Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλη επιτυχία καλη μου κοπελουδα!

Η Παρασκευή, η μεγαλη μερα είναι τόσο κοντα!!

Ευχαριστω προεδρουλη!

Αντε να δουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Οχι :(....ειχα 3 μαζεμένες το ευχαριστηθηκα...

Αυριο θα κανω αυτοσυγκρατηση για τη χοριακή.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!:P:p:p

Μπράβο, η καλή ψυχολογία είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Το πρωί της παρασκεύης θα τα ψιλοπαίξεις, τουλάχιστον εγώ έτσι έπαθα την τελευταία ώρα πριν την απάντηση, αλλά μόλις ακούσεις τα ευχάριστα θα ρίξεις ένα κλάμμα χαράς και θα ηρεμήσεις!!!!!

cOiVp2.png

Ολα θα πανε τελεια!!!!!!!

Ειπαμε δεν θελω αλλα αρνητικα και ευτυχως εχει αρχισει να με ακουει ο θεουλης!!!!!!!

οοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω zamponelaki!

Είπαμε...ας ειναι τουλάχιστον οι 3ες οι τυχερες! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μπράβο, η καλή ψυχολογία είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Το πρωί της παρασκεύης θα τα ψιλοπαίξεις, τουλάχιστον εγώ έτσι έπαθα την τελευταία ώρα πριν την απάντηση, αλλά μόλις ακούσεις τα ευχάριστα θα ρίξεις ένα κλάμμα χαράς και θα ηρεμήσεις!!!!!

Rika μου, ειλικρινα δε μπορώ να σκεφτώ πως ειναι να ακούς θετικη χοριακή...αλήθεια στο λεω..

Την 1η φορά ηταν αρνητική, ανοιξα εγω και ειδα το χαρτί, το έκανα σε μικροβιολογικο στην πόλη μου.

Την 2η με πήραν απο το κεντρο και μου ειπαν οτι ναι μεν δεν ειναι αρνητική αλλα οτι ειναι μικρή και σιγουρα θα πεσει :(

Την επαναληπτικη την εκανα μετα απο 2 ημερες στην πόλη μου και πάλι εγω ανοιξα το χαρτί που ηταν αρνητικη...

Δε μπορώ να σκεφτώ πως νιώθει κανεις όταν μετα από 3 εξωσωματικες, δεκάδες εξετάσεις, πολλούς γιατρούς (και κάποιοι απαράδεκτοι), 12.000 ευρώ σε ένα χρόνο και πολλά άλλα ακουει θετική χοριακή....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Rika μου, ειλικρινα δε μπορώ να σκεφτώ πως ειναι να ακούς θετικη χοριακή...αλήθεια στο λεω..

Την 1η φορά ηταν αρνητική, ανοιξα εγω και ειδα το χαρτί, το έκανα σε μικροβιολογικο στην πόλη μου.

Την 2η με πήραν απο το κεντρο και μου ειπαν οτι ναι μεν δεν ειναι αρνητική αλλα οτι ειναι μικρή και σιγουρα θα πεσει :(

Την επαναληπτικη την εκανα μετα απο 2 ημερες στην πόλη μου και πάλι εγω ανοιξα το χαρτί που ηταν αρνητικη...

Δε μπορώ να σκεφτώ πως νιώθει κανεις όταν μετα από 3 εξωσωματικες, δεκάδες εξετάσεις και γιατρούς, 12.000 ευρώ σε ένα χρόνο και πολλά άλλα ακουει θετική χοριακή....

Νομίζω ότι όσο μεγαλύτερη η ταλαιπώρία τόσο μεγαλύτερη και η χαρά. Οπότε την Παρασκεύη θα σε ακούσω μέχρι έδω που είμαι. Και προσεξέ, είμαι Σάμο....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Ακομα σκέφτομαι το γλυκο σου και χαμογελαστό προσωπακι και χαμογελαω σα χαζη!

Είπα τα καλύτερα για σενα στη μαμα μου οσο ημασταν κομμωτηριο!

