Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αντε μωρό μου, καλή επιτυχία! !

Όταν με το καλό έρθουν τα μωρά σου, εγώ προσωπικά θα έρθω να σε δω στο νοσοκομείο!

Αν με θες εννοείται!

Επίσης, επειδή θα τρέχεις ( ως τριτεκνη μάνα ), εγώ να σου πω ότι θα μου λείψει η παρεουλα σου!

Θα μπαίνεις βέβαια αλλά φαντάζομαι όχι τόσο όσο τώρα.

Όσο για τα ντοπλερ, ως θρομβοφιλικη, νομίζω θα κάνω σίγουρα και μάλιστα πάνω απο ενα.

Σιγά μη το αφήσω έτσι αυτό!

Χεχεχεχε!

Ναι ναι μη ξεχάσεις, εσύ το ντόμπλέρ να το κάνεις κάθε βδομάδα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

cOiVp2.png

εξωσωματικη αυτη και δυσκολα...να δουμε

Να μας πεις όταν σε πάρει, ειδικά αν έχει καλά νεα!

Να πάρουμε λίγο τα πάνω μας!

ναι δημητρούλα αυτή...

Μόρφω μου ας μη στεναχωριέται η φίλη σου.

Έχουμε πει και ξαναπεί ότι οι σπερματεγχύσεις είναι.. σχεδόν πεταμένα λεφτά.

Αν θες, ακου τη θεία Μιμίτρα και πες στη φίλη σου να μην κάνει ξανά.

Ας πάει σε ivf καλύτερα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Παιδια παγωσα!Μπρρρρ Καλα πρεπει να ειμαι η μονη που βγηκε σημερα με μια καλοκαιρινη μπλουζα και ζακετακι απο πανω...

Συνδεσα και το νετ!!!!!

Ηρθαν και τα βιβλια μου!!!cat 29.gifcat 29.gifcat 29.gif

Μπα εγώ φορούσα μόνο την καλοκαιρινή μπλούζα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

cOiVp2.png

αλλη μια μερα ασχημη για εμενα......παλι απογοητευση......η κολλητη μου ηταν να κανει χοριακη σημερα......δεν προλαβε...την προλαβε η καταραμενη...

Μορφάκι μου δεν είχε ούτως ή άλλως πολλές πιθανότητες...Γιατί δίνει λεφτά έτσι και δεν κάνει εξωσω???

cOiVp2.png

α ναι σωστα, νομιζω οτι οι θρομβοφιλικες το κανουν δυο φορές... και φυσικα το χρεώνουν κι εγω δεν ξέρω ποσο (εγω για τα δυο μωρα εδωσα 120)

Εννοείται οτι μπορεις να ερθεις στο μαιευτηριο να με δεις. Ελπιζω να μπορεις να δεις και κανενα μπεμπάκι, να μην ειναι και τα δυο θερμοκοιτίδα..αν οχι θα σου πω να ερθεις σε ωρες επισκεπτηριου της ΜΕΝΝ για να τα δεις απο το παράθυρο...:tongue:

Θα έρθω διακριτικά, χωρίς να ενοχλήσω τα μωρά.

Από μακριά θα τους στείλω την αγάπη μου και οκ!

Δεν είναι για χόρταση αυτά.

Να πω την αλήθεια δε μου αρέσει που πάνε στα μαιευτηρια, μπαίνουνε μέσα δεκα άτομα και κάθονται πολύ ωρα και πάνε κοντά στα νεογέννητα.

Ειδικά το χειμώνα με τις ιώσεις.

Εγώ θα έρθω για 15 λεπτά και θα φύγω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Στις 10 του μήνα.

Θα πω στο γιατρό να μη με βλέπει ανα μήνα, αλλά ανα 15 μέρες.

Δεν αντέχω τόσο πολύ.

Και όταν μπω στον ένατο να με βλέπει κάθε βδομάδα.

Ο Δημητράκης δηλαδή θα πει αυτοπροσώπως στον μπαμπάκα του τα χρόνια πολλά??? ;);););)

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Να μας πεις όταν σε πάρει, ειδικά αν έχει καλά νεα!

Να πάρουμε λίγο τα πάνω μας!

Μόρφω μου ας μη στεναχωριέται η φίλη σου.

Έχουμε πει και ξαναπεί ότι οι σπερματεγχύσεις είναι.. σχεδόν πεταμένα λεφτά.

Αν θες, ακου τη θεία Μιμίτρα και πες στη φίλη σου να μην κάνει ξανά.

Ας πάει σε ivf καλύτερα.

είναι κλειστός χαρακτηρας και ειναι δυσκολο γιαυτην......ο γιατρος της της ειπε θα κανουνε 4 φορες σπερματεγχυση...και μετα βλεπουμε.....

[YOUTUBE][/YOUTUBE]

Ναι ναι μη ξεχάσεις, εσύ το ντόμπλέρ να το κάνεις κάθε βδομάδα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαρή εγώ θα τον τρελανω το γιατρό!

Μέτρησα πόσους υπερηχους εχω κανει εν αγνοία του... 4!!!

Και ξέρει μόνο τον 1!!!

Ο Δημητράκης δηλαδή θα πει αυτοπροσώπως στον μπαμπάκα του τα χρόνια πολλά??? ;);););)

Μα που το ξέρεις αυτό?

Το γράφω στο Facebook?

:shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...