Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι παρεούλα,θα μετράμε τις ημέρες μαζί!Σε ποια μονάδα βρισκεσαι;Αθήνα;

Πάρε στο νοσοκομείο κατευθειαν κ θα σε συνδέσουν,ζητά να σου κλείσουν εκεί ραντεβού.Την τελευταια φορά εγώ έτσι το έκανα.

Αθήνα στο γεννεσις. Εσύ; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Να πω και εν ολίγοις τα δικά μου...δεν έκανα υπέρηχο σήμερα η γιατρός είχε τοκετό, θα πάω την Δευτέρα.

ποια ημέρα θα είσαι τη Δευτέρα? νωρίς δεν ήταν αν πήγαινες σήμερα?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Καλώς την! :-)

Τελικά θα βρεθούμε Αθήνα έτσι?

Ωραία.

Σε ποια περιοχή? Κολωνάκι ή Θησείο?

Χάθηκα λίγο. :confused:

Nai nai tha vrethoume !!!

Tha erthei kai to zamponelaki, mpori kai kelly kai christine29.

A den ksero pou tha vrethoume. Kapou sto kentro ala pou ;;;

Yv7Sp2.png

ποια ημέρα θα είσαι τη Δευτέρα? νωρίς δεν ήταν αν πήγαινες σήμερα?

Εσυ κοριτσάκι πως και τόσο αργά?Φοβάσε?

Νωρίς... έχω ένα κύκλο από την τελευταία διέγερση άστα να πάνε από 21 εως 29 μέρες, ελπίζω να σταθεροποιηθεί και να βρίσκω πιο ευκολα τις γόνιμες.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!!!Γύρισα πριν λίγο και δίαβαζα πάλι τα σεντόνια που γράψατε σήμερα!!!!Αχ δεν με λυπάστε καθόλου!!!Να γυρνάω τέτοια ώρα και να πρέπει να διαβάζω και ώρεςςςςςς!!!!!

Pink hat χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!!!!Ξέρω ότι ανησυχείς,αλλά θα κάνεις ένα βήμα τη φορά!!!!Θα προσευχόμαστε όλες για σένα να πάνε όλα καλά.Και θα πάνε κοπέλα μου γιατί σου αξίζει!!!!!

Βόρειες πολύ χάρηκα που περάσατε όμορφα!!!!Η πλάκα σας τέλεια και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ψιλοτσίμπισα!!!!Ποιά την σκέφτηκε βρε κακούργες????

Τελικά απ'ότι κατάλαβα θα συναντηθούμε στο κέντρο.Θα πάμε που Κολωνάκι???Πρέπει να το κανονίσουμε κορίτσια!!!Ούτε εγώ σας έχω δει στο FB γιατί απλά δεν έχω.Πώς θα αναγνωρίσουμε η μια την άλλη????

Πρόεδρε καταλαβαίνω ότι στεναχωρήθηκες σήμερα,αλλά πάει πέρασε τώρα.Άλλωστε σε μια παρέα με τόσες πολλές γυναίκες θα γινόταν και κάτι κάποια στιγμή.Τώρα όμως όλα καλά έτσι?

Εσυ κοριτσάκι πως και τόσο αργά?Φοβάσε?

Νωρίς... έχω ένα κύκλο από την τελευταία διέγερση άστα να πάνε από 21 εως 29 μέρες, ελπίζω να σταθεροποιηθεί και να βρίσκω πιο ευκολα τις γόνιμες.

Νομίζω Αναστασία μου ότι και την Δευτέρα καλά είναι.Αφού κάνεις γούτσου γούτσου μέρα παρά μέρα οπωσδήποτε θα πέσεις μέσα,μην ανησυχείς καθόλου!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!!!Γύρισα πριν λίγο και δίαβαζα πάλι τα σεντόνια που γράψατε σήμερα!!!!Αχ δεν με λυπάστε καθόλου!!!Να γυρνάω τέτοια ώρα και να πρέπει να διαβάζω και ώρεςςςςςς!!!!!

Pink hat χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!!!!Ξέρω ότι ανησυχείς,αλλά θα κάνεις ένα βήμα τη φορά!!!!Θα προσευχόμαστε όλες για σένα να πάνε όλα καλά.Και θα πάνε κοπέλα μου γιατί σου αξίζει!!!!!

Βόρειες πολύ χάρηκα που περάσατε όμορφα!!!!Η πλάκα σας τέλεια και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ψιλοτσίμπισα!!!!Ποιά την σκέφτηκε βρε κακούργες????

Τελικά απ'ότι κατάλαβα θα συναντηθούμε στο κέντρο.Θα πάμε που Κολωνάκι???Πρέπει να το κανονίσουμε κορίτσια!!!Ούτε εγώ σας έχω δει στο FB γιατί απλά δεν έχω.Πώς θα αναγνωρίσουμε η μια την άλλη????

Πρόεδρε καταλαβαίνω ότι στεναχωρήθηκες σήμερα,αλλά πάει πέρασε τώρα.Άλλωστε σε μια παρέα με τόσες πολλές γυναίκες θα γινόταν και κάτι κάποια στιγμή.Τώρα όμως όλα καλά έτσι?

Θα αναγνωρίσεις εμένα! !

Θα σκάσω με καπέλο, γυαλί και εφημερίδα! !

Πάντα στη μαλ/!/@κία και στο χαβαλέ ειμαι πρώτη! ! :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Θα αναγνωρίσεις εμένα! !

Θα σκάσω με καπέλο, γυαλί και εφημερίδα! !

Πάντα στη μαλ/!/@κία και στο χαβαλέ ειμαι πρώτη! ! :tongue:

Ωραία,τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!!!Πολύ πλάκα έχεις ρε Δημητρούλα!!!!

Κορίτσια το μωρό μουγκρίζει..θέλει αγκαλιτσα για να κοιμηθει πάω να τον βάλω για ύπνο και επανερχομαι!!

Αχ μωρέ τι γλυκό που είναι το αγοράκι σου!!!Σε περιμένουμε!!!

Eλα εσύ και βάζω ολόκληρο αρνί και δεν ξανακάνω δίαιτα για 10 χρόνια...;);)

σε ευχαριστώ βρε μωρό ....

χτύπησες φλέβα .....

δεν τρώω αρνί, κατσίκι, λαγό, ορτύκι ....

Εγώ εσένα θέλω να δω, πλάκα έκανα για το φαγητό ....

Ναι η 7η είναι αρα και για Δευτέρα δεν έχουμε πρόβλημα.

Σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα, μια χαρά θα είναι και η Δευτέρα.

Μέσα στην τρέλα ξεχαστήκαμε ρε γμτ.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...