Μήπως σε ερωτευτηκα κεραυνοβολα;

:P

Ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι και γω ήταν έρωτας με την πρωτη ματια;););)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

leuta και anitaki λίγη υπομονή ακόμη 2-3 μερούλες.Ξέρω δεν είναι εύκολο,αλλά πρέπει και ούτε λόγος για τεστ κούκλες μου!!!!!Σας ακούμε πολύ καλά,δεν ξεφεύγετε με τίποτα.

zamponelaki πολύ χάρηκα που σε ξανακούσαμε!!!!!Τι καλά.Μην μας φύγεις πάλι έτσι?

kelly και labrinipo τι κάνουν τα ζουζούνια σας?Είναι καλύτερα?Προσοχή να μην κολήσετε εγκυούλες μου.Να φοράτε μασκούλες!

mimitra και anastasia πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα αν και δεν είχα καμία αμφιβολία.Ελπίζω σύντομα να τα πούμε όλες μαζί.

zetaki πολύ ευχάριστα τα νέα σου.Μπράβο!!!!Όλα καλά λοιπόν.

christine μου αύριο έχεις υπέρηχο?Όλα καλά να πάνε και να δεις το μπεμπέκι σου!!!!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι εσάς τις έμπειρες?Προσπαθώ να μαζέψω τα δικαιολογητικά για να κλείσω ραντεβού και να περάσω από επιτροπή.Λέει λοιπόν ότι πρέπει να έχω 2 σπερμοδιαγράμματα με διαφορά 2 μηνών.Εμείς έχουμε ένα από το κέντρο το Φλεβάρη,αλλά το άλλο το θέλουν από δημόσιο νοσοκομείο και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πρέπει να το κάνει τον Απρίλη.Εγώ όμως θέλω ήδη να κλείσω ραντεβού για να μην χάνω χρόνο,δεν φαντάζομαι να υπάρχει πρόβλημα?Επίσης λέει ότι το σπερμοδιάγραμμα πρέπει να δείχνει αζωοσπερμία ή αριθμό κάτω των 2.000.000,εμάς το πρόσφατο έδειξε αριθμό 3.000.000.Επίσης λέει ότι η σαλπιγγογραφία πρέπει να δέιχνει αποφραγμένες σάλπιγγες ή αφαίρεσή τους,ενώ εμένα η σαλπιγγογραφία μου είναι καλή,αλλά την έχω κάνει πέρυσι τον Μάη.Χρειάζεται να κάνω νέα?Φοβάμαι μην μας απορρίψουν και έχω αγχωθεί.Θα ρωτήσω και στο κέντρο να μου πουν,αλλά είπα μήπως ξέρετε και εσείς κάτι σχετικό.Ο ασφαλιστικός μας φορέας είναι το ΙΚΑ.

Σας φιλώ γλυκά κοριτσάρες μου!!!!

leuta και anitaki λίγη υπομονή ακόμη 2-3 μερούλες.Ξέρω δεν είναι εύκολο,αλλά πρέπει και ούτε λόγος για τεστ κούκλες μου!!!!!Σας ακούμε πολύ καλά,δεν ξεφεύγετε με τίποτα.

zamponelaki πολύ χάρηκα που σε ξανακούσαμε!!!!!Τι καλά.Μην μας φύγεις πάλι έτσι?

kelly και labrinipo τι κάνουν τα ζουζούνια σας?Είναι καλύτερα?Προσοχή να μην κολήσετε εγκυούλες μου.Να φοράτε μασκούλες!

mimitra και anastasia πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα αν και δεν είχα καμία αμφιβολία.Ελπίζω σύντομα να τα πούμε όλες μαζί.

zetaki πολύ ευχάριστα τα νέα σου.Μπράβο!!!!Όλα καλά λοιπόν.

christine μου αύριο έχεις υπέρηχο?Όλα καλά να πάνε και να δεις το μπεμπέκι σου!!!!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι εσάς τις έμπειρες?Προσπαθώ να μαζέψω τα δικαιολογητικά για να κλείσω ραντεβού και να περάσω από επιτροπή.Λέει λοιπόν ότι πρέπει να έχω 2 σπερμοδιαγράμματα με διαφορά 2 μηνών.Εμείς έχουμε ένα από το κέντρο το Φλεβάρη,αλλά το άλλο το θέλουν από δημόσιο νοσοκομείο και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πρέπει να το κάνει τον Απρίλη.Εγώ όμως θέλω ήδη να κλείσω ραντεβού για να μην χάνω χρόνο,δεν φαντάζομαι να υπάρχει πρόβλημα?Επίσης λέει ότι το σπερμοδιάγραμμα πρέπει να δείχνει αζωοσπερμία ή αριθμό κάτω των 2.000.000,εμάς το πρόσφατο έδειξε αριθμό 3.000.000.Επίσης λέει ότι η σαλπιγγογραφία πρέπει να δέιχνει αποφραγμένες σάλπιγγες ή αφαίρεσή τους,ενώ εμένα η σαλπιγγογραφία μου είναι καλή,αλλά την έχω κάνει πέρυσι τον Μάη.Χρειάζεται να κάνω νέα?Φοβάμαι μην μας απορρίψουν και έχω αγχωθεί.Θα ρωτήσω και στο κέντρο να μου πουν,αλλά είπα μήπως ξέρετε και εσείς κάτι σχετικό.Ο ασφαλιστικός μας φορέας είναι το ΙΚΑ.

