Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Θα έρθω τότε και θα σας τα κεράσω κιόλας!

Έτσι, επειδή εσάς δε σας εζω κεράσει για το μπεμπούλη μου!

Τώρα θα μου πεις τέτοιο τσιπικο φαγητό θα μας κεράσεις?

Τι να κάνω? Κρίση. ..

Αν ειναι ετσι να παρουμε και take away :lol::lol::lol: Ρικα ακους;;;Παρε και 3 μεριδες για μετα:lol::lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αν ειναι ετσι να παρουμε και take away :lol::lol::lol: Ρικα ακους;;;Παρε και 3 μεριδες για μετα:lol::lol::lol::lol:

Χαχαχα ! Θα σκάσουμε λέμε!

οχι δε ξερω.Εγω δεν ειχα και νετ χθες

Α οκ. Εγώ μόνο Πέμπτη δε μπορώ γιατί έχω υπέρηχο + γενέθλια άντρα.

Οποια αλλη μέρα, είμαι μεσα λεμεεεεεεε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Χεχεχεχε! !!!!

Ναι βρε Ρίκα Ρικάκι, το θυμήθηκα!!!!

Να συναντηθούμε όμως μια άλλη μέρα!

Θέλω να σε δω οπωσδήποτε!

Δε το πιστεύω κιόλας ότι θα σε δω!

Καλά το μόνο σίγουρο είναι που θα με δεις...Ελεγα προχθές με το Ναντιάκι ότι θα αφήνω το πρωι στη δουλειά στο Χαλάνδρι την κολλητοκουμπάρούλα μου και θα παίρνω το αυτόκινητο θα σε παραλαμβάνω και θα πηγαίνουμε στη Νάντι για τον πρωινό καφέ όταν μπορεί...Αλλα έχουμε να κανονίσουμε και απογευματινό με τα κοριτσάκια που δουλευούν τα πρωινα...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα ! Θα σκάσουμε λέμε!

Α οκ. Εγώ μόνο Πέμπτη δε μπορώ γιατί έχω υπέρηχο + γενέθλια άντρα.

Οποια αλλη μέρα, είμαι μεσα λεμεεεεεεε!

Ααα τι θα κανετε στα γενεθλια;Κι εσυ δεν ειχες πριν λιγο καιρο;Ιδιο ζωδιο ειστε;(ασχετο...)

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλά το μόνο σίγουρο είναι που θα με δεις...Ελεγα προχθές με το Ναντιάκι ότι θα αφήνω το πρωι στη δουλειά στο Χαλάνδρι την κολλητοκουμπάρούλα μου και θα παίρνω το αυτόκινητο θα σε παραλαμβάνω και θα πηγαίνουμε στη Νάντι για τον πρωινό καφέ όταν μπορεί...Αλλα έχουμε να κανονίσουμε και απογευματινό με τα κοριτσάκια που δουλευούν τα πρωινα...

Εγω δε δουλευω:D:D:D:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Σούπερ!

Ανυπομονώ!

Να πάμε και στο mall!

Φιλάκια μωρό μου, παω να δω σειρά και μετά θα φτιάξω μπουγάτσα.

Σμουτς!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τι δε θα ρθεις στα kfc;;;
Έχετε ήδη κανονίσει για Πέμπτη? :-(

Τι ώρα?

Ωπα Ωπα δεν είπαμε συγκεκριμένη μέρα για τα kfc την Πέμπτη, αφου ρε Δημητρούλα μου εσύ δε μπορείς....Ποια σας βολεύουν εσάς???

Ε λες ρε Σοκολατένια να μην αποθηκεύσω κιόλας???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ωπα Ωπα δεν είπαμε συγκεκριμένη μέρα για τα kfc την Πέμπτη, αφου ρε Δημητρούλα μου εσύ δε μπορείς....Ποια σας βολεύουν εσάς???

Ε λες ρε Σοκολατένια να μην αποθηκεύσω κιόλας???

Εννοειται.Θα σου ερθει και τσαμπα κιολας χαχαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσάκια θέλω να ζητήσω συγνώμη απο όλες για όλα τα παραπάνω. Απλά θεώρησα πως κάποια στιγμή έπρεπε να διευκρινιστεί αυτό που είχε γίνει και αφορούσε άμεσα εμένα.

Δυστυχώς ο δικός μου χαρακτήρας είναι τέτοιος που πολλές φορές θέλω να κλειστώ στον εαυτό μου και να μην πω τπτ σε κανέναν. Λυπάμαι αν με την συμπεριφορά μου πλήγωσα άτομα, δεν ήταν πρόθεση μου.

Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη σας σε όλα. Καλή μας συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλες μας.

zettaκι, σου ευχομαι ολα να πανε καλα!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Σούπερ!

Ανυπομονώ!

Να πάμε και στο mall!

Φιλάκια μωρό μου, παω να δω σειρά και μετά θα φτιάξω μπουγάτσα.

Σμουτς!

Αντε αγαπούλα, καλή παρακολούθηση και καλή επιτυχία στη μπουγάτσα...

Φιλάκια....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...