Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι αλλά το κόκκινο πάει πιο πολύ με τα μπεζοκαφε από ότι το μαύρο...Εμένα τουλάχιστον μου αρέσει να το βλέπω σαν συνδυασμό...

ελπιζω να μην ειμαι σαν καραγκιοζης μονο με το χακι παλτο και τις κοκκινες γαλοτσες:tongue: πρεπει να το ταιριαξω με μια κοκκινη ομπρελα νομιζω:rolleyes::lol:Θα τις φοραγες σε φαση που παιζει και να βρεξει;Γιατι οι καφε μου φαινονται πιο διακριτικες να τις βαζω και οταν δεν εχει καταιγιδες.Γτ ως γνωστον φευγεις το πρωι που ψιλοβρεχει και μετα εχει ηλιο

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Βγηκαν...ημουν 1η προτινομενη απο τον Διευθυντη και πηραν 7 ασχετοι λογω βουλευτων βισμάτων....εχω κανει ενσταση και θα το κυνηγησω με δικηγορο.

Ειμαι πληροφορικης, μεταπτυχιακο, 2 γλωσσες, διοικητικη εμπειρια, αριστες αξιολογησεις και 1η προτιμηση του Διευθυντη και πηρν αποσπαση αλλοι...

Ναι δε μου αρεσει το καφε παρα πολυ και ειναι και σοκολα...αλλα αν εχεις παλτο που ταιριαζει αλλο αυτο...

ΛΙΝΑΚΙ μου δε θελω τετοια...μια παρεα ειμαστε!

Ρε παιδί μου αυτά τα βίσματα μας έχουν καταστρέψει...Αν και προβλέπω να την πατάνε γιατί έχεις όλα τα προσόντα και κάτι παραπάνω....;););););););)

cOiVp2.png

ελπιζω να μην ειμαι σαν καραγκιοζης μονο με το χακι παλτο και τις κοκκινες γαλοτσες:tongue: πρεπει να το ταιριαξω με μια κοκκινη ομπρελα νομιζω:rolleyes::lol:Θα τις φοραγες σε φαση που παιζει και να βρεξει;Γιατι οι καφε μου φαινονται πιο διακριτικες να τις βαζω και οταν δεν εχει καταιγιδες.Γτ ως γνωστον φευγεις το πρωι που ψιλοβρεχει και μετα εχει ηλιο

Ρε δεν είναι ότι δεν ταιριάζουν, απλά είναι πιο έντονο σε σχέση με το καφέ...Εμένα έτσί όπως είναι μου αρέσουν και για βροχή και για την υποψία της....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ρε δεν είναι ότι δεν ταιριάζουν, απλά είναι πιο έντονο σε σχέση με το καφέ...Εμένα έτσί όπως είναι μου αρέσουν και για βροχή και για την υποψία της....

εχει και σε ροζ:tongue::tongue:καλα εγω αυτες θα επαιρνα κανονικα :lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...