Καλημέρα Ζαμπονελάκι, το σπερματοδιάγραμμα μπορείς να το κάνεις σε οποιοδήποτε εργαστήριο που είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, για την σαλπιγγογραφία δεν γνωρίζω, αλλά και δεν νομίζω να πρέπει να κάνεις άλλη.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

l

Καλημέρα κοριτσάρα μου,

επειδή είχα ακριβώς το ίδιο με θέμα με σένα, θα σου πω τι έγινε οταν πήγα εγώ επιτροπή.

Καταρχήν πάρε κλέισε ραντεβού γιατί κάνει γύρω στο μήνα.

Η σαλπιγγογραφία πρέπει να είναι τελευταίας πενταετίας, αρα είσαι ΟΚ.

Δεν είναι ανάγκη να γράφει αποφραγμένες, ούτε εμένα δεν το έγραφε, μάλιστα έλεγε οτι είναι διαβάτες. Εγώ είχα και λαπαροσκόπηση.

Χρειάζεσαι όμως απαραίτητα το παρεπεμπτικό απο τον γυναικολόγο του ΙΚΑ, το οποίο θα ανφέρει τον λόγο της εξωσωματικής π.χ. ανεξήγητη υπογονιμότητα ή οτι είναι.

Τώρα για το σπερμοδιάγραμμα, απλούστατο πας στο κέντρο, μπαίνουν στο αρχείο τους και σου αλλάζουν την ημερομηνία, την βάζουν προγενέστερα, υπολογίζεις το τρίμηνο και είσαι ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!!

Εδώ Θεσσαλονίκη δεν κοιτάνε καν τις ημερομηνίες, ήταν πολύ χαλαρά τα πράγματα.

Εγώ αυτό έκανα, και όλο τον φάκελο μου τον ετοίμασε το κέντρο.

Μην αγχώνεσαι, είναι πολύ απλό το θέμα.

Όλα καλά θα πάνε θα δεις.

Εγω είχα φάει φρίκη και τελικά δεν ήταν τίποτα.

url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ομορφιές!!!!

Rodo μου, ούτε εγώ έχω απάντηση στο πρόβλημά σου ελπίζω μόνο να μην είναι εξωμήτριο.... Πάντως αν κάνεις και άλλη χοριακή και η τιμή δεν πέφτει ή ανέβηκε κιαλλο νομίζω πρέπει να πας σε κάποιον που να έχει εξειδικευμένο εξοπλισμό, διότι μπορούν να το βρούν το εξωμήτριο αν υπάρχει!!!! Δηλαδή δεν έχει και πολλούς τόπους που μπορεί να είναι, είτε στις σάλπτιγγες, είτε στην ωοθήκη και πολυυυ σπάνια στην κοιλιά... Δεν καταλαβαίνω... Δηλαδή όταν σε βλέπει στον υπέρηχο δεν βλέπει τίποτα στη μήτρα σου??? Ισως να είναι και όπως λένε οι κοπέλες, απλά να αργεί να πέσει η χοριακή... Μας λες τα νέα σου χχχχ

Lambrinipo μου ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!!!! Μακαρι να μπορούσα να έρθω!!! Και σεις όποτε θέλετε να κοπιάσετε!!!

Zamponelaki μου καλά κάνεις και θα προχωρήσεις σε υστεροσκόπιση. Και γω έτσι έκανα και μου αφαίρεσαν και ένα πολύποδα και καθάρισαν συμφήσεις. Καλύτερα που δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα αυτό σημαίνει ότι τα chances είναι υπερ σας για την επόμενη φορά! χχχ

LIN και zetta μου μπράβο πολύ καλά τα αποτελέσματά σας! Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα υποδεχθείτε τα μωράκια σας! I am happy for u!

Leutaκι μα είσαι έξπερτ εσύ!!!! Σίγουρα γράφεις βιβλίο! Πόσες γνώσεις βρε κοριτσάκι! Άντε αύριο θα έχουμε τα ευχάριστα ναι???? :)

mimitra μου και ANASTASIA μου, είστε τέλειες και ας μη σας γνώρισα ποτέ από κοντά! Το καταλαβαίνω! Αντε ξεκινάτε και σεις!!!! Να συμπεθερέψουμε όπως είπε και μια κοπέλα! χιχιχιχι

ΑΝΙΤΑΚΙ μου καλό γλυκό ΚΑΛΗΜΕΡΑ! που είσαι μπουμπου???Πως νοιώθεις??? Αύριο με το καλό θα έχουμε τα ευχάριστα και από σένα! ΜΑΚΑΡΙ!!!!!

ΧΧΧΧΧ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...