη....

Αλήθειααααααααααααααααααααααα????

ρικά μου το ξέρεις οτι το θέλω πααααααααααρα πολύ....αλλά δεν θα με αφήσει...αρχίζουν και οι γιορτες τωρα..ουτε καν τολμάω να του το πω...

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες.......

Αναστασία μου.......όσο λυπάμαι για το ότι δεν προχώρησε η προσπάθεια σου.......άλλο τόσο χαίρομαι που δεν το έβαλες κάτω....... που σηκώθηκες ξανά κ γέμισες με θάρρος πίστη κ δύναμη ......που έσφιξες τα δόντια κ προχωράς......... κ εσύ....κ το Ανιτάκι......κ η Καλέ μας.......... μην κοιτάτε πίσω.....κ μην τα παρατήσετε ποτέ....... μπράβο σας κορίτσια..............

dYw9p3.png

πολυ βλακεια αυτη η υπογραφη..θα το αλαξω το βραδυ...με την βοήθεια της ροζαλίντας....που θελει να παρει ροζ γαλότσες....χαχαχα.....αααααα....θελω να βαλω και αβαταρ...:lol::lol::lol:

πολυ βλακεια αυτη η υπογραφη..θα το αλαξω το βραδυ...με την βοήθεια της ροζαλίντας....που θελει να παρει ροζ γαλότσες....χαχαχα.....αααααα....θελω να βαλω και αβαταρ...:lol::lol::lol:

Μμμμ εμαθες και το αβαταρ τρομαρα σουmimimo-mouse-smiley-043.gif

Η υπογραφη σου ταιριαζει.Καθε φορα που μου μιλας σου τρεχουν τα σαλια χαχαχαχαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...