Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ειναι οι ιδιες σε καφε χρωμα.Σε μαυρο σκεφτομουνα αλλα ειναι καπου στις 70+ λιρες δεν υπαρχει περιπτωση...

Ή μαυρες ή κοκκινες ....................

ή πρασινες ΛΟΓΩ ΠΑΝΑΘΑ :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καφε οχι.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αααα και εγώ πάντα λαιτ παίρνω, όλα κι' όλα....:tongue::tongue::tongue:

Δεν θα είναι έντονο ρε, θα σπάει τη μαυρίλα και θα είναι σούπερ...Εγω πάντως δεν ξέρω αν το κατάλαβες, λέω να τα πάρεις...:P:p:p:p:p

αμα τις παρω θα τις βαλω οταν ξαναρθεις τωρα δεν προλαβαινω:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κ@ΛΟΒΑΡΕΜΑ τρελο!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Βγηκε εγκυκλιος να μη δινονται ανευ αποδοχων πλεον...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ 1 μερα πριν...........................................................

Το κάνανε και αυτό οι μ@#%$ες....Πάλι καλά ήσουνα τυχερή ρε κοριτσάρα μου...Για απόσπασή παίζει καθόλου ή τίποτα???

Και μια φίλη μου ήταν για Ηρακλειο, και πέρασε το Σεπτέμβρη με αναρρωτικες και κατέβηκε τη Δευτέρα για να βγεί ανευ αποδοχών αλλά τελικά βγήκε η απόσπαση για Σάμο...Τυχερή ήτανε...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Και εμένα δε μου αρέσουν οι καφέ, αλλά δεν μου αρέσει και γενικά το χρώμα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

ελεγα οτι θα πηγαινουν καλυτερα με τα μπεζοκαφεχακι(εγραψα παλι η ατιμη.Μιραρακη που εισαι να με καμαρωσεις;):tongue::tongue: απο πανω που εχω

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Το κάνανε και αυτό οι μ@#%$ες....Πάλι καλά ήσουνα τυχερή ρε κοριτσάρα μου...Για απόσπασή παίζει καθόλου ή τίποτα???

Και μια φίλη μου ήταν για Ηρακλειο, και πέρασε το Σεπτέμβρη με αναρρωτικες και κατέβηκε τη Δευτέρα για να βγεί ανευ αποδοχών αλλά τελικά βγήκε η απόσπαση για Σάμο...Τυχερή ήτανε...

Βγηκαν...ημουν 1η προτινομενη απο τον Διευθυντη και πηραν 7 ασχετοι λογω βουλευτων βισμάτων....εχω κανει ενσταση και θα το κυνηγησω με δικηγορο.

Ειμαι πληροφορικης, μεταπτυχιακο, 2 γλωσσες, διοικητικη εμπειρια, αριστες αξιολογησεις και 1η προτιμηση του Διευθυντη και πηρν αποσπαση αλλοι...

πρασινες με τιποτα:tongue::tongue::tongue: γτ οχι οι καφε;Δεν σ αρεσουν γενικα;

Ναι δε μου αρεσει το καφε παρα πολυ και ειναι και σοκολα...αλλα αν εχεις παλτο που ταιριαζει αλλο αυτο...

Σας χαιρετω μη χαλαω και την παρεα σας.

Να'στε καλα και να περνατε ομορφα.

ΛΙΝΑΚΙ μου δε θελω τετοια...μια παρεα ειμαστε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ναι ναι τα εκλεισα....:rolleyes::rolleyes:

ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΗ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σας χαιρετω μη χαλαω και την παρεα σας.

Να'στε καλα και να περνατε ομορφα.

Και εσύ Λινάκι να περνάς καλά, η παρέα δεν χαλάει όταν έχουμε καλή διάθεση και κατανόηση...Θα είναι πάντα ανοιχτή να σε εμψυχώνει στις προσπάθειες σου, και όποτε θέλεις να μοιραστεις κάτι...

cOiVp2.png

ελεγα οτι θα πηγαινουν καλυτερα με τα μπεζοκαφεχακι(εγραψα παλι η ατιμη.Μιραρακη που εισαι να με καμαρωσεις;):tongue::tongue: απο πανω που εχω

Ναι αλλά το κόκκινο πάει πιο πολύ με τα μπεζοκαφε από ότι το μαύρο...Εμένα τουλάχιστον μου αρέσει να το βλέπω σαν συνδυασμό...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...