Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ε εντάξει και με το νόμο τρως άφοβα...Δε θα έχω τύψεις αμα γουρουνιάσουμε τρελά....

ναι βρε.Το εχω παρει πρεφα οτι εχει κατεβει γι αυτο τρωω οτι να ναι:lol::cool: Καλα τα kfc κοτοπουλο ειναι ετσι κι αλλιως μονο απο τις πατατες αν ηταν θα ανεβαινε (και λιγο απο το περισσευουμενο λιπος):tongue:Να ειχα παρει και το ρολακι απο τα cinnabon καλα θα ηταν:rolleyes:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

39 λιρες δλδ;ποσο;καλα κανεις και εγω κακως συμμετυχα....

Κατσε να δω σημερα ισοτιμια να σου πω ακριβως

η κοκα κολα εκανε την δουλειά...:tongue::tongue:

:lol::lol::lol: παντα παιρνω λαιτ.Ακομα κι ειναι να φαω γουρουνοπουλο χαχαχαχ

Εννοείται να το τολμήσεις και θα είσαι trendy...

Αλλα το σκεφτομαι αμα θα φοραω κανενα μαυρο παλτο θα φαινεται παααρα πολυ εντονο χαχαχα Αχ δε ξερω...

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν θέλω εγώ όμως...

Καλό θα ήταν πριν γράφεις σχόλια του τύπου αόρατη είμαι και τα λοιπά να κάνεις την αυτοκριτική σου για το πόσο ορατές είμαστε εμείς σε σένα...

Τοτε για ρωτησες

Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενη;

πετας μια κουβεντα κ ριχνεις το φταιξιμο σε εμενα

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

ε ρε ρικα δεν μπορώ αλλο.....καθε μερα κατι γινεται.

Μεσα στη ζωή είναι και αυτά Μορφάκι, τόσα άτομα εδώ μέσα κάπου γίνονται και παρεξηγήσεις...Όταν τα καλοσκεφτόμαστε τα βλέπουμε πιο καθάρα...Όλα τα κορίτσια ξέρουν τι είναι σημαντικό στη ζωή της κάθεμιας και τι όχι και ότι όλα τα υπόλοιπα είναι γλειφιτζούρια για να περνάμε την ώρα μας...Μακάρι τα προβλήματα τα μας όλα να είναι οι μικροπαρεξηγήσεις εδω πέρα...

cOiVp2.png

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ μου αρεσαν οι γαλοτσες να τις παρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

οι 39 λιρες -> 46.10 ευρω

οι 52 λιρες -> 61.46 ευρω

ε εχουν μια καλη διαφορα η κοκκινη απο τη καφε

βαλε να δω και τις καφε και θα σου πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κατσε να δω σημερα ισοτιμια να σου πω ακριβως

:lol::lol::lol: παντα παιρνω λαιτ.Ακομα κι ειναι να φαω γουρουνοπουλο χαχαχαχ

Αλλα το σκεφτομαι αμα θα φοραω κανενα μαυρο παλτο θα φαινεται παααρα πολυ εντονο χαχαχα Αχ δε ξερω...

Αααα και εγώ πάντα λαιτ παίρνω, όλα κι' όλα....:tongue::tongue::tongue:

Δεν θα είναι έντονο ρε, θα σπάει τη μαυρίλα και θα είναι σούπερ...Εγω πάντως δεν ξέρω αν το κατάλαβες, λέω να τα πάρεις...:P:p:p:p:p

cOiVp2.png

οι 39 λιρες -> 46.10 ευρω

οι 52 λιρες -> 61.46 ευρω

ε εχουν μια καλη διαφορα η κοκκινη απο τη καφε

Γεια σου Εφάκι μου, και εγώ κόκκινο ψηφίζω....

Πως περνάει η μέρα σου τώρα που περιλαμβάνει και καφεδάκια????

cOiVp2.png

Τις ειδα..ΚΟΚΚΙΝΕΣ εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Γεια σου Εφάκι μου, και εγώ κόκκινο ψηφίζω....

Πως περνάει η μέρα σου τώρα που περιλαμβάνει και καφεδάκια????

Κ@ΛΟΒΑΡΕΜΑ τρελο!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Βγηκε εγκυκλιος να μη δινονται ανευ αποδοχων πλεον...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ 1 μερα πριν...........................................................

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ειναι οι ιδιες σε καφε χρωμα.Σε μαυρο σκεφτομουνα αλλα ειναι καπου στις 70+ λιρες δεν υπαρχει περιπτωση...

http://www.javari.co.uk/Hunter-Unisex-Original-Colours-Wellington/dp/B002CQU0D2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&cAsin=B000UH07A6&fromPage=search&sr=1-3&qid=1380897517836&clientPageSize=100&brands=Hunter&node=213373031&sort=-product_site_launch_date&showDesigner=2

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...