Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Δε ξέρω γιατί σου είπαν για ένα .. Εμένα απο δοτρια μου έβαλαν δύο βλαστοκυστες άριστες, δε μου έθιξαν ποτέ κάποιο περιορισμό να βάλω μια ... μάλιστα ο γιατρός μου είπε θα βάλουμε δύο κ εγώ είπα ναι γιατί δε με ενοχλούσε η πιθανότητα διδύμων ...

Καλύτερα να το διευκρινίσεις τι εννοούν για κινδύνους .... Σίγουρα μια δίδυμη κύηση είναι πιο απαιτητική από μια μονήρη αλλά δε μπορώ να σκεφτώ άλλον "κίνδυνο"...

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εσύ δε δουλεύεις αλλά από ότι διαβάζω σίγουρα ΚΟΙΜΑΣΑΙ τα πρωινά...:tongue::tongue::tongue::tongue: Αν όχι εννοείται ότι έρχεσαι αν θέλεις...

καλα αμα το βαλω στο προγραμμα ξυπναω.Σπανια θα με παρει ο υπνος.Να με παρετε να με ξυπνησετε αν ειναι χαχαχαχα

ναι ναι ναι...
Εμενα με βολευουν νομιζω σχεδον ολα.Γλυφαδα, metro mall, mall, πειραιας...δε θυμαμαι που αλλου εχει:rolleyes:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

α ναι νομιζω εχει και στo village park κι εκει μπορω αλλα μαλλον δεν μπορει καμια αλλη εκει χαχαχα

Εμένα με βολεύουν αυτά στο Παγκράτι αφού μένω Ζωγράφου, αλλά σίγουρα δεν βολέυει κάποια άλλη...Οπότε μάλλον για mall μας βλέπω...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα με βολεύουν αυτά στο Παγκράτι αφού μένω Ζωγράφου, αλλά σίγουρα δεν βολέυει κάποια άλλη...Οπότε μάλλον για mall μας βλέπω...

αα ισως και να ειναι το μονο που ξεχασα:lol::lol::lol: εμενα υμμητου δεν με πολυβολευει.Οχι οτι δεν ειναι και προσβασιμα μπορω να κατεβω με το 140 που περναει προς τα εκει για να μην μπλεκω με κεντρο...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

........................................................................................................................

Καλως το Λινάκι μας... Σορρυ αλλα παρασυρθήκαμε με τις λιγούρες για kfc...Είδα ότι στον υπέρηχο και στις αιματολογικές προχωρά καλά εε??? Αντε και τη Δευτέρα να είναι το ενδομήτριο 12............

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...